Według byłego funkcjonariusza KGB należy dążyć do ; deregulacji gospodarki , atakować wartości ( w tym Kościół ) , atakować godność , prowadzić do społecznej destabilizacji poprzez interwencje w wyimaginowanej obronie mniejszości , pielęgnowanie seperatyzmów i tendencji odśrodkowych , opanowanie mediów i ulokowanie w nich agentów wpływu , wychowywanie i korzystanie z „ pożytecznych idiotów” i ekologów , zwolenników narkotyków , przeciwników narkotyków , zwolenników aborcji , przeciwników aborcji … tworzenie koncesjonowanej opozycji ( o wiele bardziej radykalnej niż ta prawdziwa ) , huśtanie nastrojami , straszenie społeczeństwa itd… Czy coś Wam to nie przypomina???
Karelia
29.07.2012 r. 20:19:41
no masz! manipulatorzy! trudne słowo.
jerzy, a Ty na pewno napisałeś o niszczeniu państwa sensu stricto? takiego na mapie?
Jak zniszczyć znudzone Państwo Brown?
Jako była konfidentka, nieobecnej już, krainy Parafraza, widzę, iż należy dążyć do deregulacji gospodarki żywnościowej, atakować wartości monotematyczne ( w tym Kościół ) , atakować godność typowego zachowania, prowadzić do społecznie demotywującej stabilizacji związku poprzez interwencje w wyimaginowanej obronie mniejszości , pielęgnowanie seperatyzmów anachronizmu i tendencji odśrodkowo - docelowych , opanowanie mediów płynnych i ulokowanie w nich alergenów wpływu , wychowywanie i korzystanie z pożyczonych endemitów i ekologów , zwolenników naramienników, przeciwników pagonów , zwolenników absorbcji , przeciwników abolicji … tworzenie koncesjonowanej opcji radykalnie ustawionej , huśtanie nawojami , sraczenie małżeństwa...
Piotr_eL
30.07.2012 r. 17:17:27
starcy raczej nie wyjda /mlodzi w wiekzosci powyjezdzali za granice/ -armi tez nie mamy, co nie wspomne o sprzecie..
-wniosek chyba jasny!?!? -co nie?!?
Piotr_eL
30.07.2012 r. 20:30:34
tak, kubełkiem zimnej wody na łeb!
Piotr_eL
30.07.2012 r. 21:22:05
ty madry tez nie, ale poczytam-lubie sie posmiac!
Piotr_eL
30.07.2012 r. 21:29:00
ciesz sie tym tekstem w samotnosci /glupi mądralo
...
31.07.2012 r. 16:12:15
a ten ósmy miliard to na Księżycu?
Piotr_eL
31.07.2012 r. 20:03:24
nie nudny izabelo, tylko brakuje mu konkretów/a poza tym..
..wierzysz w to co mówisz? /jesli tak, pochwal sie co tobie udalo sie zmienic?!?
Karelia
31.07.2012 r. 21:45:46
a Wy dalej rozprawiacie o \"TYM kraju, gdzie ... tysiąc lat historii uczy prawdy i mądrości\"? Kiedy rokosz?
Karelia
31.07.2012 r. 21:46:36
Eliocie, mam wrażenie, że zrozumiałeś intencje.
Piotr_eL
31.07.2012 r. 21:54:40
jakiej prawdy akrelio?
Karelia
31.07.2012 r. 22:01:10
Piotrel, jeno zacytowałam piosnkę. \"Ironia\", mówi to Panu coś?
Piotr_eL
31.07.2012 r. 22:07:57
a tak, na tym portalu jej nie brak/lubisz to?
Karelia
31.07.2012 r. 22:16:52
\"... nie brak/ lubisz to?\" - co Pan masz na myśli?
Karelia
31.07.2012 r. 23:00:49
Izabelo, pozdrawiam.
...
02.08.2012 r. 22:16:09
chyba że Tibi nazywa się milard...
Karelia
03.08.2012 r. 22:07:03
Eliocie, rozdwojenie jaźni to współczesna norma zachowań. Nie wnikam w czyjeś zwierciadła krzywe i ilości krzywizn nie liczę.
Co do zrozumienia, domyślam się, co czujesz
Karelia
03.08.2012 r. 23:50:40
aaaaaaaaaaa, tak pomyślałam sobie o Tobie przy okazji pana Majewskiego. Ledwo się załapał, a później zaskoczył. Cudny wynik. Cudowny człowiek.
Karelia
04.08.2012 r. 00:08:22
do sportów siłowych mam bardzo sceptyczne podejście.
sport jest okay, ale nie uwierzę, że \"siłowcy\" nie mają późniejszych komplikacji zdrowotnych. o tym się nie mówi.
Karelia
04.08.2012 r. 10:31:04
tak, tak. brawa!
sądzę, że i dolne granice przekroczyli przy takim wysiłku
Karelia
04.08.2012 r. 12:05:23
strach przed kontrolą? Twoja wiara właśnie podbiła moje serce.
