forum

Problemy i sugestie związane z naszym serwisem

Drogi adminie

1. Konto usunięte 28.01.2010 r. 17:56:55

Drogi adminie jako ze chce dzis skaasowac swoje konto na mk chciałe prosic czy nieedało by sie usunac moich postów ???

bede bardzo wdzieczny .
    i zycze wszystkim powodzenia na mk
    ja tu niestety nikogo cciekawego nie spotkałem(bez obrazy)

2. Konto usunięte 28.01.2010 r. 18:14:19

WŁAŚNIE ..JA TEŻ CHCIAŁBYM..ABY ..WSZYSTKIE ..MOJE ..POSTY..ZOSTALY ..USUNIĘTE..TEŻ MAM ZAMIAR ..USUNĄĆ ..KONTO..

3. Konto usunięte 28.01.2010 r. 18:33:09

ja zaczynambiegac po wszystkich temataach i ussówac bo niechce by tu cos pomnie zostaałol     neron a ty dlaczego chcesz ussunac ???

pozatym adminie przy usówaniu konta powinna byc sadaadlaczego chcesz usunac konto   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 28.01.2010 r. 18:35:36

..ZACZYNA MNIE TU ..WSZYSTKO..W **cenzura** IAĆ ..JESZCZE TERAZ ..PO..TYM..JAK..KTOŚ ..WŁAMAŁ..SIĘ ..NA KONTO..MOJEJ ..LASKI..TO..ANI..ONA ..ANI..JA ..TU ..NIE ZOSTANIEMY..

5. Konto usunięte 28.01.2010 r. 18:54:23

neron ja tak miałem w zeszłym tygodniu na poczte na meyla w interi    

6. Iwona* 28.01.2010 r. 19:06:34

Neronku, Ty to masz "zezowate szczęście". Zawsze coś Ci sie przytrafi    

7. Konto usunięte 28.01.2010 r. 19:21:21

tu tez nikogo ciekawego niema hehe    

8. Iwona* 28.01.2010 r. 19:25:24

szukaj dalej        

9. Unkownboy 28.01.2010 r. 19:43:07

Z tego co się orientuję, to skasowanie konta powoduje że przy postach autorem jest "konto usunięte" czy jakoś tak, a myślę że usuwanie pojedynczych postów z wątku sprawi że będzie on nieco bezsensowny...
    Neron - dystansu życzę większego... Panowie, chyba trochę nad zbyt serio to wszystko traktujecie... Choć powiem Wam, że ja tu jestem ok. 2 tygodni i mój zapał też słabnie... Zwłaszcza, że co niektórzy sami chyba nie do końca wiedzą po co tutaj przyszli... Piszą że poznają a poznawać zamiaru nie mają... W każdym razie gdy ja dojdę do wniosku że "nie warto" tu się kręcić, rozdam wirtualną kasę, zlikwiduję konto po cichu i niezauważenie... W każdym razie jeszcze mam co tutaj robić, bezinteresownie, bez nadziei, planów... Wystarczyło zmienić priorytety...

Pozdrawiam wszystkich...

10. Unkownboy 28.01.2010 r. 19:44:33

Ale nie da się ukryć że włam na konto może wkurzyć... Mimo wszystko to przestępstwo i można w naszym kraju coś z tym zrobić... Tylko trzeba działać a nie... Ach... Się nie rozpisuję...

Miłego wieczoru...

11. Konto usunięte 28.01.2010 r. 19:53:39

Unkownboy- rozejżyj sie i powiedz co widzisz na tym portalu ???

odpowiedz :
    a-masa ludzi piszacych głupoty.
    b-konta fikcyjne
    c-kobiety i faceci szukajacy tylko sexu

PODPOWIEDZ:

LUDZIE CZY WASZE ŻYCIE SKŁADA SIE TYLKO Z SEXU ??
    jesli tak to jestescie nikim tak naprawde.

12. Unkownboy 28.01.2010 r. 20:05:41

Mirosławie drogi... Ale ja nie twierdzę, że tutaj jest super extra i w ogóle... Jak wszędzie i tutaj trafiają się ludzie nie reprezentujący sobą nad zbyt wysokiego poziomu, niedojrzali, leczący kompleksy z reala... Ile ciał, tylu ludzi...
    Czy słyszałeś bardzo mądre powiedzenie:
    "Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje"? (odnośnie seksu)
    Jeśli mi nie odpowiada jakiś wątek nie uczestniczę w dyskusji... Choć chyba częściej się zdarza, że do ciekawego i potencjalnie wartościowego wątku włączają się osoby, które - powodów kilka mógłbym wskazać - robią szambo...
    To wkurza... Nie jest tajemnicą to, że kilka osób już stanęło mi na odcisk... Ale mam do wszystkiego dystans, znalazłem "swoje miejsce" tutaj (głównie w prywatnych rozmowach), no i - co najważniejsze - spotkałem kilka ciekawych osób, z którymi świetnie się rozmawia, na odpowiednim poziomie... Ale może ja jakiś inny jestem...

13. Unkownboy 28.01.2010 r. 20:09:17

Więc odpowiadając na Twoje pytanie testowe:
    zaznaczam odpowiedzi: a) b) c)
    dodając że nie są to wszystkie prawidłowe, których mógłbym udzielić...

a) - nie ma żadnej dyskusji... Wszędzie zdarzają się tacy ludzie...
    b) - no w końcu natura internetu...
    c) jeśli sobie nie radzą w życiu... Mają prawo do tego...

Współczuć... Nic więcej nie można...

14. Konto usunięte 28.01.2010 r. 20:16:12

ale czy nie zauwazyłes że ktos zaczyna fajny temaat fajnie sie w nim pisze ale przychodzi taaki jeden pan XXXX i z temaatu o muzyce robi temat sexualny ???
    czy to cie czasami nie wkuża a zarazem nie bawi ??

15. Unkownboy 28.01.2010 r. 20:20:40

Tak... Jest kilka sposobów na takiego...
    Ignorować
    Zmienić temat na "wątkowy"
    Sprowokować delikwenta do dyskusji na poziomie
    Zmienić całkiem wątek, ale oczywiście wypowiadając co nam w duszy gra...

Ja tu się świetnie bawię... Pomimo wielu mniej lub bardziej ciekawych "historyjek" związanych z osobami X czy Y

Właściwie to obecnie tylko 3 lub 4 osoby pojawiające i publikujące się na forum działają mi na nerwy...
    Ale jakoś dam radę zdzierżyć...

16. Konto usunięte 28.01.2010 r. 22:09:31

;d   uśmiechnięty   no costy     niema szans nie na mk    

17. Unkownboy 28.01.2010 r. 22:30:54

A jednak