Zadne ups... nie pomoze jesli mnie nie udowodnisz swej kobiecosci..??????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 13:03:51
ale o co Ci chodzi
Wcale nie muszę tego tu udowadniać Znajdzie się taki ktoś to będzie miał pewność hehehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 13:26:04
Porazko..pewnosc to ja mam 100%...ale chcialem zebys TY to udowodnila...czy ja az tak wiele wymagam..?????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 13:30:29
Wymagać zawsze możesz
Walenrod co Ty się mnie czepiłeś tego udowadniania??? Nie lubisz mnie czy co??
Konto usunięte
01.02.2010 r. 13:49:34
Alez wrecz przeciwnie.. i zaraz Ci to udowodnie..
...ja natomiast mialem na mysli ze kobieta powinna miec:
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:38:43
a sądziłeś że ja nie mam
hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:43:04
No widzisz czasami warto cos i udowodnic...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:44:58
Nie wiem czy warto cokolwiek udowadniać takiego tu na forum
Myślę że takie rzeczy są oczywiste
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:52:02
Masz racje zauwazylem ze tu sie potworzyly obozy..Polacy przeciwko Polakom...co za ironia..ze ja wystawilem moie dobre imie tutaj...????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:54:55
chyba nie rozumiem...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:01:03
I sie nie dziwie ..bo ja tez nic z tego nie rozumie ..chyba zaczne rozmawiac po angielsku..??????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:04:09
why?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:07:27
Maybe that make some difference..????????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:11:28
Nie dla wszystkich zrozumiałą
Please speak in Polish
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:24:27
Dla Ciebie wszystko..tylko obawiam sie ze bedzie Cie to cos musialo kosztowac.,ha, ha, ha
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:30:35
tzn???
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:37:08
Musze pomyslec.....cale zycie za niewolnice..??????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:40:56
Całe życie .. OK
Ale za niewolnice Nigdy!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:47:01
A co w tym zlego???...zobacz ludzie sie pobieraja, warunkow nie uzgadniaja...a potem sa efekty tego..rozwody i zawody..czyz nie lepiej ..nazwac zeczy po imieniu i wtym szukac milosci...anie odwrotnie..????????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:52:39
Mogę być niewolnicą ale tylko miłości Nie wyobrażam sobie życia z kimś bez uczucia! Chyba bym umarła z rozpaczy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:00:55
No i swietnie zmieniam warunki...szukam niewolnicy ktora sie we mnie zakocha i nie umze nigdy z rozpaczy.. ha, ha, ha
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:04:06
Walenrod wariat jesteś!!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:10:31
Porazko ..wariaci nie maja praw obywateskich i prawa podpisu....a ja jak podpisze sie pod tym co mowie..to respektuja nawet w Hadze.....nie przejmoj sie jedziemy z tym dalej
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:14:42
Dlaczego nazywasz kobietę która będzie Cię kochała niewolnicą? Co na łańcuchu ją będziesz trzymał??? Wtedy to na pewno umrze z rozpaczy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:41:21
W nie tak dalekiej przeszlosci...niewolnik to byl prawny status...i nikt go nie trzymal na lancuhu...chyba ze sie buntowal lub uciekal...i nie widze duzej roznicy w analogi do naszej terazniejszosci...jest nam przydzielony status i tylko w ramach tego dzialamy,..sprubuj uciekac przez granice bez dokumentow a zakuja cie w kajdany...zmienil sie tylko wystroj i przybylo mase Ustaw mowiacych ci czego nie mozesz ..a widzisz to jest kontrakt............dlatego z moja niewolnica chce zawrzec uczciwy kontrakt po negocjacjach i uzgodnienia oczywiscie aby sluzyla mnie z pelna swiadomoscia..ha, ha, ha, ha, ha,
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:44:47
welcome all
o czym tu smarujecie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:45:36
Ale mi nadal to słowo "niewolnica" się nie podoba Myślę że z ukochaną osobą też można dojść do porozumienia
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:46:28
Hej Stiv :buziak:
A tak o uczuciach z średniowiecza piszemy hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:47:39
nic mi nie mowcie o uczuciach dobrze
ale niewolnictwo moze byc
No to
hehehehe
Zadne ups... nie pomoze jesli mnie nie udowodnisz swej kobiecosci..??????
Wcale nie muszę tego tu udowadniać
Porazko..pewnosc to ja mam 100%...ale chcialem zebys TY to udowodnila...czy ja az tak wiele wymagam..?????????
Walenrod co Ty się mnie czepiłeś tego udowadniania???
Alez wrecz przeciwnie.. i zaraz Ci to udowodnie..
...ja natomiast mialem na mysli ze kobieta powinna miec:
hehehe
No widzisz czasami warto cos i udowodnic...
Nie wiem czy warto cokolwiek udowadniać takiego tu na forum
Myślę że takie rzeczy są oczywiste
Masz racje zauwazylem ze tu sie potworzyly obozy..Polacy przeciwko Polakom...co za ironia..ze ja wystawilem moie dobre imie tutaj...????
I sie nie dziwie ..bo ja tez nic z tego nie rozumie ..chyba zaczne rozmawiac po angielsku..??????
Maybe that make some difference..????????????
Nie dla wszystkich zrozumiałą
Please speak in Polish
Dla Ciebie wszystko..tylko obawiam sie ze bedzie Cie to cos musialo kosztowac.,ha, ha, ha
Musze pomyslec.....cale zycie za niewolnice..??????
Całe życie .. OK
Ale za niewolnice
A co w tym zlego???...zobacz ludzie sie pobieraja, warunkow nie uzgadniaja...a potem sa efekty tego..rozwody i zawody..czyz nie lepiej ..nazwac zeczy po imieniu i wtym szukac milosci...anie odwrotnie..????????
Mogę być niewolnicą ale tylko miłości
Nie wyobrażam sobie życia z kimś bez uczucia! Chyba bym umarła z rozpaczy
No i swietnie zmieniam warunki...szukam niewolnicy ktora sie we mnie zakocha i nie umze nigdy z rozpaczy.. ha, ha, ha
Walenrod wariat jesteś!!!
Porazko ..wariaci nie maja praw obywateskich i prawa podpisu....a ja jak podpisze sie pod tym co mowie..to respektuja nawet w Hadze.....nie przejmoj sie jedziemy z tym dalej
Dlaczego nazywasz kobietę która będzie Cię kochała niewolnicą? Co na łańcuchu ją będziesz trzymał???
Wtedy to na pewno umrze z rozpaczy
W nie tak dalekiej przeszlosci...niewolnik to byl prawny status...i nikt go nie trzymal na lancuhu...chyba ze sie buntowal lub uciekal...i nie widze duzej roznicy w analogi do naszej terazniejszosci...jest nam przydzielony status i tylko w ramach tego dzialamy,..sprubuj uciekac przez granice bez dokumentow a zakuja cie w kajdany...zmienil sie tylko wystroj i przybylo mase Ustaw mowiacych ci czego nie mozesz ..a widzisz to jest kontrakt............dlatego z moja niewolnica chce zawrzec uczciwy kontrakt po negocjacjach i uzgodnienia oczywiscie aby sluzyla mnie z pelna swiadomoscia..ha, ha, ha, ha, ha,
welcome all
o czym tu smarujecie
Ale mi nadal to słowo "niewolnica" się nie podoba
Myślę że z ukochaną osobą też można dojść do porozumienia
Hej Stiv :buziak:
z średniowiecza piszemy
hehehe
A tak o uczuciach
nic mi nie mowcie o uczuciach dobrze
ale niewolnictwo moze byc