Stawiasz na wyglad -opowiedz co robisz w tym kierunku w własnym zaciszu domowym!
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:33:47
Paula ja nie stawiam na wyglad..i w sumie nic nie robie......
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:34:18
Maseczki,inchalacje,domowe SPA,wanny z hydromasazem-co najbardziej uwielbiacie w domu,gdy tylko czas pozwala tak sie zrelaksować?
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:35:54
a nie przepraszam ...mam wanne z masazem co zem sie jej dorobiła...no to tak...relaksuje sie w niej ....
hmm ale ze jakies maseczki sreczki to ja nie uzywam ..mysle ze narazie nie potrzebuje
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:36:15
Napewno Sylwia choćyby typowakapiel czasami dla kobiet to rytuał,nic wspólnego z extraprofesjonalnym zabiegiem,a moze jednak? Jesteś młoda osoba,nie potrzebujesz dodatkowych form pielegnowania ciała,ale słyszałam,ze dziewczyną młodszym wchodzi to w krew..
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:36:37
oprucz golenia i scinania wlosow nie robie nic
Tygrys
27.01.2010 r. 21:36:42
Nie stawiam na wygląd bo dlamnie ważniejsze jest to co człowiek ma w sobie ale oczywiście staram sie dobrze wyglądac i w miare możliwości i czasu to ćwicze sobie to pompki brzuszki i inne ćwiczenia które da się wykonywać w domowym zaciszu. Ale mimo moich starań i tak że kobiety traktuja mnie jako mało atrakcyjnego
Tygrys
27.01.2010 r. 21:37:27
Zybi dobrze że się chocia5rz golisz i ścinasz włosy
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:38:11
No dokładnie wanny z hydromasazem to juz cos profesjonalnego co mozemy mieć w domu na wyciagniecie reki,jakies balsamy do tego,olejki eteryczne lub aromatyczne płyny
Tygrys
27.01.2010 r. 21:38:29
A po za tymi ćwiczeniami to oczywiście higiena osobista
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:38:30
golenie opanowalem dom perfekcji wlosy scina mi kobiktka
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:39:18
no wiesz paula czasami dla relaksu wiadomo jakas relaksujaca kąpiel...olejki i te sprawy....to chyba jest normalne dosyc dla mnie....ale tak pozatym to ja nic takiego nie robie zeby jakos szczególnie sie upiekszac...
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:39:28
Coraz wiecej facetów stara sie przegonic w tych zabiegach upiekszajacych kobiety-facet METROSEXSUALNy-co o nim powiecie?
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:40:12
dla faceta wystarczy dabac o higiene osobista
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:41:19
dziewczyny a co chcecie upiekszac jak jusz jestescie piekne
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:41:26
kiedy Sylwia przekroczy sie ten magiczny próg wieku 30 ci to samoczynnie włancza sie taki mechanizm zwracania wiekszej uwagi na swoj wyglad ,poniewaz powstaja widoczne obijawy,ze etap mlodosci juz zaczyna przemijac
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:43:06
Zbigniew,kobieta jesli chce na dluzej zachowac swiezy wyglad to tym bardziej w pewnym okresie powinna zwrocic uwage na pewne zabiegi
Tygrys
27.01.2010 r. 21:43:12
Ja tam nie robie sobie takich zabiegów wystarczy dbać o siebie co nie znaczy że faceci pozwalający sobie na takie zabiegi nie dbaja o siebie ale człowiek jest wtedy taki jakiś scztuczny. Najlepiej jest samemu dojśc do takich efektów np z mięśnia piwnego zrobic kaloryferek ćwicząc w domku zamiast odsysania tłuszczu.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:43:35
metrosexualizm ??hmmm
powiem tak ..uwielbiam zadbanych facetów...chodzi mi o to ze nie jest zarosniety...ubrany schludnie czysto...ma czyste rece nie ma brudu za paznokciami ładnie pachnie...lecz nie zaakceptuje np tego ze faceci lataja na jakies kurde zabiegi ...maseczki ..urzywaja 20 kremów...i siedza przed lustrem wiecej niz ja ..hahha
kurde facet to niech bedzie facet a nie cielepeta
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:44:34
kobieta JAK CHCE ZACHOWAC LADNY WYGLAD TO ;PIERWSZE CO POWINNA ZROBIC TO RZUCIC PALENIE
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:45:04
hahah no ja na szczescie nie mam jeszcze takich problemów...mało co sie maluje ...bo staram sie jakos nie niszczyc skóry..zadnych am fluidów i innych tapet
Tygrys
27.01.2010 r. 21:45:18
Zgadzam sie z toba Sylwia
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:45:26
Mi sie ten trend podoba,ale do pewnych granic gdy facet w lazience nie ma wiecej kosmetykow niz ja i nie siedzi dluzej w lazience niz ja sama
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:45:47
a paznokcie to i ja maluje
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:45:58
JAK MI SIE PODOBA PODEJSCIE SYLWI TAK SAMO MYSLE ZADNYCH ZELI NA GLOWE
Tygrys
27.01.2010 r. 21:46:23
Facet żeby dobrze wyglądał tez nie powinien palić
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:46:43
Jak to potrafi ktos ogarnac to nawet nalogi potrafia byc bezpieczne w pielegnowaniu ciala
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:46:59
ZGADZAM SIE KAJETAN DALETEGO NIE PALE I NIE ZNOSZE TEGO U KOBIET
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:47:20
nazelowanych ciołków tez nie lubie
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:48:00
Ja tam lubie palic,bo palenie poprawia mi nastroj i jak to pan swietej pamieci Religawspomnial przed Smiercia Wedzone w modzie!! a kazdy na cos umrzec musi
Paula ja nie stawiam na wyglad..i w sumie nic nie robie......
