Ewolucja ego wojna pokazuje kim jesteśmy, poza tym wypluj te słowa chcę w pokoju spokoju i wolności pożyć ile mi tam na górze zapisano
Aset
24.11.2018 r. 07:49:13
Jak to rzekł Kozioł Polacy zawsze kochali Amerykę a Ameryka zawsze miała nas w d.upie
Aset
24.11.2018 r. 08:14:12
To najgorsze z możliwych możliwości wielu takich jak Ty, kiedyś też nikt z własnej woli nie ruszał na frot oprócz nielicznych indywidualistów
Aset
24.11.2018 r. 08:27:14
Patrząc na dzisiejszą młodzież to nie przetrwaliby dnia w okopach
Aset
24.11.2018 r. 08:43:47
Renta powyborcza, to to już żart
Aset
24.11.2018 r. 08:58:41
Jestem nie w temacie wysokości rent, gdy taka kwota to przerażające myślą kombinują by zrobić sobie dobrze, niby publiczne pyskówki a w kuluarach gadki szmatki jak wykiwać naród
Aset
24.11.2018 r. 09:25:05
Kurde bo tak wszytko jest drogie, że podziwiam ludzi którzy potrafią za parę zł przetrwać w tym kraju czyżby to Twój pomysł wolontariat na oddziale dziecięcym
Damira
24.11.2018 r. 11:52:03
Sorry..że sie wtrancam ..rozejrzyjcie sie, gdzie wy widzicie bidę ?Toż ja wczoraj do domu nie mogłam dojechać. Wjazdy do miasta w kierunku galerii totalnie oblężone, apokalipsa Od rana dziś to samo. Ja rozumiem , podstawowe produkty muszę kupić..ale nie opowiadajcie mi tu, że wszystkie nagle muszą garderobę , telewizory , lodówki smartfony, kompy, laptopy,meble wymieniać.. To jest bieda ?Po rejestracjach widać, że się towarzystwo zjechało od Krakowa, Oświęcimia po Częstochowę i jak widać kuniami one nie przyjechali . Nie twierdzę, iż nie ma ludzi potrzebujących, w każdym kraju takowych znajdziecie ..Także Kochani moi nie przesadzajcie!!!
Damira
24.11.2018 r. 12:20:29
ano żyjemy w wolnym kraju nie mówię żeby nie,ale z powodu złej sytuacji finansowej Ci ludzie stadami do miast na takie zakupy nie zjeżdżają ..przy okazji trzeba coś zjeść , jakieś lody ciacho kawa, kino....Za co pytam?A nie są to przecie ...tanie rzeczy
Damira
24.11.2018 r. 12:41:14
Sa tacy, którzy inwestują są tacy i którzy tylko konsumują..ano państwo bierze VAT, producenci swoje a reszta ..no nie narzeka kupuje ..jakoś zapłakanych ludzi w łachmanach po marketach nie widać..
Damira
24.11.2018 r. 12:57:06
Mnie nie trzeba uświadamiać ..szanuję Twoje poglądy ..uszanuj i moje.Jesteśmy narodem malkontentów..ja to rozumiem ..wojny, powstania, zabory. Nie wszystko można od razu osiągnąć.. jak na tyle lat komuny, nie jest źle ..a wierzę że będzie lepiej..cierpliwości byle byśmy potrafili dobrze wybierać..i byle było kogo wybierać..
... może z drugiej strony ... ludzie nie powinni wiedzieć jak robi się politykę i ..kiełbasę
...ale powinni wiedzieć jaki to jest dobry sex...
wiedzieć wiedzą tylko
.. głowa czasem boli albo.. mecz ..
...mam podzielność...uwagi...mogę i to i to...jednocześnie...wszak do jednej bramki trza się dostać...wcześniej jednak pokonać obronę...
.. tylko żebyś ekranu TV ...nie ochlapał ..
...w skafanderku nie grozi...
...
potówek dostaniesz .. takie emocje
A ty Damira oczadziała cz co?
Damira w chałupie ogrnij w koncu
Ocipiała czy jak?
I co tak zamilkła ?
uznała zwyczajnie że pedryle to nie jej bajka
Że co?
jedynie w wojnie trojańskiej walczący wiedzieli, o co się ..tłuką
">www.youtube.com/watch?v=wDMxx9XWS9o
http://img1.dmty.pl//uploads/201010/1286096255_by_ZetkaZetka_600.jpg
Ewolucja ego
wojna pokazuje kim jesteśmy, poza tym wypluj te słowa chcę w pokoju spokoju i wolności pożyć ile mi tam na górze zapisano
To najgorsze z możliwych możliwości
wielu takich jak Ty, kiedyś też nikt z własnej woli nie ruszał na frot oprócz nielicznych indywidualistów
Patrząc na dzisiejszą młodzież to nie przetrwaliby dnia w okopach
Renta powyborcza, to to już żart
Jestem nie w temacie wysokości rent, gdy taka kwota to przerażające
myślą kombinują by zrobić sobie dobrze, niby publiczne pyskówki a w kuluarach gadki szmatki jak wykiwać naród
Kurde bo tak wszytko jest drogie, że podziwiam ludzi którzy potrafią za parę zł przetrwać w tym kraju
czyżby to Twój pomysł wolontariat na oddziale dziecięcym
Sorry..że sie wtrancam
..rozejrzyjcie sie, gdzie wy widzicie bidę ?Toż ja wczoraj do domu nie mogłam dojechać. Wjazdy do miasta w kierunku galerii totalnie oblężone, apokalipsa Od rana dziś to samo. Ja rozumiem , podstawowe produkty muszę kupić..ale nie opowiadajcie mi tu, że wszystkie nagle muszą garderobę , telewizory , lodówki smartfony, kompy, laptopy,meble wymieniać.. To jest bieda ?Po rejestracjach widać, że się towarzystwo zjechało od Krakowa, Oświęcimia po Częstochowę i jak widać
kuniami one nie przyjechali
.
Nie twierdzę, iż nie ma ludzi potrzebujących,
w każdym kraju takowych znajdziecie ..Także Kochani moi
nie przesadzajcie!!!
ano żyjemy w wolnym kraju
nie mówię żeby nie,ale z powodu złej sytuacji finansowej Ci ludzie stadami do miast na takie zakupy nie zjeżdżają ..przy okazji trzeba coś zjeść , jakieś lody ciacho kawa, kino....Za co pytam?A nie są to przecie ...tanie rzeczy
Sa tacy, którzy inwestują są tacy i którzy tylko konsumują..ano państwo bierze VAT, producenci swoje a reszta ..no nie narzeka
kupuje ..jakoś zapłakanych ludzi w łachmanach
po marketach nie widać..
Mnie nie trzeba uświadamiać
..szanuję Twoje poglądy ..uszanuj i moje.Jesteśmy narodem malkontentów..ja to rozumiem ..wojny, powstania, zabory. Nie wszystko można od razu osiągnąć.. jak na tyle lat komuny, nie jest źle ..a wierzę że będzie lepiej..cierpliwości
byle byśmy potrafili dobrze wybierać..i byle było kogo wybierać..
Pokój ludziom dobrej woli..