Nie chce gdybać, bo nie byłam w takiej sytuacji. Więc nie mogę się wypowiedzieć. I nie potrafię sobie tego wyobrazić....
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:22:18
Rozumiem ale jak szykasz sobie chlopaka to nie zakladasz ze musi byc od ciebie wyzszy znam wiele dziewczyn ktore zwracaja na to uwage
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:25:39
Zwracam na to uwagę i tu nie zaprzeczę bo bym skłamała. Ale mam tą świadomość że pokochać można kogoś nie tylko za wygląd czy wzrost.
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:30:04
A jednak ... a w czym moze sie zakochac taka kobieta jak ty ?
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:32:18
W czym? Raczej w kim! I nie rozumiem pytania. Taka kobieta jak ja?? - a czym ja się różnie od innych kobiet??
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:37:05
Piszac taka kobieta jak ty nie mialem nic innego na mysli niz tylko konkretnie ciebie. Poprostu pytam cie co cie urzeka w mezczyznie ze powoduje ze krew zaczyna krazyc ci szybciej
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:45:30
Nie da się tego opisać Niestety
Konto usunięte
30.01.2010 r. 17:53:39
To moze spróbuje zapytac inaczej co kochalas u swoich bylych albo co kochasz u swojego obecnego chlopka ?
Unkownboy
30.01.2010 r. 18:03:21
Witam wszystkich...
Ja się Porażka nie boję wysokich i wyższych kobiet. Zwyczajnie w "moim typie" są kobiety raczej mniejsze ode mnie z wielu kwestii to wynika, ale o tym ewentualnie na priv
Pozdrawiam, miłego wieczoru...
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:03:55
Człowieka nie da się kochać za pojedyncze rzeczy. Kocha się za to co tworzy jedną całość ( nie mówię tu o wyglądzie) Co nas do siebie przyciąga.
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:06:20
Hej Michał
Unkownboy
30.01.2010 r. 18:07:02
Hej...
Jak nocka? Właśnie nadrabiam imprezowe zaległości
Unkownboy
30.01.2010 r. 18:08:10
Jeszcze raz dziękuję za PRIV'a
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:09:58
Nocka krótka
Ja zaraz stąd zmykam bo mnie Tomek za język ciągnie a ni cholery mu nie mogę tego wytłumaczyć
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:10:44
Proszę Cię bardzo hehehe
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:12:38
No juz nie bede ciagnal za jęzora
Unkownboy
30.01.2010 r. 18:16:14
Porażka zawsze możesz pisać w sposób zrozumiały dla nielicznych... Bo w końcu Ty wiesz czego oni nie wiedzą, że ja wiem, że Ty wiesz, czego oni nie wiedzą, że ja wiem że Ty wiesz, że oni się nie dowiedzą, że Ty wiesz co ja wiem, że oni się nie dowiedzą, bo ja wiem, że Ty wiesz, że ja nie powiem, co wiem, że Ty wiesz, że ja wiem co Ty wiesz, że ja wiem, czego Ty nie powiesz... Bo najważniejsze że Ty wiesz co ja wiem, że My wiemy że im nie powiemy
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:16:17
A to temu nie rozumiałeś,tak? Bo się za jęzora ciągałeś?! hehehe
Pa Tomek
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:17:17
No Michał to to ja od razu zrozumiałam hehehe
Unkownboy
30.01.2010 r. 18:19:23
No ja wiem że Ty wiesz o co mi chodziło nigdy w to nie zwątpiłem
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:19:51
Generalnie Porazka to rozumiem co do mnie pisalas chodzilo mi tylko o pare konkretow, konkretnych cech
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:22:06
Tomku nie ma konkretnych cech! Każdy z nas jest inny
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:31:38
Rozumiem milosc jest nieodgadniona
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:32:22
A czesto sie Porazka zakochiwalas ?
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:34:56
brawo Tomek
Czy każde uczucie jakim darzymy drugą osobę można od razu nazwać miłością?
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:40:12
Zmykam na jakiś czas do miłego
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:40:39
Nie wiem Porazka a ty jak sadzisz ?
