Prezerwatywy..chociażby.. a tak mamy dziedziczną bezradność i w tym duchu wychowywanie potomstwa..czyli życie na koszt reszty świata
Damira
13.01.2019 r. 13:28:48
a nich i tak będzie, jeżeli nie potrafią niczego innego robić tylko dziecka i ... odwilż u moi a śniegu ...ulllalllaa dosypało
Damira
15.01.2019 r. 17:37:33
za śnurek ..co najwyżej
Damira
17.01.2019 r. 18:39:35
Naturalność jest piękna! - krzyczy silikonowe
społeczeństwo a przecież, bez silikonu, botoksu i viagry... człowiek... jest tylko człowiekiem.
Damira
18.01.2019 r. 19:52:20
Jeszcze..nie toniemy..Kapitanie!! Jeszcze nie ..
Damira
19.01.2019 r. 12:15:24
Dopóki MY samy siebie nie zmienimy nic nie jest w stanie nam pomóc!!. Żadna konstytucja , zmiana ustroju czy cholera wie czego jeszcze byśmy chcieli, aby się zmieniło.Dotyczy grubych ryb jak i płotek.Nie ma w Polsce szacunku dla prawa w myśl zasady przepisy są po to,
żeby je łamać, które swoją drogą często jest idiotyczne. Nie ma
autorytetów z prawdziwego zdarzenia.Wyśmiewa się działalność
społeczną Wolontariat? Tylko idiota robi coś za darmo i bezinteresownie, obłudnie ukrywa się patologie społeczne
..Oj tam , oj tam, że przeszarżował po pijaku i rozwalił płot komuś tam,to swój chłop przecież.
Damira
20.01.2019 r. 12:26:15
a co ci od kakofonii?Nie ma co przyczyniać się do powiększania dochodów naszego ..Legolandu i zmieniać miłości do życia....... na miłość do C2H5OH
Damira
20.01.2019 r. 12:42:52
Aaa..to się chwali byle szczera ona Jakież Waścine, że tak zapytowywuję ??
Damira
20.01.2019 r. 12:58:43
Czas najlepszym sędzią..bywa Tak pamiętam , i nic więcej nie zostało ??
Damira
20.01.2019 r. 13:09:04
Rzecz nabyta czy wrodzona ? Mundrej głowy włos sie nie trzyma.. dopowiem w łebku kosmate myśli się już nie mieszczą to..przeszły w brodę
Damira
20.01.2019 r. 13:20:21
A to cenne Może to kwestia, zbyt energicznej fryzjerki?A może geny po mieczu?
Damira
25.01.2019 r. 18:42:26
Wszystkiego mieć nie można .. a tu..zima nie odpuszcza...
Damira
26.01.2019 r. 11:41:44
Widzę i.. w tym właśnie momencie wyjątkowo... wyraźnie.. mnie ona nie przeszkadza ..wręcz przeciwnie zawsze lubiłam zimę ..mój tata, mówił na mnie zimorodek.
Damira
27.01.2019 r. 12:22:37
mówią od przybytku, głowa nie pobolewa
Damira
27.01.2019 r. 12:39:19
Czasem tak jest .. myśleć pozytywnie od rańca..
Damira
27.01.2019 r. 12:53:30
Musze se zrobić prrrrrr..z kawą.. SKS!!.. cholerka ..pokrzywa z cytryną..iiii tys piknie
Damira
27.01.2019 r. 13:15:19
Rożnie równania życiowe można skonfigurować , moje to
Stres + gonitwa + plus kawa = hertz klekot.. Z tym, że życia na razie nie muszę se odstawiać wystarczy ..kawa .przynajmniej na razie.
Damira
27.01.2019 r. 13:19:27
Z cytroną spróbuję ..dzięki ..a tak w ogóle kompletnie nie doceniamy ziół.Zapatrzyliśmy się w w te reklamy z kawą, kawusią ,kawuchą ..i spijamy hektolitry. Niestety, na skutki uboczne nie trzeba czekać długo. Wiem tryb marudzenia mie sie włączył.. sorry!!!
