...z maków kompot...pica...z grzybkami...budyń z cannabisa...a wieczorem bełt...węgierski...
Damira
13.09.2015 r. 22:11:18
...A w sobotnią noc
Był Luxemburg, chata, szkło
Jakże się chciało żyć!
de sade-markiz
14.09.2015 r. 19:42:12
...chciało...chciało...a w sobotnią noc...gdzieś na dachu miałem koc...a na kocu miałem Ją...fajnie było nam...nic nie dodam...mniam...
Damira
14.09.2015 r. 20:53:06
eee nooo .. jedną to co to za mniam w markizowym wydaniu było
de sade-markiz
15.09.2015 r. 21:05:26
...bo ja wtedy miałem ledwo 13 latek...to i ugrzeczniony jeszcze byłem...jak skończyłem 15 ście...to za koc robiły dwie...i dwie za kołderkę... ...
Damira
16.09.2015 r. 11:35:22
niezwykły dar przekonywania coś czego nie można nabyć z tym trzeba się urodzić ma się rozumieć dar ma tendencje rosnące .. z wiekiem
de sade-markiz
16.09.2015 r. 20:49:32
...wprost proporcjonalnie...
Damira
18.09.2015 r. 08:53:05
Buenos días! i cóż jesień, jesień może jeszcze nie astronomiczna a forum puste ..
de sade-markiz
21.09.2015 r. 19:46:49
...oj jesień...ale wszak piękna...a nad J.drawskim czarująca wręcz...ileż to już razy jesienią tu bywałem...za każdym razem jednak jestem czymś zaskoczony...jak tu pięknie...jak cicho...tutaj wypoczywam z dala od zgiełku...od ludzi...jesień...ja...ryby...grzyby...woda...wiatr...i odlatujące żurawie...a tak niedawno je witałem ciesząc się że wraz z nimi ciepło przybywa...a teraz je zabierają...powrócą a ja będę czekał bawiąc się linkami i płótnem...tylko czy na pewno...
Damira
22.09.2015 r. 12:25:00
Nostalgii ? Puste pola i unosząca się nad nimi smugi srebrnego dymu z palonych ognisk.Jak u Chełmońskiego i jesienny symbol .. lśniące kasztany. Podniosę je zawsze bo jak tu przejść obojętnie obok takiego pięknego, najeżonego rudzielca. Jesień jest piękna ..zmienia paletę barw na naszych oczach. Brak mi tylko jazgotu ptactwa Czas odpoczynku, wyciszenia dla przyrody i dla nas ..
Damira
22.09.2015 r. 19:04:52
taaaa jeeeeeesień i znów za zły nastrój można obarczać porę roku
de sade-markiz
22.09.2015 r. 23:08:17
...nie lubię końca jesieni...gdy drzewom włosy wszystkie powypadają...lubię jej poranne mgły...pajęczyny z kropelkami rosy...jak naszyjniki...prawdziwki w bukowym lesie...wiem jednak że zima tuż tuż...a jej nie lubię... ... ...znów trzeba czekać na tataraku zapach...i na ciepły słońca uśmiech...w tym roku troszkę przesadziło...
Damira
23.09.2015 r. 10:04:02
no jest problem z markizowego punktu widzenia . Kobitki chodzą opatulone po szyję a jak tu na podstawie ucha wyobrazić sobie . .resztę .. wśród podmuchów zimy rytmu serca słuchaj, gdzie maj szumi liściem w mroźny dzień styczniowy
de sade-markiz
23.09.2015 r. 23:22:08
...wyobraźni...to mi raczej nie brakuje...dłoń...ucho...stopa...i wiem wszystko...to co powinienem...a jak za bardzo opatulone...drwa do kominka...i golutka cała...jak z raju Ewka...tyle że bez figowego...
Damira
24.09.2015 r. 10:49:53
Dobry wszystkim z mleczkiem czy bez Im więcej do.. zdejmowania tym lepiej
de sade-markiz
24.09.2015 r. 21:09:42
...macie rację...rozbieranie jest fajowe...kiedyś pamiętam z prawie wszystkim dałem sobie radę...a tu masz upierdliwe zapięcie od stanika...nerwowa szarpanina...i ot...podniecenie opadło...i nie tylko ono...teraz przegryzam ramiączka i po sprawie...
Damira
24.09.2015 r. 21:16:43
za mało Markizie ćwiczysz ..na sucho
de sade-markiz
24.09.2015 r. 21:20:01
...bo ja się zadaję z Paniami wyuzdanymi...One nie noszą...
