Prosimy o pisanie swoich uwag dotyczących nowej wersji serwisu mKontakt.pl. Wątek ten będzie czytany przez naszych programistów.
pozdrawiamy
zespół mKontakt.pl
Samanti
03.11.2009 r. 18:58:09
Nie rozumiem. ,,Sabotażyści serwisu,, Jak mozna sobie takiego roga wbić.
Paweł
03.11.2009 r. 19:10:33
Witam, niestety nowa wersja mkontakt jest zupelnie nietrafiona. Stara wersja byla dla nas mkontaktowiczow prosta i przejrzysta. Intuicyjnie mozna bylo wszystko odnalezc. A nowa wersja musze przyznac sprawia duzo problemow z ,,nawigacja\'\'. Prosze o zmiane pozdrawiam
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:32:09
Dołączam się do pozostałych użytkowników. Beznadzieja !!! Póki co ja także się zawijam ;]
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:38:15
do **cenzura** to nie podobne, nic znaleźć nie można
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:46:50
Intuicyjność serwisu??? Teraz jest tutaj 67292 użytkowników...
Intuicja podpowiada mi że jeśli podzielimy to przez 2 to będziemy mieli stan jaki będzie za tydzień
Konto usunięte
03.11.2009 r. 19:49:42
Ja chcę aby był tu gdzieś przycisk za pomocą którego każdy kto będzie chciał to będzie mógł przejść do starego wyglądu strony...
Ps... Na forum znów najnowsze posty są na końcu...
Prosimy o pisanie swoich uwag dotyczących nowej wersji serwisu mKontakt.pl. Wątek ten będzie czytany przez naszych programistów.
pozdrawiamy
zespół mKontakt.pl
Nie rozumiem. ,,Sabotażyści serwisu,, Jak mozna sobie takiego roga wbić.
Witam, niestety nowa wersja mkontakt jest zupelnie nietrafiona. Stara wersja byla dla nas mkontaktowiczow prosta i przejrzysta. Intuicyjnie mozna bylo wszystko odnalezc. A nowa wersja musze przyznac sprawia duzo problemow z ,,nawigacja\'\'. Prosze o zmiane pozdrawiam
Dołączam się do pozostałych użytkowników. Beznadzieja !!! Póki co ja także się zawijam ;]
do **cenzura** to nie podobne, nic znaleźć nie można
Intuicyjność serwisu??? Teraz jest tutaj 67292 użytkowników...
Intuicja podpowiada mi że jeśli podzielimy to przez 2 to będziemy mieli stan jaki będzie za tydzień
Ja chcę aby był tu gdzieś przycisk za pomocą którego każdy kto będzie chciał to będzie mógł przejść do starego wyglądu strony...
Ps... Na forum znów najnowsze posty są na końcu...