Maseczki,inchalacje,domowe SPA,wanny z hydromasazem-co najbardziej uwielbiacie w domu,gdy tylko czas pozwala tak sie zrelaksować?
a nie przepraszam ...mam wanne z masazem co zem sie jej dorobiła...no to tak...relaksuje sie w niej ....
hmm ale ze jakies maseczki sreczki to ja nie uzywam ..mysle ze narazie nie potrzebuje
Napewno Sylwia choćyby typowakapiel czasami dla kobiet to rytuał,nic wspólnego z extraprofesjonalnym zabiegiem,a moze jednak? Jesteś młoda osoba,nie potrzebujesz dodatkowych form pielegnowania ciała,ale słyszałam,ze dziewczyną młodszym wchodzi to w krew..
oprucz golenia i scinania wlosow nie robie nic
Nie stawiam na wygląd bo dlamnie ważniejsze jest to co człowiek ma w sobie ale oczywiście staram sie dobrze wyglądac i w miare możliwości i czasu to ćwicze sobie to pompki brzuszki i inne ćwiczenia które da się wykonywać w domowym zaciszu. Ale mimo moich starań i tak że kobiety traktuja mnie jako mało atrakcyjnego
Zybi dobrze że się chocia5rz golisz i ścinasz włosy
No dokładnie wanny z hydromasazem to juz cos profesjonalnego co mozemy mieć w domu na wyciagniecie reki,jakies balsamy do tego,olejki eteryczne lub aromatyczne płyny
A po za tymi ćwiczeniami to oczywiście higiena osobista
golenie opanowalem dom perfekcji wlosy scina mi kobiktka
no wiesz paula czasami dla relaksu wiadomo jakas relaksujaca kąpiel...olejki i te sprawy....to chyba jest normalne dosyc dla mnie....ale tak pozatym to ja nic takiego nie robie zeby jakos szczególnie sie upiekszac...
Coraz wiecej facetów stara sie przegonic w tych zabiegach upiekszajacych kobiety-facet METROSEXSUALNy-co o nim powiecie?
dla faceta wystarczy dabac o higiene osobista
dziewczyny a co chcecie upiekszac jak jusz jestescie piekne
kiedy Sylwia przekroczy sie ten magiczny próg wieku 30 ci
to samoczynnie włancza sie taki mechanizm zwracania wiekszej uwagi na swoj wyglad ,poniewaz powstaja widoczne obijawy,ze etap mlodosci juz zaczyna przemijac
Zbigniew,kobieta jesli chce na dluzej zachowac swiezy wyglad to tym bardziej w pewnym okresie powinna zwrocic uwage na pewne zabiegi
Ja tam nie robie sobie takich zabiegów wystarczy dbać o siebie co nie znaczy że faceci pozwalający sobie na takie zabiegi nie dbaja o siebie ale człowiek jest wtedy taki jakiś scztuczny. Najlepiej jest samemu dojśc do takich efektów np z mięśnia piwnego zrobic kaloryferek ćwicząc w domku zamiast odsysania tłuszczu.
metrosexualizm ??hmmm
powiem tak ..uwielbiam zadbanych facetów...chodzi mi o to ze nie jest zarosniety...ubrany schludnie czysto...ma czyste rece nie ma brudu za paznokciami ładnie pachnie...lecz nie zaakceptuje np tego ze faceci lataja na jakies kurde zabiegi ...maseczki ..urzywaja 20 kremów...i siedza przed lustrem wiecej niz ja ..hahha
kurde facet to niech bedzie facet a nie cielepeta
kobieta JAK CHCE ZACHOWAC LADNY WYGLAD TO ;PIERWSZE CO POWINNA ZROBIC TO RZUCIC PALENIE
hahah no ja na szczescie nie mam jeszcze takich problemów...mało co sie maluje ...bo staram sie jakos nie niszczyc skóry..zadnych am fluidów i innych tapet
Zgadzam sie z toba Sylwia
Mi sie ten trend podoba,ale do pewnych granic
gdy facet w lazience nie ma wiecej kosmetykow niz ja i nie siedzi dluzej w lazience niz ja sama
a paznokcie to i ja maluje
JAK MI SIE PODOBA PODEJSCIE SYLWI TAK SAMO MYSLE ZADNYCH ZELI NA GLOWE
Facet żeby dobrze wyglądał tez nie powinien palić
Jak to potrafi ktos ogarnac to nawet nalogi potrafia byc bezpieczne w pielegnowaniu ciala
ZGADZAM SIE KAJETAN DALETEGO NIE PALE I NIE ZNOSZE TEGO U KOBIET
nazelowanych ciołków tez nie lubie
Ja tam lubie palic,bo palenie poprawia mi nastroj i jak to pan swietej pamieci Religawspomnial przed Smiercia
Wedzone w modzie!!
a kazdy na cos umrzec musi