biją kule, biją na oślep tylko Ty se Hanuś cego nie zrób jadąc na oklep
to co my odgrywamy Chłopów czy My Fair Lady
a co? boi się, że kuniowi boki zatrzesz?
i Hanuś załozywsy pzepaske posła łobejzeć jak tak kuniowe bocki.. jak jutro tak bedem seplenić to mnie boss wyśle na pzmyusowe leceynie w... Tworkach
...to mnie rwijta...tylko co na to moja...a niech tam...
...ale tylko na chwilę by porównać...
czyli Wars wita Was
taaa przez tydzień po podróży przegląd tygodnia czyli bigos albo bogracz w żołądku gościł
...jeśli diable...znaczy demonie...a jak demonie to dodajmy seksu...Czesiek blado wypada...warto spróbować...by nie żałować...
ojjojoj się porobiło z tego co pamiętam Hanusi był Jantoś.
nie ma jak autoreklama
się Markiz zagalopowałłłł aż pod sam las ..zapomniawszy że Dobry towar nie wymaga reklamy
...no i nici z galopu...podkowę koń zgubił co bardzo przestraszyło Hankę...i umknęła po raz nie wiadomo który...
klaka była repertuar podszlifuje dykcję poprawi i wróci jak jaskółka do gniazda swego..nad stajnią
dobrze, że wracają bo zwiastują wiosnę ale potrafią nieźle nabruździć....znaczy się nabrudzić
no taka ich ...uroda
...a Wy dziewczynki...o czym tak...o ptaszkach...czy cóś...
Ornitologia w szerokim tego słowa znaczeniu ..,zawsze.... nas bardzo ..interesowała ..
...zwłaszcza te ptaszki nieloty...dzięcioł w dziuple stuka...dziewczę płakało...
nima czego płakać.. chyba, że ze szczęściu po drugie primo na litość nikogo nie bedziem brać chyba że na wrodzony... wdzięk osobisty
...wiadomo...wrodzonego wdzięku z mlekiem matki...oj wyssałyście...co niemiara... za niego...
bez rękoczynów mnie tutaj wrrrrrrrrrrrrrrrr....
...jemy te listki...popijając...Coca-colą...
...i nie tylko to...
uszka .. z barszczykiem
to już czas lepić pierogi z grzybkami i kapustą
...to ja sobie...pokoloruję...jajka...
i... do koszyczka ..
...kurze...a Wy o czym...tylko jedno Wam w głowie...
no.. Wielkanoc
biją kule, biją na oślep tylko Ty se Hanuś cego nie zrób jadąc na oklep
to co my odgrywamy Chłopów czy My Fair Lady
a co? boi się, że kuniowi boki zatrzesz?
i Hanuś załozywsy pzepaske posła łobejzeć jak tak kuniowe bocki..
jak jutro tak bedem seplenić to mnie boss wyśle na pzmyusowe leceynie w... Tworkach
...to mnie rwijta...tylko co na to moja...a niech tam...
...ale tylko na chwilę by porównać...
czyli Wars wita Was
taaa przez tydzień po podróży przegląd tygodnia czyli bigos albo bogracz w żołądku gościł
...jeśli diable...znaczy demonie...a jak demonie to dodajmy seksu...Czesiek blado wypada...warto spróbować...by nie żałować...
nie ma jak autoreklama
się Markiz zagalopowałłłł aż pod sam las
..zapomniawszy że
Dobry towar nie wymaga reklamy
...no i nici z galopu...podkowę koń zgubił co bardzo przestraszyło Hankę...i umknęła po raz nie wiadomo który...
klaka była
repertuar podszlifuje dykcję poprawi i wróci jak
jaskółka do gniazda swego..nad stajnią
dobrze, że wracają bo zwiastują wiosnę ale potrafią nieźle nabruździć....znaczy się nabrudzić
no taka ich ...uroda
...a Wy dziewczynki...o czym tak...o ptaszkach...czy cóś...
Ornitologia
w szerokim tego słowa znaczeniu
..,zawsze.... nas bardzo ..interesowała ..
...zwłaszcza te ptaszki nieloty...dzięcioł w dziuple stuka...dziewczę płakało...
...wiadomo...wrodzonego wdzięku z mlekiem matki...oj wyssałyście...co niemiara...
za niego...
...jemy te listki...popijając...Coca-colą...
...i nie tylko to...
uszka ..
z barszczykiem
...to ja sobie...pokoloruję...jajka...
i... do koszyczka ..
...kurze...a Wy o czym...tylko jedno Wam w głowie...
no.. Wielkanoc