zalozyłam tego posta by was ostrzec !!!!! jestem ofiara pana ondrasza ktory włamał mi sie do komputera i ze skanował mi moje gadu. złamał hasło na tym portalu i czytał wszystkie moje wiadomosci tak samo jak z nasza klasa ... juz kiedys było tu głosno o włamaniach na swoje konta admin mowił ze to nie mozliwe.. a jednak byłam na policji podałam ip tej osoby z portalu i gadu i wiem kim jest juz ta osoba moj laptop jest podlaczony i rejestruje kazdy jego ruch-grozi ma 2 lata pozbawienia wolnosci. to jest tylko czesc ktora zrobił nie moge ujawnic wiecej szczegołow gdyz postepowanie jest wszczete. miejcie sie na bacznosci i jak macie prblemy z zalogowaniem sie na ten portal to juz wiecie dlaczego
Konto usunięte
14.05.2010 r. 10:26:01
pozdrawiam
Konto usunięte
14.05.2010 r. 11:55:17
osz kurde szok
on ci powaznie sie włamał?????
to dlatego pisałas wtedy do mnie na gg
Konto usunięte
14.05.2010 r. 11:58:10
tak sylwia nie tylko mi prwdopodobnie , wiem ze czyta wszystko co piszemy, tak pisałam do ciebie bo zostałam poinformowana ze tez miałas problemy z logowaniem
Konto usunięte
14.05.2010 r. 11:59:34
No swego czasu miałam takie problemy.
O cholera ja juz nie wiem w co mam wierzyc
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:02:21
ja nawet na gadu pisac nie moge
dzis tez mi sie wlamał na nk bo przyszło mi na poczte przypomnienie hasła
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:08:30
ja nk dla bezpieczenstwa wszelkiego juz dawno wykasowałam .....po cholere maja znac me dane
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:11:15
SYLWIA MOZESZ MI NIE WIEZYC ALE KONRAD TEZ JEST W TO ZAMIESZANY i pociagne ich dwuch na ŁAWE SADOWA ...
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:15:05
ja nikogo osadzac nie bede podstaw nie mam.....
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:16:07
TY NIE ALE JA MAM I BEDE WALCZYC O MOJE DOBRE IMIE
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:21:50
MI BAD TEZ BO CIEKAWE SKAD WIEDZIAŁ JAKI MAM OPIS NA GADU A MOZE BAD TO ONDRASZ???
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:24:09
toc bad to nie ondrasz....co to to nie
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:27:15
JESZCZE TROCHE I WAM OCZY OTWORZE I PRZEKONACIE SIE KTO JEST KIM BO PARE OSOB Z FORUM NIE JEST TYMI OSOBAMI ZA KTORE SIE PODAJA
zalozyłam tego posta by was ostrzec !!!!! jestem ofiara pana ondrasza ktory włamał mi sie do komputera i ze skanował mi moje gadu. złamał hasło na tym portalu i czytał wszystkie moje wiadomosci tak samo jak z nasza klasa ... juz kiedys było tu głosno o włamaniach na swoje konta admin mowił ze to nie mozliwe.. a jednak byłam na policji podałam ip tej osoby z portalu i gadu i wiem kim jest juz ta osoba moj laptop jest podlaczony i rejestruje kazdy jego ruch-grozi ma 2 lata pozbawienia wolnosci. to jest tylko czesc ktora zrobił nie moge ujawnic wiecej szczegołow gdyz postepowanie jest wszczete. miejcie sie na bacznosci i jak macie prblemy z zalogowaniem sie na ten portal to juz wiecie dlaczego
pozdrawiam
osz kurde szok
on ci powaznie sie włamał?????
to dlatego pisałas wtedy do mnie na gg
tak sylwia nie tylko mi prwdopodobnie , wiem ze czyta wszystko co piszemy, tak pisałam do ciebie bo zostałam poinformowana ze tez miałas problemy z logowaniem
No swego czasu miałam takie problemy.
O cholera ja juz nie wiem w co mam wierzyc
ja nawet na gadu pisac nie moge
dzis tez mi sie wlamał na nk bo przyszło mi na poczte przypomnienie hasła
ja nk dla bezpieczenstwa wszelkiego juz dawno wykasowałam .....po cholere maja znac me dane
SYLWIA MOZESZ MI NIE WIEZYC ALE KONRAD TEZ JEST W TO ZAMIESZANY i pociagne ich dwuch na ŁAWE SADOWA ...
ja nikogo osadzac nie bede podstaw nie mam.....
TY NIE ALE JA MAM I BEDE WALCZYC O MOJE DOBRE IMIE
MI BAD TEZ BO CIEKAWE SKAD WIEDZIAŁ JAKI MAM OPIS NA GADU A MOZE BAD TO ONDRASZ???
toc bad to nie ondrasz....co to to nie
JESZCZE TROCHE I WAM OCZY OTWORZE I PRZEKONACIE SIE KTO JEST KIM BO PARE OSOB Z FORUM NIE JEST TYMI OSOBAMI ZA KTORE SIE PODAJA