Co byśmy zrobili z kimś kto bije dzieci? Jaka kara dla takich ludzi? Trzeba coś z tym zrobić bo w Polsce coraz częściej dochodzi do takich sytuacji a nawet gorzej... morderstwa... Brzydzą mnie tacy ludzie
Anka
29.04.2010 r. 17:36:39
Przedewszystkim takim ludziom powinno się odebrać prawa rodzicielskie
dawszu1
29.04.2010 r. 17:41:21
Ja bym wystawił na rynku miasta pręgież i
Anka
29.04.2010 r. 18:06:56
No to jest też dobry pomysł
dawszu1
29.04.2010 r. 20:00:18
Jasne że dobry
dawszu1
29.04.2010 r. 20:48:11
Dobre też można tak zrobić a potem batem przez plecy
Konto usunięte
30.04.2010 r. 19:56:26
ja jestem zdania że mały klaps w tyłek na opamiętanie nikomu nie zaszkodził...
Ale tych co katują dzieciaki to bym ich torturowała do końca życia...
Anka
30.04.2010 r. 21:49:34
Ja jestem wrogiem nawet małych klapsów,fakt ze niby nie zaszkodzi ale jednak to jest poniżanie dziecka,zawsze przemoc.sama mam urwisa i go nie bije,wolęstosować karę bo to bardziej skuteczne,a takich gnoji co katują dzieci to pod pręgiez bym dała na lincz
dawszu1
30.04.2010 r. 23:33:28
Widzę że jesteśmy wszyscy za karaniem takich potworów Bardzo dobrze ale wiecie jakie jest nasze prawo DO BANI i zgodzę się z Paullą że najpierw trzeba zareagować jak coś widzimy i słyszymy
dawszu1
30.04.2010 r. 23:47:55
Wiesz fajnie by było ale wiadomo jak jest Nasi w rządzie wolą myśleć jak d... zapchać a nie o innych ludziach
dawszu1
01.05.2010 r. 00:16:39
Życie jest krótkie... ale ja jestem za np. dożywociem i kastracją
dawszu1
01.05.2010 r. 00:19:11
a nie daj Boże abym ja złapał takiego człowieka w swoje ręce
dawszu1
01.05.2010 r. 00:29:33
Właśnie zmierzałem do tych pedofili i o to mi chodziło. Męczarnie do końca życia
A.
05.05.2010 r. 15:38:18
Nie jestem zwolenniczką bicia dzieci, absolutnie, jestem za wychowywaniem z głową żeby dziwolągi nie wyrastały.
Konto usunięte
05.05.2010 r. 16:00:54
ja bym takiemu to z tyłka nogi powyrywał
dawszu1
05.05.2010 r. 21:20:39
dla szmaciarzy
dawszu1
05.05.2010 r. 21:21:34
i według uznania ławy przysięgłych kilka kar cielesnych do wyboru jak kto woli
Anka
05.05.2010 r. 22:16:57
Ale niestety w Polsce dopiero się policja i inni zabierają za sprawę jak się tragedia stanie
Anka
05.05.2010 r. 22:18:31
Moja zanjoma była z dziecmi bita regularnie,w kólko policja i nic,dopiero jak tragedia się stała sie zabrali szok .tak nikt nie pomógł..
dawszu1
05.05.2010 r. 22:22:04
Wiesz policja jes najlepsza tam gdzie jej nie ma i niestety radzimy sobie sami
Anka
05.05.2010 r. 23:03:10
Tylko na hu...na nią podatki płącimy????
dawszu1
05.05.2010 r. 23:19:06
Podatki? Na nowe mercedesy dla naszych rządzących
eliza1228
31.08.2010 r. 21:16:06
Do \"Anka\"
Też byłam w takiej sytuacji.
Pomogłam koleżance wynieść sie od Oprawcy i przeniosła sie z dwójką małych dzieci do domu samotnej matki. Lecz i tak potrafił przyjeżdzać i robić awantury. Gdzy za każdym razem policja przyjeżdzała nic nie robiła. Dlaczego??? Bo przy nich zachowywał sie normalnie jak kochający facet i ojciec. A gdy tylko wsiedli do radiowozu śmiał sie z nich.
Czy to nazywa sie pomoc od strony policji??
Motto policji \"Dzwon gdy zajdzie taka potrzeba\" Ale po co jak i tak **cenzura** robią.
dawszu1
02.09.2010 r. 22:10:40
Dziecko należy wychować odpowiednio. Trzeba je uczyć aby na dobrego człowieka wyrosło. W dzisiejszych czasach NAUKA to bardzo dobra rzecz. Oby nasze dzieci były zdrowe i nie wcielały w życie zasad beztroski i chamstwa.
