Ja tez powoli mykam kochani,dosc mam smentow swoich na dzis i wspomnien
Konto usunięte
26.01.2010 r. 23:27:29
paula jutro bedzie lepiej :buziak:
Konto usunięte
26.01.2010 r. 23:33:10
Zbigniew dziekuje mam taka nadzieje,ze jak sie zbudze bedzie inaczej........
Konto usunięte
27.01.2010 r. 07:39:59
W moim życiu tych pięknych chwil było wiele ,jednakże dla mnie najcudowniejszą chwilą w życiu było uświadomienie sobie,ze kocham swoje dziecko,zaraz po jego narodzinach.
Nie chciałam tego dziecka a jednak gdy zobaczyłam tę maleńką bezbronną kruszynkę zrozumiałam że nie będę umiała bez niej żyć.
Równie ważną chwilą dla mnie było to ,że najcudowniejszy mężczyzna zechciał ze mną być.
Nigdy za żadne skarby świata nie oddałabym nikomu tych cudownych ,pięknych chwil i tej świadomości że są tylko moje.
Marcelek
27.01.2010 r. 07:48:33
Hmm dla mnie było ważne moje dzieciństwo które pamiętam
Konto usunięte
27.01.2010 r. 08:12:10
HMMM..TYCH CHWIL..BYŁO SPORO..HMM ALE ..TO CO ..UTKWIŁO ..MI W PAMIĘCI ..TO ..ROZWÓD ..Z MOJĄ BYŁĄ..Z ORZECZENIEM ..O JEJ WINIE ..
..WOLNOŚĆ ..TO SUPER UCZUCIE..HA,HA,HA...
..A CZEKAM ..JESZCZE .NIE WIEM ...NA CO..OKAŻE SIĘ .W PRANIU
Ja tez powoli mykam kochani,dosc mam smentow swoich na dzis i wspomnien
paula jutro bedzie lepiej :buziak:
Zbigniew dziekuje
mam taka nadzieje,ze jak sie zbudze bedzie inaczej........
W moim życiu tych pięknych chwil było wiele ,jednakże dla mnie najcudowniejszą chwilą w życiu było uświadomienie sobie,ze kocham swoje dziecko,zaraz po jego narodzinach.
Nie chciałam tego dziecka a jednak gdy zobaczyłam tę maleńką bezbronną kruszynkę zrozumiałam że nie będę umiała bez niej żyć.
Równie ważną chwilą dla mnie było to ,że najcudowniejszy mężczyzna zechciał ze mną być.
Nigdy za żadne skarby świata nie oddałabym nikomu tych cudownych ,pięknych chwil i tej świadomości że są tylko moje.
Hmm dla mnie było ważne moje dzieciństwo które pamiętam
HMMM..TYCH CHWIL..BYŁO SPORO..HMM ALE ..TO CO ..UTKWIŁO ..MI W PAMIĘCI ..TO ..ROZWÓD ..Z MOJĄ BYŁĄ..Z ORZECZENIEM ..O JEJ WINIE ..
..WOLNOŚĆ ..TO SUPER UCZUCIE..HA,HA,HA...
..A CZEKAM ..JESZCZE .NIE WIEM ...NA CO..OKAŻE SIĘ .W PRANIU
najlepiej wspominam okres licum,ciągle
Dzien dobry Kochani