No to teraz Ci cos powiem..wiesz dlaczego tu jestes...bo nic nie wiesz o swiecie doroslych...i jak nikt jak ja Ci nie powie to zestazejes sie i dalej nic nie bedziesz wiedzial..to kozystaj stary i pytaj ..kto pyta nie bladzi., ha, ha, ha
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:25:13
Co ty masz z tym wiekiem Walenrod czyzby to jest jedy twoj argument w konwersacji ze mna czy ciebie definuje tylko twoja metryka urodzenia ?
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:38:07
Zasadniczy argument jest stary jak swiat, musisz sie najpierw urodzic zebys mogl nuczuc sie chodzic, chodzic zeby pojsc do szkoly szkole zeby zdobyc zawod zawod zeby pracowc i moc kupic komputer a komputer zeby znalesc Walenrodow ktorzy Cie moga czegos nuczyc bo jak ich nie spotkasz w swoim zyciu to czas przyjdzie umierac i zal CI bedzie troche ze zmarnowales sobie zycie...czy to ma sens dla Ciebie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:41:42
Jeśli mogę wtrącić!?
Kurczę ale pięknie powiedziane!!
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:42:45
Zasadniczo tresc twojej wypowiedzi jest dla mnie zrozumiały zastanawiajace jest jednak to czy tylko takie Walenrody moga czegokolwiek człowieka nauczyc a nie naprzyklad ktos inny czy jesli w w czyim zyciu nie bedzie dane spotkac naw Walenroda uznamy wtedy ze taka osaba zmarnowala sobie zycie ? Mialbym wątpliwosci.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:53:45
Twoj czas Tomku minol... musze troche pospac ..ale zanim co.. przeczytaj uwaznie jeszcze raz wszystkie moje wypowiedzi..ja mam nadzieje ze beda Ci pomocne..To zegnam..czesc.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:56:39
Raczej wątpie ze by w czyms pomogły.
Czesc.
Konto usunięte
31.01.2010 r. 15:56:46
Porazka...umiesz pochlebiac mezczyznom..no..no..kiedys wpadniesz w ich sidla ..ha, ha, ha
Konto usunięte
31.01.2010 r. 18:17:15
Dziękuje Walenrod Co do sideł... mam nadzieje że jak wpadnę to tylko w jedne hehehe
Konto usunięte
31.01.2010 r. 18:19:06
Tomuś dlaczego się poddajesz? Kto nie próbuje ten nic nie ma!!
Konto usunięte
31.01.2010 r. 20:35:14
Ale oczywiście najpierw jest duma że faceci się oglądają, a potem tzw. wykład, tak?
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:17:31
no jak by nie było laska wyzsza od faceta to dziwny troszke widok
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:52:27
A propos ...istot bez twarzy, bez własnej fotografii, czy z jakąś głupią fotką modelki z magazynu, jak do cholery wyobraża sobie ta osoba znajomość, czy facet ma się zainteresować a może zakochać w tej głupiej fotce z magazynu ... a może w tym anonimowym cieniu, czy tak poznajecie się z drugą osobą w życiu ...? A może tak chcecie znaleźć partnera ...? Chyba ze ślepego ... i to bez obrazy niewidomych, ... SZLAG może człowieka trafić, ... czuje się "bezpiecznie" ANONIMOWO i jeszcze jak to się potrafi wymądrzać ... że tylko w mordę dać ...
nie jestem tolerancyjny i nie będę, jak czegoś nie lubię to nie lubię, i nie mam zamiaru przyzwyczajać się ... choćby nawet wszyscy tak chcieli ... albo tak wypadało, ... mnie jeszcze nic nie wypada, a jak już ... to mocno chlapie ...
