jeszcze nie dawno pisałam że kamil pokaże jak się wygrywa a jak raz wygra to to będzie drugi adam ktoś się ze mną nie zgadzał kurcze muszę sobie przypomnieć kto to był
kaja
28.02.2013 r. 19:34:13
Tibuś słoneczko jak zwykle masz rację
kaja
28.02.2013 r. 19:49:00
no kuwa Tibi dlaczego ty tak podchodzisz do tego co w tym złego że kamil dobrze skacze a ja się cieszę. Ty wiesz jak mi się podobało jak skakał z adamem, Amman fajny chłopak był lepszy to wygrał kilka razy i też mu kibicowałam
kaja
28.02.2013 r. 20:00:18
rozumiem aluzję. tak powinniśmy się obudzić jeśli chodzi o sport i nie jest to żadna tajemnica więc cieszymy się z wszystkich najmniejszych sukcesów.
Tomek
28.02.2013 r. 20:16:17
Tibi się wkurzył bo niemcy dali d.upy
Tomek
28.02.2013 r. 20:18:58
Kaju? Najmniejszych sukcesów??? To mistorztwa świata. To wielki sukces
kaja
28.02.2013 r. 20:19:13
hej Tomek ale czym tutaj się wkurzać raz ci wygrywają raz ci
kaja
28.02.2013 r. 20:20:12
To ogromny sukces i na pewno nie ostatni Kamil będzie wymiatał
Jeszcze tylko wywalić Kruczka i będzie super
jeszcze nie dawno pisałam że kamil pokaże jak się wygrywa a jak raz wygra to to będzie drugi adam ktoś się ze mną nie zgadzał kurcze muszę sobie przypomnieć kto to był
Tibuś słoneczko jak zwykle masz rację
no kuwa Tibi dlaczego ty tak podchodzisz do tego co w tym złego że kamil dobrze skacze a ja się cieszę. Ty wiesz jak mi się podobało jak skakał z adamem, Amman fajny chłopak był lepszy to wygrał kilka razy i też mu kibicowałam
rozumiem aluzję. tak powinniśmy się obudzić jeśli chodzi o sport i nie jest to żadna tajemnica więc cieszymy się z wszystkich najmniejszych sukcesów.
Tibi się wkurzył bo niemcy dali d.upy
Kaju? Najmniejszych sukcesów??? To mistorztwa świata. To wielki sukces
hej Tomek ale czym tutaj się wkurzać raz ci wygrywają raz ci
To ogromny sukces i na pewno nie ostatni Kamil będzie wymiatał
Po raz kolejny pobiliśmy niemców