forum

Problemy i sugestie związane z naszym serwisem

Oczekiwania...

1. Unkownboy 17.01.2010 r. 01:31:07

Cześć...
    Zapewne każdy z Was (z nas) - zaglądających na strony tego portalu - ma związane z nim oczekiwania...
    Jeśli mogę prosić, napiszcie jakie były Wasze oczekiwania gdy przyszliście tutaj pierwszy raz, jak one ewoluowały. Jeśli macie pomysły wymieńcie kwestie, które waszym zdaniem wpłynęły na postrzeganie i spełnienie (lub nie) oczekiwań, oczywiście z naciskiem na tzw. czynnik ludzki...

Pozdrawiam...

2. Kasia 17.01.2010 r. 03:04:01

heh mój wątek jest bardziej przebojowy   uśmiechnięty   ))

w odp na Twój temat nie mam jeszcze konkretnego zdania, na 1 rzut oka leży grafika, szybkość, aktualizacja, jakoś tak nie wyraźnie, ciężko...
    tak na początku bywa...

3. Unkownboy 17.01.2010 r. 04:15:14

No Twój wątek wywołał burzę w szklance wody, jednakże tutaj tak bywa, że jakakolwiek krytyka tak działa. Może inaczej - bezpośrednia krytyka i może nie całkiem konstruktywna     OK, przepraszam, już schodzę z Ciebie i tego tematu... Ja również nie mam na portalu nad zbyt długiego stażu, ale uważam że wdawanie się w beznadziejne i nic nie wnoszące pyskówki jest zwyczajną stratą czasu... Do tego nie wszyscy potrafią się zdystansować czy też podejść z dozą poczucia humoru do tego co tutaj czytają... W każdym razie jak wszędzie i tutaj ludzie są różni, z różnych powodów, z różnymi oczekiwaniami, etc...

Ja zajrzałem tutaj (mam na myśli "pierwszy raz") gdy znudził mi się pewien poczytny portal społecznościowo-ogłoszeniowy. A właściwie nie sam portal co zmiana podejścia założycieli na bardziej liberalny i komercyjny... Ale mniejsza o to...

Moje "podstawowe" oczekiwania się raczej spełniają. Poznaję ludzi (choć wirtualnie) ale raczej wartościowych, obecność tutaj sprawia mi raczej radość i przyjemność, poszerzam światopogląd, zajmuję nieliczne wolne chwile... Choć już pewne sprawy utraciły ważność na rzecz życia tutaj...

Reszta później...
    Zapraszam do dyskusji...

4. Kasia 17.01.2010 r. 04:20:59

odbiegliśmy od tematu...
    przenieśmy się do mnie tam jest reszta i będę miała wyższą średnią w kategorii ilość wpisów!!!!

P.S. nie warto tracić zbyt dużo cennego czasu w rzeczywistości na rzecz wirtualnych, nigdzie nie prowadzących znajomości... zachowaj umiar, to gubi i uzależnia, wielu znajomych mi net i portale społecznościowe pochłonęły, stracili kontakt z rzeczywistością

5. Unkownboy 17.01.2010 r. 04:26:26

Nie no spokojnie.
    Jestem raczej dojrzałym (adekwatnie do wieku), rozważnym i inteligentnym człowiekiem. Całkowite odpłynięcie w świat wirtualny i takież znajomości raczej mi nie grozi... Mimo wszystko wyznaję wyższość znajomości realnych nad wirtualne...

P.S. To może być nawet ciekawy sposób. Walnąć celowo tekst wzbudzający emocje, niekoniecznie zgodnie z własnymi przekonaniami, aby "zapunktować"    

6. Kasia 17.01.2010 r. 04:43:13

zapunktowałam bo dzięki temu stać mnie na tapetę!!!!!
    i jeszcze mi reszty zostają!!!
    fajno być galerjankom   uśmiechnięty