Damira
25.09.2015 r. 10:30:08
Dziń dybry !Jak mawiał mój ulubiony gliniarz z serialu Allo ,Allo!! No taaak, stomatolog tani nie jest ząbki trza oszczędzać
Bosman84
25.09.2015 r. 11:17:36
Chyba że ktoś pozbył się tych ząbków haha.
de sade-markiz
27.09.2015 r. 21:21:43
...ja...ja mam wszystkie...
Damira
30.09.2015 r. 08:28:27
atuty
de sade-markiz
30.09.2015 r. 21:36:15
...a ja tam...
Damira
01.10.2015 r. 08:24:44
a kuku
Damira
01.10.2015 r. 12:53:52
się składa na obiad będzie śląska rolada
de sade-markiz
01.10.2015 r. 14:03:04
...a ja mam kaprysa...zjem stek z tygrysa...
Damira
01.10.2015 r. 19:07:41
a czyż żal Ci koteczka nie zamrunia nigdy więcej .. i tak skończy sie bajeczka ...
...z maków kompot...pica...z grzybkami...budyń z cannabisa...a wieczorem bełt...węgierski...
...A w sobotnią noc
Był Luxemburg, chata, szkło
Jakże się chciało żyć!
...chciało...chciało...a w sobotnią noc...gdzieś na dachu miałem koc...a na kocu miałem Ją...fajnie było nam...nic nie dodam...mniam...
eee nooo ..
jedną
to co to za mniam w markizowym wydaniu było
...bo ja wtedy miałem ledwo 13 latek...to i ugrzeczniony jeszcze byłem...jak skończyłem 15 ście...to za koc robiły dwie...i dwie za kołderkę...
...
...wprost proporcjonalnie...
Buenos días!
i cóż jesień, jesień może jeszcze nie astronomiczna a forum puste ..
...oj jesień...ale wszak piękna...a nad J.drawskim czarująca wręcz...ileż to już razy jesienią tu bywałem...za każdym razem jednak jestem czymś zaskoczony...jak tu pięknie...jak cicho...tutaj wypoczywam z dala od zgiełku...od ludzi...jesień...ja...ryby...grzyby...woda...wiatr...i odlatujące żurawie...a tak niedawno je witałem ciesząc się że wraz z nimi ciepło przybywa...a teraz je zabierają...powrócą a ja będę czekał bawiąc się linkami i płótnem...tylko czy na pewno...
Nostalgii ?
Puste pola i unosząca się nad nimi smugi srebrnego dymu z palonych ognisk.Jak u Chełmońskiego
i jesienny symbol .. lśniące kasztany. Podniosę je zawsze bo jak tu przejść obojętnie obok takiego pięknego, najeżonego rudzielca.
Jesień jest piękna ..zmienia paletę barw na naszych oczach. Brak mi tylko jazgotu ptactwa
Czas odpoczynku, wyciszenia dla przyrody i dla nas ..
taaaa jeeeeeesień
i znów za zły nastrój można obarczać porę roku
...nie lubię końca jesieni...gdy drzewom włosy wszystkie powypadają...lubię jej poranne mgły...pajęczyny z kropelkami rosy...jak naszyjniki...prawdziwki w bukowym lesie...wiem jednak że zima tuż tuż...a jej nie lubię...
...
...znów trzeba czekać na tataraku zapach...i na ciepły słońca uśmiech...w tym roku troszkę przesadziło...
no jest problem z markizowego punktu widzenia .
Kobitki chodzą opatulone po szyję a jak tu na podstawie ucha wyobrazić sobie .
.resztę
.. wśród podmuchów zimy rytmu serca słuchaj, gdzie maj szumi liściem w mroźny dzień styczniowy
...wyobraźni...to mi raczej nie brakuje...dłoń...ucho...stopa...i wiem wszystko...to co powinienem...a jak za bardzo opatulone...drwa do kominka...i golutka cała...jak z raju Ewka...tyle że bez figowego...
Dobry wszystkim
z mleczkiem czy bez
Im więcej do.. zdejmowania tym lepiej
...macie rację...rozbieranie jest fajowe...kiedyś pamiętam z prawie wszystkim dałem sobie radę...a tu masz upierdliwe zapięcie od stanika...nerwowa szarpanina...i ot...podniecenie opadło...i nie tylko ono...teraz przegryzam ramiączka i po sprawie...
za mało Markizie ćwiczysz ..na sucho
...bo ja się zadaję z Paniami wyuzdanymi...One nie noszą...
Chyba że ktoś pozbył się tych ząbków haha.
...ja...ja mam wszystkie...
atuty
...a ja tam...
a kuku
się składa na obiad będzie śląska rolada
...a ja mam kaprysa...zjem stek z tygrysa...
...
...
...pieścić kota...czy kot pieścić...ma...
...a co babcia gorsza...