nic nie robie ze swoim wwygladem ide na solarke aalee przeważnie opalam sie nad woda w lato oczywiszcie
Iwona*
27.01.2010 r. 21:48:22
ha,ha...ja nic nie robię...i tak jestem piękna
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:48:56
Ja to maniaczka tipsow jestem od lat,zresztaw okolicy dzieki temu kunsztowi juz potrafie przezyc
Iwona*
27.01.2010 r. 21:49:19
żartowałam
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:49:20
iwonka własnie
a solarka jest beeeee
Tygrys
27.01.2010 r. 21:49:40
Juz żelu nie używam. Teraz od kąd poszedłem do wojska i wyszedłem to obcinam się ciągle tak samo boki na zero i co pod beretem to twoje ale tez kruciutko na jezyka
Anka
27.01.2010 r. 21:49:50
Ja tam palić też lubie heheh ,a tak poważniej to dla samopoczucia dobrego solarium,maseczki i kremy,balsamy do ciała obowiązkowo codziennie,no czasami oczyszczanie twarzy u kosmetyczki hahah ale rzadko ...jakies SPA by się przydało niepowiem ahhahaah
hmm tipsy...no to juz zalezy od gusta...hmm ja tam ich nie urzywam ..no chyba ze trafia sie jakas mega impra no to wtedy ide do kosmetyczki....
z racji na mój zawód bardzo długich paznokcji nie moge miec
Tygrys
27.01.2010 r. 21:51:58
osobiście wole naturalne kobiety bez jakiś tapet tipsów i innych wynalazków. Po prostu takie jak je Pan Bóg stworzył
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:54:49
MASZ RACJIE KAQJETAN AQLE JESLI CHODZI O MUPIEKDSZANIE TO KOBIETA WOLNO WIECEJ MYSLE ZE KAZDY MESZCYZNA BYLBY ZADOWOLONY JAK BY MIALM OBOKI SIEBIE PIEKNIE ZADBANA KOBIETE
Iwona*
27.01.2010 r. 21:55:13
Paula, akceptuję się taką , jaką jestem....ale oczkii usteczka mam pomalowane zawsze
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:56:56
JAK TO KTOS KIEDYS POWIEDZIAL NIE MA BRZYDKICH KOBIET TYLKO ZADABANE I MNIEJ ZADBANE
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:58:16
hmm a wiecie co to my sami pracujemy na swój wyglad...nie zdrowe odzywianie solara palenie picie w duzych ilosciach ...urzywanie jakichs tapet ....i innych wynalazków..to wszystko wpływa na skóre...a potem własnie jak przychodzi taki okres w zyciu kobiety i wszystko wychodzi na wierzch to sie szuka sposobów by to ukryc.
Konto usunięte
27.01.2010 r. 21:58:38
o tak
Tygrys
27.01.2010 r. 21:59:35
Kiedyś ktos brutalnie powiedział oczywiscie bez obrazy dziewczyny.
"Kobiety sa jak męski kibel zasrane albo zajete"
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:00:37
kajatan gdzie siedzisz w wwoju ??
ja byłem w twierdzy modlin saperem
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:00:52
piekne sa zadbane i sexy
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:00:56
WSZYTKO COM NAPISALS SYLWIA TO PRAWDA DODAL BYM JESZCE CZYNNIK GENETYCZNY SA LUDZIE KTURZY NBZ NATURY NIE MUSZA NIC ROBIC BO CZAS BARDZO LASKAWIE SIE Z NIMI OBCHODZI
Iwona*
27.01.2010 r. 22:01:08
i trzeba sie wysypiać....idę spać , bo będę jutro wyglądała jak śmierć na chorągwi
Tygrys
27.01.2010 r. 22:01:24
Jak cos przepraszam za brutalność i jeżeli kogoś obraziłem
Iwona*
27.01.2010 r. 22:02:19
Kajetan, to samo mówia o facetach
Iwona*
27.01.2010 r. 22:03:18
to bez urazy jesteśmy kwita
Tygrys
27.01.2010 r. 22:04:29
Mieosław 61 Skwierzyńska Brygada Obrony Przeciwpowitrznej
Obecnie 61 Swierzyński Pułk Obrony Przeciwlotniczej
Pobór Jesień 2007/2008
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:05:14
dobranoc Iwonko:buziak:
Tygrys
27.01.2010 r. 22:05:21
Iwona ja sie nie gniewam bo to prawda tylko ciekawe do których ja sie zaliczam bo zajety nie jestem ;(