Anka
02.09.2010 r. 22:24:11
tylko takie czasy nastaly dawszu ze wszyscy zaparacowani,zabiegani i poswiecamy zbyt malo uwagi dzieciom,niestety
Anka
02.09.2010 r. 22:26:39
a woegole agresja wywoluje agresje i bicie dziecka uwlaszcza jego godnosci,kazdy dzieciak poczuje sie ponizny i jak bedzie mial problem z rowiesnikiem to tez mu przywali bo nie bedzie znal innej metody,ja bym, karala za przemoc wobec dzieci i nie zawiasami jak to jest w naszym kraju(tylko w przypadkach znecania)
Co byśmy zrobili z kimś kto bije dzieci? Jaka kara dla takich ludzi? Trzeba coś z tym zrobić bo w Polsce coraz częściej dochodzi do takich sytuacji a nawet gorzej... morderstwa... Brzydzą mnie tacy ludzie
Przedewszystkim takim ludziom powinno się odebrać prawa rodzicielskie
Ja bym wystawił na rynku miasta pręgież i
No to jest też dobry pomysł
Jasne że dobry
Dobre też można tak zrobić a potem batem przez plecy
ja jestem zdania że mały klaps w tyłek na opamiętanie nikomu nie zaszkodził...
Ale tych co katują dzieciaki to bym ich torturowała do końca życia...
Ja jestem wrogiem nawet małych klapsów,fakt ze niby nie zaszkodzi ale jednak to jest poniżanie dziecka,zawsze przemoc.sama mam urwisa i go nie bije,wolęstosować karę bo to bardziej skuteczne,a takich gnoji co katują dzieci to pod pręgiez bym dała na lincz
Widzę że jesteśmy wszyscy za karaniem takich potworów Bardzo dobrze ale wiecie jakie jest nasze prawo DO BANI i zgodzę się z Paullą że najpierw trzeba zareagować jak coś widzimy i słyszymy
Wiesz fajnie by było ale wiadomo jak jest Nasi w rządzie wolą myśleć jak d... zapchać a nie o innych ludziach
Życie jest krótkie... ale ja jestem za np. dożywociem i kastracją
a nie daj Boże abym ja złapał takiego człowieka w swoje ręce
Właśnie zmierzałem do tych pedofili i o to mi chodziło. Męczarnie do końca życia
Nie jestem zwolenniczką bicia dzieci, absolutnie, jestem za wychowywaniem z głową żeby dziwolągi nie wyrastały.
ja bym takiemu to z tyłka nogi powyrywał
dla szmaciarzy
i według uznania ławy przysięgłych kilka kar cielesnych do wyboru jak kto woli
Ale niestety w Polsce dopiero się policja i inni zabierają za sprawę jak się tragedia stanie
Moja zanjoma była z dziecmi bita regularnie,w kólko policja i nic,dopiero jak tragedia się stała sie zabrali szok .tak nikt nie pomógł..
Wiesz policja jes najlepsza tam gdzie jej nie ma i niestety radzimy sobie sami
Tylko na hu...na nią podatki płącimy????
Podatki? Na nowe mercedesy dla naszych rządzących
Do \"Anka\"
Też byłam w takiej sytuacji.
Pomogłam koleżance wynieść sie od Oprawcy i przeniosła sie z dwójką małych dzieci do domu samotnej matki. Lecz i tak potrafił przyjeżdzać i robić awantury. Gdzy za każdym razem policja przyjeżdzała nic nie robiła. Dlaczego??? Bo przy nich zachowywał sie normalnie jak kochający facet i ojciec. A gdy tylko wsiedli do radiowozu śmiał sie z nich.
Czy to nazywa sie pomoc od strony policji??
Motto policji \"Dzwon gdy zajdzie taka potrzeba\" Ale po co jak i tak **cenzura** robią.
Dziecko należy wychować odpowiednio. Trzeba je uczyć aby na dobrego człowieka wyrosło. W dzisiejszych czasach NAUKA to bardzo dobra rzecz. Oby nasze dzieci były zdrowe i nie wcielały w życie zasad beztroski i chamstwa.
tylko takie czasy nastaly dawszu ze wszyscy zaparacowani,zabiegani i poswiecamy zbyt malo uwagi dzieciom,niestety
a woegole agresja wywoluje agresje i bicie dziecka uwlaszcza jego godnosci,kazdy dzieciak poczuje sie ponizny i jak bedzie mial problem z rowiesnikiem to tez mu przywali bo nie bedzie znal innej metody,ja bym, karala za przemoc wobec dzieci i nie zawiasami jak to jest w naszym kraju(tylko w przypadkach znecania)
uuu a za co?
Za nic. Buziak dla fajnej dziewczyny
oo dziękuje dawno Cie nie bylo...