Do Adminów- proszę wytłumaczcie, czy mamy się spodziewać, że czat zostanie jeszcze kiedykolwiek oddany do użytku ?
Jakiś czas temu czytałam 2-3 tygodnie, ale to już było przynajmniej miesiąc temu ...
Administratori
27.03.2010 r. 19:06:00
Wiem, że termin był przekładany ale jakby to powiedzieć i nie skłamać, będzie w przyszłym tygodniu. Jeżeli nie będzie to usuniemy wogole ten link do czata.
Konto usunięte
27.03.2010 r. 19:18:37
Szkoda by było, gdyby go nie było.
Dziękuję za odpowiedź.
Konto usunięte
27.03.2010 r. 20:27:37
Spokojnie Admin stanie na głowie i bedzie działać
Konto usunięte
27.03.2010 r. 20:35:11
Uwierzę jak zobaczę ...
Konto usunięte
27.03.2010 r. 20:36:51
niedowiarek z ciebie straszny zawsze zostaje interia,onet itd
Konto usunięte
27.03.2010 r. 20:51:01
Wiesz ? Darowałbyś sobie takie komentarze ... gdybym chciała to na interię mogę wejść w każdej chwili, ale zależy mi na tym czacie a nie inny, tłumaczyć się chyba nie muszę ?
Konto usunięte
27.03.2010 r. 20:53:51
oczywiscie że nie a darować sobie nei mogłem bo by mnie to gryzło
Do Adminów- proszę wytłumaczcie, czy mamy się spodziewać, że czat zostanie jeszcze kiedykolwiek oddany do użytku ?
Jakiś czas temu czytałam 2-3 tygodnie, ale to już było przynajmniej miesiąc temu ...
Wiem, że termin był przekładany ale jakby to powiedzieć i nie skłamać, będzie w przyszłym tygodniu. Jeżeli nie będzie to usuniemy wogole ten link do czata.
Szkoda by było, gdyby go nie było.
Dziękuję za odpowiedź.
Spokojnie Admin stanie na głowie i bedzie działać
Uwierzę jak zobaczę ...
niedowiarek z ciebie straszny zawsze zostaje interia,onet itd
Wiesz ? Darowałbyś sobie takie komentarze ... gdybym chciała to na interię mogę wejść w każdej chwili, ale zależy mi na tym czacie a nie inny, tłumaczyć się chyba nie muszę ?
oczywiscie że nie a darować sobie nei mogłem bo by mnie to gryzło