Damira
27.01.2019 r. 13:42:03
Wrodzony takt i grzeczności nie pozwalają mię ..aby marudzić za dużo o sobie.. a ja się pocą to znaczy że się żyje
Damira
27.01.2019 r. 16:53:29
Mamy każdy tylko tyle, ile możemy unieść..
Damira
01.02.2019 r. 20:45:02
Ano jak to mawiają nad Wołgą, leniwemu zawsze święto...
Damira
02.02.2019 r. 21:09:58
Może to i okno na świat trzeba jednak wiedzieć, kiedy je zamknąć , prawdziwe życie toczy się poza nim Praca? Niektórzy nie mają najmniejszej ochoty, żeby ją podjąć..wystarczy zasiłek, dorabianie na lewo itp. narzekanie, że roboty ni ma a potem będzie okazja żeby znowu narzekać,że.. Państwo nie chce DAĆ godziwej emerytury..
Damira
03.02.2019 r. 12:14:12
Nihil novi,znam ten zestaw. Brakuje tam Adolfa i grona artystów, lekarzy, naukowców etc.Mój neurochirurg , dzięki któremu mogę cieszyć się życiem jest również Żydem, no i co z tego?Polska nie dzieli się na kresowych i resztę, tylko mądrych i głupich...jak mawiał klasyk Jak nie w biznes klasie to tramwajem , pociągiem ..wszystko jest dla ludzi..dla mnie to nie problem. Już Boy-Żeleński pisał, że w Polsce każdy każdemu zazdrości. a i kawę postawię
Damira
03.02.2019 r. 12:29:21
Takie nasze polskie piekiełko.. Nie zazdrość nikomu kibicuj innym a najbardziej ..sobie ..tak mi mówiła, pewna bardzo mądra kobieta .. moja babcia.
Niestety, polityka obecnie jest postrzegana jako bagno, z którego setki rąk sięgają po nasze pieniądze. Nie zawsze jednak tak było. W nie tak znowu odległych czasach polityk był wykształconym mężem stanu, troszczącym się o losy państwa niż o ...swój portfel
łee .... no dodajmy sok z żurawiny,sok grejpfrutowy i mamy .....Seabreeze
Damira
08.02.2019 r. 18:47:35
Ano bo to trzeba zawsze wiedzieć, ile , ale i bez tego czasoumilacza...humorek na imprezach i nie tylko dopisuje .. nie chwaląc się, oczywista oczywistość
Damira
09.02.2019 r. 16:35:17
Każden ma okazję mieć swój.. osobistyczny.torcik .. To, że parę razy a to zakalec, a to krem się zwarzył albo ktoś zeżarł wisienki ..nie znaczy, że w końcu się nie uda..Być może nie wszystko...można zmienić, ale z pewnością dużo.
Damira
10.02.2019 r. 18:42:48
Przed posępnymi Polakami ostrzegają autorzy najpopularniejszego na świecie przewodnika Lonely Planet tam zabierz ze sobą uśmiech; nie zobaczysz ich wiele na ulicy, bo tam.. z zasady nie wypada się uśmiechać.. Koszmar!!...Może zamiast religii, lepiej było wprowadzić do szkół lekcje uśmiechania się i patrzenia w oczy w czasie rozmowy..hough
Prezerwatywy..chociażby..
a tak mamy dziedziczną bezradność i w tym duchu wychowywanie potomstwa..czyli życie na koszt reszty świata
a nich i tak będzie, jeżeli nie potrafią niczego innego robić tylko dziecka i
...
odwilż u moi a śniegu ...ulllalllaa dosypało
Naturalność jest piękna! - krzyczy silikonowe
a przecież, bez silikonu, botoksu i viagry... człowiek... jest tylko człowiekiem.
społeczeństwo
Dopóki MY samy siebie nie zmienimy nic nie jest w stanie nam pomóc!!. Żadna konstytucja , zmiana ustroju czy cholera wie czego jeszcze byśmy chcieli, aby się zmieniło.Dotyczy grubych ryb jak i płotek.Nie ma w Polsce szacunku dla prawa
w myśl zasady przepisy są po to,
które swoją drogą często jest idiotyczne. Nie ma
żeby je łamać,
autorytetów z prawdziwego zdarzenia.Wyśmiewa się działalność
społeczną Wolontariat? Tylko idiota robi coś za darmo i bezinteresownie, obłudnie ukrywa się patologie społeczne
..Oj tam , oj tam, że przeszarżował po pijaku i rozwalił płot komuś tam,to swój chłop przecież.