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:06:27
lece do SPA domowego,bo woda stynie wroce
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:06:30
Ja w tym kierunku robię wiele rzeczy:
-Myję się,
-golę się,
-chodzę do fryzjera,
-jem by nie być za chudym,
-Golę się pod pachami i na klacie
-i golę włosy łonowe
Iwona*
27.01.2010 r. 22:07:29
ja też
Konto usunięte
27.01.2010 r. 22:07:30
kajetan cos cie taak wzienło na wojo ja bym szedł ale taam na izbe na szpital nic sie nie dziaało jak byłem kieerowca raz tylko karetka do warszawy zapierniczałem
nic nie robie ze swoim wwygladem
ide na solarke aalee przeważnie opalam sie nad woda
w lato oczywiszcie
ha,ha...ja nic nie robię...i tak jestem piękna
Ja to maniaczka tipsow jestem od lat,zresztaw okolicy dzieki temu kunsztowi juz potrafie przezyc
iwonka własnie
a solarka jest beeeee
Juz żelu nie używam. Teraz od kąd poszedłem do wojska i wyszedłem to obcinam się ciągle tak samo boki na zero i co pod beretem to twoje ale tez kruciutko na jezyka
Ja tam palić też lubie heheh ,a tak poważniej to dla samopoczucia dobrego solarium,maseczki i kremy,balsamy do ciała obowiązkowo codziennie,no czasami oczyszczanie twarzy u kosmetyczki hahah ale rzadko
...jakies SPA by się przydało niepowiem ahhahaah
Iwonko gratuluje,ja niestety musze doping stosowac
hmm tipsy...no to juz zalezy od gusta...hmm ja tam ich nie urzywam ..no chyba ze trafia sie jakas mega impra no to wtedy ide do kosmetyczki....
z racji na mój zawód bardzo długich paznokcji nie moge miec
osobiście wole naturalne kobiety bez jakiś tapet tipsów i innych wynalazków. Po prostu takie jak je Pan Bóg stworzył
MASZ RACJIE KAQJETAN AQLE JESLI CHODZI O MUPIEKDSZANIE TO KOBIETA WOLNO WIECEJ MYSLE ZE KAZDY MESZCYZNA BYLBY ZADOWOLONY JAK BY MIALM OBOKI SIEBIE PIEKNIE ZADBANA KOBIETE
Paula, akceptuję się taką , jaką jestem....ale oczkii usteczka mam pomalowane zawsze
JAK TO KTOS KIEDYS POWIEDZIAL NIE MA BRZYDKICH KOBIET TYLKO ZADABANE I MNIEJ ZADBANE
hmm a wiecie co to my sami pracujemy na swój wyglad...nie zdrowe odzywianie solara palenie picie w duzych ilosciach ...urzywanie jakichs tapet ....i innych wynalazków..to wszystko wpływa na skóre...a potem własnie jak przychodzi taki okres w zyciu kobiety i wszystko wychodzi na wierzch to sie szuka sposobów by to ukryc.
Kiedyś ktos brutalnie powiedział oczywiscie bez obrazy dziewczyny.
"Kobiety sa jak męski kibel zasrane albo zajete"
kajatan gdzie siedzisz w wwoju ??
ja byłem w twierdzy modlin saperem
piekne sa
zadbane i sexy
WSZYTKO COM NAPISALS SYLWIA TO PRAWDA DODAL BYM JESZCE CZYNNIK GENETYCZNY SA LUDZIE KTURZY NBZ NATURY NIE MUSZA NIC ROBIC BO CZAS BARDZO LASKAWIE SIE Z NIMI OBCHODZI
i trzeba sie wysypiać....idę spać , bo będę jutro wyglądała jak śmierć na chorągwi
Jak cos przepraszam za brutalność i jeżeli kogoś obraziłem
Kajetan, to samo mówia o facetach
to bez urazy jesteśmy kwita
Mieosław 61 Skwierzyńska Brygada Obrony Przeciwpowitrznej
Obecnie 61 Swierzyński Pułk Obrony Przeciwlotniczej
Pobór Jesień 2007/2008
dobranoc Iwonko:buziak:
Iwona ja sie nie gniewam bo to prawda tylko ciekawe do których ja sie zaliczam bo zajety nie jestem ;(
lece do SPA domowego,bo woda stynie
wroce
Ja w tym kierunku robię wiele rzeczy:
-Myję się,
-golę się,
-chodzę do fryzjera,
-jem by nie być za chudym,
-Golę się pod pachami i na klacie
-i golę włosy łonowe
kajetan cos cie taak wzienło na wojo
ja bym szedł ale taam na izbe
na szpital