Konto usunięte
31.01.2010 r. 22:52:57
Ludzie maja rozne motywy ktorymi sie kieruja jesli chodzi o te zdjecia...ale zgadzam sie ze wiekszosc z nich i widzi sie to specyjalnie wyraznie na "Ludzie on Line" sa celowo tak wstawiane i motywy tych profili sa bardzo podejrzane ..tak ze trze ba sie mie na bacznosci.... rozmawiajac z nimi
Konto usunięte
01.02.2010 r. 07:10:13
Ja mam nawet podejrzany nick hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 07:54:09
Porazko Ty masz nie podejrzany ...Ty masz prosto z zycia wziety..??
Konto usunięte
01.02.2010 r. 07:56:35
hmmm ...zabrzmiało to jak byś mnie znał
Ale z czyjego życia Walenrodku?? hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:05:14
A to Porazko prosto z zycia mijej MATKI Polski..???!!!, ha, ha
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:13:21
hehehe no tak hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:28:09
No co TY......ja calkiem serio...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:47:58
Ale wracając do tego co napisał Quidam. To że nie mamy zdjęć na swoim profilu czy też mamy ale bez twarzy, to sprawa indywidualna każdego z nas. Czy poznając kogoś musimy zawsze kierować się tzw. opakowaniem? Ja uważam że czasami warto zajrzeć w czyjąś duszę a potem dopiero spojrzeć w twarz by powiedzieć że ; tak to jest właśnie to czego szukam. Po za tym od czego są wiadomości prywatne?!
Ale też mam tą świadomość że nie wszyscy są sobą i faktycznie trzeba być ostrożnym
Konto usunięte
01.02.2010 r. 11:03:53
Porazko..bardzo ewidentnie obie wypowiedzi Ciebie i Quidama....potwierdzaja fakt ze kobiety patrza dusza... a mezczyzni oczyma.., ha, ha, ha
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:00:48
Nie da się ukryć faktu że kobietą jestem hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:09:38
A czy mozesz to potwierdzic uzywajac jedna z tych...okraglych...jak ja je nazywam..niemotek..????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:13:14
hehehe A czy muszę potwierdzać? Uwierz mi na słowo!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:16:53
W prawie naturalnym jest powiedziane slowo..to slowo..drukawane sie liczy...a wiec pod odpowiedziami na dole znajdz ta ...niemotke...i udowodnij..inaczej nie uwierze,ha ha, ha, ha
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:24:30
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:34:03
No nich Ci bedzie...poddaje sie..?????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:38:06
Nie podoba Ci się
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:40:51
Wrecz przeciwnie ale myslalem o bardziej radykalnej formie przekonania...?????
No to teraz Ci cos powiem..wiesz dlaczego tu jestes...bo nic nie wiesz o swiecie doroslych...i jak nikt jak ja Ci nie powie to zestazejes sie i dalej nic nie bedziesz wiedzial..to kozystaj stary i pytaj ..kto pyta nie bladzi., ha, ha, ha
Co ty masz z tym wiekiem Walenrod czyzby to jest jedy twoj argument w konwersacji ze mna czy ciebie definuje tylko twoja metryka urodzenia ?
Zasadniczy argument jest stary jak swiat, musisz sie najpierw urodzic zebys mogl nuczuc sie chodzic, chodzic zeby pojsc do szkoly szkole zeby zdobyc zawod zawod zeby pracowc i moc kupic komputer a komputer zeby znalesc Walenrodow ktorzy Cie moga czegos nuczyc bo jak ich nie spotkasz w swoim zyciu to czas przyjdzie umierac i zal CI bedzie troche ze zmarnowales sobie zycie...czy to ma sens dla Ciebie
Jeśli mogę wtrącić!?
Kurczę ale pięknie powiedziane!!
Zasadniczo tresc twojej wypowiedzi jest dla mnie zrozumiały zastanawiajace jest jednak to czy tylko takie Walenrody moga czegokolwiek człowieka nauczyc a nie naprzyklad ktos inny czy jesli w w czyim zyciu nie bedzie dane spotkac naw Walenroda uznamy wtedy ze taka osaba zmarnowala sobie zycie ? Mialbym wątpliwosci.