Konto usunięte
30.01.2010 r. 18:48:34
Należę raczej do wysokich facetów, ale osobiście nie chciałbym żeby moja partnerka była zdecydowanie wyższa ode mnie, choć nie mam problemu jeśli będzie takiego samego wzrostu lub nawet nieco wyższa 1,2,3cm, ... "zagrożony" ...? Nie, to mogłoby być nie poważne i komiczne
Konto usunięte
30.01.2010 r. 23:46:24
Może i komicznie Ale cóż zrobimy gdy miłość będzie silniejsza? Ja nawet nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić
Konto usunięte
30.01.2010 r. 23:48:56
Witam Quidam...Jak juz kidys wspomnialem..my mezczyzni czujemy instynktownie zagrozenie ze stronny wyzszego wzrostem harakteru...i to nas oniesmiela... tak by to ujol..,ha,ha...no niektorzy moze sie i boja... nie wiem, ha, ha
Nie chce gdybać, bo nie byłam w takiej sytuacji. Więc nie mogę się wypowiedzieć. I nie potrafię sobie tego wyobrazić....
Rozumiem ale jak szykasz sobie chlopaka to nie zakladasz ze musi byc od ciebie wyzszy znam wiele dziewczyn ktore zwracaja na to uwage
Zwracam na to uwagę i tu nie zaprzeczę bo bym skłamała. Ale mam tą świadomość że pokochać można kogoś nie tylko za wygląd czy wzrost.
A jednak ... a w czym moze sie zakochac taka kobieta jak ty ?
W czym? Raczej w kim!
I nie rozumiem pytania. Taka kobieta jak ja?? - a czym ja się różnie od innych kobiet??
Piszac taka kobieta jak ty nie mialem nic innego na mysli niz tylko konkretnie ciebie. Poprostu pytam cie co cie urzeka w mezczyznie ze powoduje ze krew zaczyna krazyc ci szybciej
Nie da się tego opisać
Niestety
To moze spróbuje zapytac inaczej co kochalas u swoich bylych albo co kochasz u swojego obecnego chlopka ?
Witam wszystkich...
z wielu kwestii to wynika, ale o tym ewentualnie na priv
Ja się Porażka nie boję wysokich i wyższych kobiet. Zwyczajnie w "moim typie" są kobiety raczej mniejsze ode mnie
Pozdrawiam, miłego wieczoru...
Człowieka nie da się kochać za pojedyncze rzeczy. Kocha się za to co tworzy jedną całość ( nie mówię tu o wyglądzie) Co nas do siebie przyciąga.
Hej Michał
Hej...
Jak nocka? Właśnie nadrabiam imprezowe zaległości
Jeszcze raz dziękuję za PRIV'a
Nocka krótka
Ja zaraz stąd zmykam bo mnie Tomek za język ciągnie a ni cholery mu nie mogę tego wytłumaczyć
Proszę Cię bardzo
hehehe
No juz nie bede ciagnal za jęzora
Porażka zawsze możesz pisać w sposób zrozumiały dla nielicznych... Bo w końcu Ty wiesz czego oni nie wiedzą, że ja wiem, że Ty wiesz, czego oni nie wiedzą, że ja wiem że Ty wiesz, że oni się nie dowiedzą, że Ty wiesz co ja wiem, że oni się nie dowiedzą, bo ja wiem, że Ty wiesz, że ja nie powiem, co wiem, że Ty wiesz, że ja wiem co Ty wiesz, że ja wiem, czego Ty nie powiesz... Bo najważniejsze że Ty wiesz co ja wiem, że My wiemy że im nie powiemy
A to temu nie rozumiałeś,tak? Bo się za jęzora ciągałeś?!
hehehe
Pa Tomek
No Michał to to ja od razu zrozumiałam
hehehe
No ja wiem że Ty wiesz o co mi chodziło
nigdy w to nie zwątpiłem
Generalnie Porazka to rozumiem co do mnie pisalas chodzilo mi tylko o pare konkretow, konkretnych cech
Tomku nie ma konkretnych cech!
Każdy z nas jest inny
Rozumiem milosc jest nieodgadniona
A czesto sie Porazka zakochiwalas ?
Czy każde uczucie jakim darzymy drugą osobę można od razu nazwać miłością?
Zmykam na jakiś czas
do miłego
Nie wiem Porazka a ty jak sadzisz ?
Należę raczej do wysokich facetów, ale osobiście nie chciałbym żeby moja partnerka była zdecydowanie wyższa ode mnie, choć nie mam problemu jeśli będzie takiego samego wzrostu lub nawet nieco wyższa 1,2,3cm, ... "zagrożony" ...? Nie, to mogłoby być nie poważne i komiczne
Może i komicznie
Ale cóż zrobimy gdy miłość będzie silniejsza? Ja nawet nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić
Witam Quidam...Jak juz kidys wspomnialem..my mezczyzni czujemy instynktownie zagrozenie ze stronny wyzszego wzrostem harakteru...i to nas oniesmiela... tak by to ujol..,ha,ha...no niektorzy moze sie i boja... nie wiem, ha, ha