....dla naszych adminów
Za te wszystkie ulepszenia....dodatki...teraz mkontakt jest przejrzysty i ciekawy
pozatym dostarczacie nam codziennie wiele emocji i niespodzianek ....bo nigdy nie wiadomo co zastaniemy na drugi dzien hahahahaha i czy sie w tym wszystkim poznamy
pozatym bardzo dobry kontakt z administratorami
Mi osobiscie bardzo pasuje ta wersja serwisu
dobra robota chłopaki i nie spoczywajcie na laurach
Administratori
26.11.2009 r. 16:34:07
Dziękujemy, emocji nigdy za dużo wiec na pewno jeszcze będzie wiecej ! ps. piszcie do mnie na skrzynkę czego wam brakuje !
Konto usunięte
26.11.2009 r. 19:13:31
MNIE TEŻ PODOBA SIĘ TA WERSJA SERWISU ...I WCALE NIE UWAŻAM ...TEGO ZA WAZELINIARSTWO...MYŚLĘ ,ŻE ADMINI SIĘ STARAJĄ ..ABY NAS WSZYSTKICH "ZADOWOLIĆ" ...HA,HA,HA...CZY TO ŹLE?
Marcelek
26.11.2009 r. 19:20:54
Mi portal się podoba też, jest o wiele bardziej przejrzysty i fajny..
Dołączam się do podziękowań
Konto usunięte
26.11.2009 r. 23:50:03
hmm uwazacie to za wazeliniarstwo bo zadnemu z was nie przyszło na mysl zeby im podziekowac a tak nie dawno jeszcze Ana sie zarzekałas ze skasujesz konto
Konto usunięte
27.11.2009 r. 00:06:23
hahahaha no własnie to moje zdanie wiec nie wiem po co piszecie tu o wazeliniarstwie ....
Konto usunięte
27.11.2009 r. 00:12:36
dziecko ......hahaha dobre dobre .....
Administratori
27.11.2009 r. 10:05:15
heh dzisiaj coś jeszcze dojdzie ciekawego... Kwiatek coś kombinuje !
....dla naszych adminów
Za te wszystkie ulepszenia....dodatki...teraz mkontakt jest przejrzysty i ciekawy
pozatym dostarczacie nam codziennie wiele emocji i niespodzianek ....bo nigdy nie wiadomo co zastaniemy na drugi dzien hahahahaha i czy sie w tym wszystkim poznamy
pozatym bardzo dobry kontakt z administratorami
Mi osobiscie bardzo pasuje ta wersja serwisu
dobra robota chłopaki i nie spoczywajcie na laurach
Dziękujemy, emocji nigdy za dużo wiec na pewno jeszcze będzie wiecej ! ps. piszcie do mnie na skrzynkę czego wam brakuje !
MNIE TEŻ PODOBA SIĘ TA WERSJA SERWISU ...I WCALE NIE UWAŻAM ...TEGO ZA WAZELINIARSTWO...MYŚLĘ ,ŻE ADMINI SIĘ STARAJĄ ..ABY NAS WSZYSTKICH "ZADOWOLIĆ" ...HA,HA,HA...CZY TO ŹLE?
Mi portal się podoba też, jest o wiele bardziej przejrzysty i fajny..
Dołączam się do podziękowań
hmm uwazacie to za wazeliniarstwo bo zadnemu z was nie przyszło na mysl zeby im podziekowac a tak nie dawno jeszcze Ana sie zarzekałas ze skasujesz konto
hahahaha no własnie to moje zdanie wiec nie wiem po co piszecie tu o wazeliniarstwie ....
dziecko ......hahaha dobre dobre .....
heh dzisiaj coś jeszcze dojdzie ciekawego... Kwiatek coś kombinuje !
HA,HA,HA,HA,...DOBRE .."KWIATEK COŚ KOMBINUJE" ...HA,HA,HA
ja wiedziałam zawsze ze kwiatek to super gosciu tak trzymaj
i gdzie ta nowość ?