Aaa..to się chwali byle szczera ona
Jakież Waścine, że tak zapytowywuję ??
Czas najlepszym sędzią..bywa
Tak pamiętam , i nic więcej nie zostało ??
Rzecz nabyta czy wrodzona ?
Mundrej głowy włos sie nie trzyma..
dopowiem w łebku kosmate myśli się już nie mieszczą to..przeszły w brodę
A to cenne
Może to kwestia, zbyt energicznej fryzjerki?A może geny po mieczu?
Wszystkiego mieć nie można ..
a tu..zima nie odpuszcza...
Widzę
i.. w tym właśnie momencie wyjątkowo... wyraźnie..
mnie ona nie przeszkadza ..wręcz przeciwnie zawsze lubiłam zimę
..mój tata, mówił na mnie zimorodek.
Czasem tak jest ..
myśleć pozytywnie od rańca..
Musze se zrobić prrrrrr..z kawą..
SKS!!..
cholerka
..pokrzywa z cytryną..iiii tys piknie
Rożnie równania życiowe można skonfigurować , moje to
Z tym, że życia na razie nie muszę se odstawiać
wystarczy ..kawa .przynajmniej na razie.
Stres + gonitwa + plus kawa = hertz klekot..
Z cytroną spróbuję ..dzięki
..a tak w ogóle kompletnie nie doceniamy ziół.Zapatrzyliśmy się w w te reklamy z kawą, kawusią ,kawuchą ..i spijamy hektolitry. Niestety, na skutki uboczne nie trzeba czekać długo.
Wiem
tryb marudzenia mie sie włączył.. sorry!!!
Wrodzony takt i grzeczności nie pozwalają mię
..aby marudzić za dużo o sobie..
a ja się pocą to znaczy że się żyje
Mamy
każdy tylko tyle, ile możemy unieść..
Ano
jak to mawiają nad Wołgą, leniwemu zawsze święto...
Może to i okno na świat
trzeba jednak wiedzieć, kiedy je zamknąć , prawdziwe życie toczy się poza nim
Praca? Niektórzy nie mają najmniejszej ochoty, żeby ją podjąć..wystarczy zasiłek, dorabianie na lewo itp. narzekanie, że roboty ni ma a potem będzie okazja żeby znowu narzekać,że.. Państwo nie chce DAĆ godziwej emerytury..
Nihil novi,znam ten zestaw. Brakuje tam Adolfa i grona artystów, lekarzy, naukowców etc.Mój neurochirurg , dzięki któremu mogę cieszyć się życiem jest również Żydem, no i co z tego?Polska nie dzieli się na kresowych i resztę, tylko mądrych i głupich...jak mawiał klasyk
Jak nie w biznes klasie to tramwajem , pociągiem ..wszystko jest dla ludzi..dla mnie to nie problem. Już Boy-Żeleński pisał, że w Polsce każdy każdemu zazdrości.
a i kawę postawię
Takie nasze polskie piekiełko..
Nie zazdrość nikomu kibicuj innym a najbardziej ..sobie ..tak mi mówiła, pewna bardzo mądra kobieta ..
moja babcia.
">www.youtube.com/watch?v=RAWJHpP3sog
Niestety, polityka obecnie jest postrzegana jako bagno, z którego setki rąk sięgają po nasze pieniądze. Nie zawsze jednak tak było. W nie tak znowu odległych czasach polityk był
wykształconym mężem stanu, troszczącym się o losy państwa niż o ...swój portfel
">www.youtube.com/watch?v=MAGISG_oe_c
Ano bo to trzeba zawsze wiedzieć, ile
, ale i bez tego czasoumilacza...humorek na imprezach i nie tylko dopisuje ..
nie chwaląc się, oczywista oczywistość
Każden ma okazję mieć swój.. osobistyczny.torcik ..
To, że parę razy a to zakalec, a to krem się zwarzył albo
ktoś zeżarł wisienki
..nie znaczy, że w końcu się nie uda..Być może nie wszystko...można zmienić, ale z pewnością dużo.