Najwazniejsza chwila w moim zyciu jest moment w ktorym usłyszałam,ze skonczyła mi sie gehenna-dostałam rozwód z winy męża
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:30:44
hmm ja mam wiele dobrych wspomnien które zostana w moim sercu ..nikt mi ich nie odbierze w sumie.......
a czekam wciaz na uczucie ...moze by jakis grom z nieba
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:30:53
zaczęłam zyć na nowo,uczyłam sie żyć samodzielnie,ale bez obaw o jutro...
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:31:59
hejka MILE PANIE I PANOWIE
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:32:00
ja jak narazie mam same zle wspomnienia,ktorezawarzyły na moim zyciu na przyszłość,ale kazdy kolejny rok po tym uswiadamia mi,ze chce sie zyc i ciesze sie kazda chwila!!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:32:21
Witaj Zbigniew ,Sylwia
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:33:24
paula u mnie wszystkie złe wspomnienia przekreslaja dobre..ale to juz inna historia jest....u mnie to jest tak ze ja sie nie potrafie cieszyc dobrymi chwilami
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:33:50
ciagle człowiek musi o cos walczyc,ale to tez napedza i zachęca do działania..
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:34:56
BO TO NIE JEST LATWE TREZBA SIE NAUCZYC CIESZYC MALYMI RZECZAMI
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:35:35
ja Sylwia w perspektywie tych 6 lat jak mąż zostawił nas ,a ja byłam w 3 miesiacu ciazy,ciesze sie kazda chwila,bo wtedy nie potrafilam...nigdy nie zycze rzadnej kobiecie byc z takim tyranem tak długo..
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:36:06
zbyszek ja sie staram ...ale ...nie umiem ..nawet nie wiem jak wam ten stan wytłumaczyc.....hmm kiedys cieszyła mnie kazda głupota...a teraz .....hmm
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:37:00
ty chociaz masz dla kogo zyc masz dziecko
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:38:01
ZACZNI)J OD NAJDROBNIEJSZYCH ZECZY JA NAPRZYKLAD DZISIAJ MALO ZAWALU NIE DOSTALEM PGLADALEM MECZ OM POLFINALO POLSKA CZECHY ALE TERAZ SIE BARDZO) CIESZE I( JUZ MAM LEPSZY CHUMOR
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:38:07
siemka
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:38:09
Sylwiaja Cie rozumiem,w takim stanie byłam długo,ale ktos nauczył mnie powoli odkrywac uroki zycia i nigdy mu tego nie zapomne,chociaz tez nasze drogi jednak nie spotkaly sie ponownie,chociaz dalej mnie wspiera
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:38:32
Witaj Wojtku:buziak:
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:39:21
SYLWIA TY JESTES JESZCE MLODZIUTKA TAGZE WSZYTKO PRZE$D TABA TEZ BEDZIESZ MILA DZTIUECI I BEDZIESZ SIE Z NBTEGO CIESZYC I ZYC DLA NICH
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:39:38
sylvia to dal ciebie to głupstwo ale może cię ucieszy
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:40:21
częśc paula
Konto usunięte
26.01.2010 r. 22:41:02
hej wojtek......
haah ludziska ja mam takie zycie pojebane ze wy sobie tego nie wyobrazacie .....hmm chce komus zaufac a nie umiem ...chodzi mi o to by wejsc w zwiazek ....trzyma mnie przeszłosc
Powiedz co zapamietałes do tej pory w swoim zyciu i czego nigdy bys nie oddał z tej chwili,bo moze niezdarzyc sie to samo...na co wciąz czekasz?
Beztroskę dzieciństwa!
Pierwsza miłość
a czekam na troskliwą miłość
witam
skąd ten temat kochana?
Prawdziwej miłosci która raczej sie juz nie powtórzy
zaraz wam powiem ,tylko skoncze gadac przez tel
http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8&feature=related
No juz jestem
Najwazniejsza chwila w moim zyciu jest moment w ktorym usłyszałam,ze skonczyła mi sie gehenna-dostałam rozwód z winy męża
hmm ja mam wiele dobrych wspomnien które zostana w moim sercu ..nikt mi ich nie odbierze w sumie.......
a czekam wciaz na uczucie ...moze by jakis grom z nieba
zaczęłam zyć na nowo,uczyłam sie żyć samodzielnie,ale bez obaw o jutro...
hejka MILE PANIE I PANOWIE
ja jak narazie mam same zle wspomnienia,ktorezawarzyły na moim zyciu na przyszłość,ale kazdy kolejny rok po tym uswiadamia mi,ze chce sie zyc i ciesze sie kazda chwila!!
Witaj Zbigniew ,Sylwia
paula u mnie wszystkie złe wspomnienia przekreslaja dobre..ale to juz inna historia jest....u mnie to jest tak ze ja sie nie potrafie cieszyc dobrymi chwilami
ciagle człowiek musi o cos walczyc,ale to tez napedza i zachęca do działania..
BO TO NIE JEST LATWE TREZBA SIE NAUCZYC CIESZYC MALYMI RZECZAMI
ja Sylwia w perspektywie tych 6 lat jak mąż zostawił nas ,a ja byłam w 3 miesiacu ciazy,ciesze sie kazda chwila,bo wtedy nie potrafilam...nigdy nie zycze rzadnej kobiecie byc z takim tyranem tak długo..
zbyszek ja sie staram ...ale ...nie umiem ..nawet nie wiem jak wam ten stan wytłumaczyc.....hmm kiedys cieszyła mnie kazda głupota...a teraz .....hmm
ty chociaz masz dla kogo zyc masz dziecko
ZACZNI)J OD NAJDROBNIEJSZYCH ZECZY JA NAPRZYKLAD DZISIAJ MALO ZAWALU NIE DOSTALEM PGLADALEM MECZ OM POLFINALO POLSKA CZECHY ALE TERAZ SIE BARDZO) CIESZE I( JUZ MAM LEPSZY CHUMOR
siemka
Sylwiaja Cie rozumiem,w takim stanie byłam długo,ale ktos nauczył mnie powoli odkrywac uroki zycia i nigdy mu tego nie zapomne,chociaz tez nasze drogi jednak nie spotkaly sie ponownie,chociaz dalej mnie wspiera
Witaj Wojtku:buziak:
SYLWIA TY JESTES JESZCE MLODZIUTKA TAGZE WSZYTKO PRZE$D TABA TEZ BEDZIESZ MILA DZTIUECI I BEDZIESZ SIE Z NBTEGO CIESZYC I ZYC DLA NICH
sylvia to dal ciebie to głupstwo ale może cię ucieszy
częśc paula
hej wojtek......
haah ludziska ja mam takie zycie pojebane ze wy sobie tego nie wyobrazacie .....hmm chce komus zaufac a nie umiem ...chodzi mi o to by wejsc w zwiazek ....trzyma mnie przeszłosc