Twoj czas Tomku minol... musze troche pospac ..ale zanim co.. przeczytaj uwaznie jeszcze raz wszystkie moje wypowiedzi..ja mam nadzieje ze beda Ci pomocne..To zegnam..czesc.
Raczej wątpie ze by w czyms pomogły.
Czesc.
Porazka...umiesz pochlebiac mezczyznom..no..no..kiedys wpadniesz w ich sidla ..ha, ha, ha
Dziękuje Walenrod
Co do sideł... mam nadzieje że jak wpadnę to tylko w jedne
hehehe
Tomuś dlaczego się poddajesz?
Kto nie próbuje ten nic nie ma!!
Ale oczywiście najpierw jest duma
że faceci się oglądają, a potem tzw. wykład, tak?
no jak by nie było laska wyzsza od faceta to dziwny troszke widok
A propos ...istot bez twarzy, bez własnej fotografii, czy z jakąś głupią fotką modelki z magazynu, jak do cholery wyobraża sobie ta osoba znajomość, czy facet ma się zainteresować a może zakochać w tej głupiej fotce z magazynu ... a może w tym anonimowym cieniu, czy tak poznajecie się z drugą osobą w życiu ...? A może tak chcecie znaleźć partnera ...? Chyba ze ślepego ... i to bez obrazy niewidomych, ... SZLAG może człowieka trafić, ... czuje się "bezpiecznie" ANONIMOWO i jeszcze jak to się potrafi wymądrzać ... że tylko w mordę dać ...
nie jestem tolerancyjny i nie będę, jak czegoś nie lubię to nie lubię, i nie mam zamiaru przyzwyczajać się ... choćby nawet wszyscy tak chcieli ... albo tak wypadało, ... mnie jeszcze nic nie wypada, a jak już ... to mocno chlapie ...
Ludzie maja rozne motywy ktorymi sie kieruja jesli chodzi o te zdjecia...ale zgadzam sie ze wiekszosc z nich i widzi sie to specyjalnie wyraznie na "Ludzie on Line" sa celowo tak wstawiane i motywy tych profili sa bardzo podejrzane ..tak ze trze ba sie mie na bacznosci.... rozmawiajac z nimi
Ja mam nawet podejrzany nick
hehehe
Porazko Ty masz nie podejrzany ...Ty masz prosto z zycia wziety..??
hmmm ...zabrzmiało to jak byś mnie znał
hehehe
Ale z czyjego życia Walenrodku??
A to Porazko prosto z zycia mijej MATKI Polski..???!!!, ha, ha
hehehe
no tak
hehehe
No co TY......ja calkiem serio...
Ale wracając do tego co napisał Quidam. To że nie mamy zdjęć na swoim profilu czy też mamy ale bez twarzy, to sprawa indywidualna każdego z nas. Czy poznając kogoś musimy zawsze kierować się tzw. opakowaniem? Ja uważam że czasami warto zajrzeć w czyjąś duszę a potem dopiero spojrzeć w twarz by powiedzieć że ; tak to jest właśnie to czego szukam.
Po za tym od czego są wiadomości prywatne?!
Ale też mam tą świadomość że nie wszyscy są sobą i faktycznie trzeba być ostrożnym
Porazko..bardzo ewidentnie obie wypowiedzi Ciebie i Quidama....potwierdzaja fakt ze kobiety patrza dusza... a mezczyzni oczyma.., ha, ha, ha
Nie da się ukryć faktu że kobietą jestem
hehehe
A czy mozesz to potwierdzic uzywajac jedna z tych...okraglych...jak ja je nazywam..niemotek..????????
hehehe
A czy muszę potwierdzać?
Uwierz mi na słowo!
W prawie naturalnym jest powiedziane slowo..to slowo..drukawane sie liczy...a wiec pod odpowiedziami na dole znajdz ta ...niemotke...i udowodnij..inaczej nie uwierze,ha ha, ha, ha
No nich Ci bedzie...poddaje sie..?????
Wrecz przeciwnie ale myslalem o bardziej radykalnej formie przekonania...?????