Karelia
04.08.2012 r. 12:21:18
niektóre kobiety też wczoraj nie dały rady...
hm. może coś jest na rzeczy(?)
Karelia
04.08.2012 r. 12:55:06
ale, ale, ale! zmieniłeś temat! ja o wyciskaniu prawiłam.
Karelia
04.08.2012 r. 13:24:48
jerzy, bo Ci się rozchwieje to forum dokumentnie!
Trzymając się wątku, histeryczną historię przypomnę w drugim rządku:
Jak zniszczyć Państwo?
Według byłego funkcjonariusza KGB należy dążyć do ; deregulacji gospodarki , atakować wartości ( w tym Kościół ) , atakować godność , prowadzić do społecznej destabilizacji poprzez interwencje w wyimaginowanej obronie mniejszości , pielęgnowanie seperatyzmów i tendencji odśrodkowych , opanowanie mediów i ulokowanie w nich agentów wpływu , wychowywanie i korzystanie z „ pożytecznych idiotów” i ekologów , zwolenników narkotyków , przeciwników narkotyków , zwolenników aborcji , przeciwników aborcji … tworzenie koncesjonowanej opozycji ( o wiele bardziej radykalnej niż ta prawdziwa ) , huśtanie nastrojami , straszenie społeczeństwa itd… Czy coś Wam to nie przypomina???
no masz! manipulatorzy! trudne słowo.
jerzy, a Ty na pewno napisałeś o niszczeniu państwa sensu stricto? takiego na mapie?
Jak zniszczyć znudzone Państwo Brown?
Jako była konfidentka, nieobecnej już, krainy Parafraza, widzę, iż należy dążyć do deregulacji gospodarki żywnościowej, atakować wartości monotematyczne ( w tym Kościół ) , atakować godność typowego zachowania, prowadzić do społecznie demotywującej stabilizacji związku poprzez interwencje w wyimaginowanej obronie mniejszości , pielęgnowanie seperatyzmów anachronizmu i tendencji odśrodkowo - docelowych , opanowanie mediów płynnych i ulokowanie w nich alergenów wpływu , wychowywanie i korzystanie z pożyczonych endemitów i ekologów , zwolenników naramienników, przeciwników pagonów , zwolenników absorbcji , przeciwników abolicji … tworzenie koncesjonowanej opcji radykalnie ustawionej , huśtanie nawojami , sraczenie małżeństwa...
starcy raczej nie wyjda /mlodzi w wiekzosci powyjezdzali za granice/ -armi tez nie mamy, co nie wspomne o sprzecie..
-wniosek chyba jasny!?!? -co nie?!?
tak, kubełkiem zimnej wody na łeb!
ty madry tez nie, ale poczytam-lubie sie posmiac!
ciesz sie tym tekstem w samotnosci /glupi mądralo
a ten ósmy miliard to na Księżycu?
nie nudny izabelo, tylko brakuje mu konkretów/a poza tym..
..wierzysz w to co mówisz? /jesli tak, pochwal sie co tobie udalo sie zmienic?!?
a Wy dalej rozprawiacie o \"TYM kraju, gdzie ... tysiąc lat historii uczy prawdy i mądrości\"? Kiedy rokosz?
Eliocie, mam wrażenie, że zrozumiałeś intencje.
jakiej prawdy akrelio?
Piotrel, jeno zacytowałam piosnkę. \"Ironia\", mówi to Panu coś?
a tak, na tym portalu jej nie brak/lubisz to?
\"... nie brak/ lubisz to?\" - co Pan masz na myśli?
Izabelo, pozdrawiam.
chyba że Tibi nazywa się milard...
Eliocie, rozdwojenie jaźni to współczesna norma zachowań. Nie wnikam w czyjeś zwierciadła krzywe i ilości krzywizn nie liczę.
Co do zrozumienia, domyślam się, co czujesz
aaaaaaaaaaa, tak pomyślałam sobie o Tobie przy okazji pana Majewskiego. Ledwo się załapał, a później zaskoczył. Cudny wynik. Cudowny człowiek.
do sportów siłowych mam bardzo sceptyczne podejście.
sport jest okay, ale nie uwierzę, że \"siłowcy\" nie mają późniejszych komplikacji zdrowotnych. o tym się nie mówi.
tak, tak. brawa!
sądzę, że i dolne granice przekroczyli przy takim wysiłku
strach przed kontrolą? Twoja wiara właśnie podbiła moje serce.
niektóre kobiety też wczoraj nie dały rady...
hm. może coś jest na rzeczy(?)
ale, ale, ale! zmieniłeś temat! ja o wyciskaniu prawiłam.
jerzy, bo Ci się rozchwieje to forum dokumentnie!
Trzymając się wątku, histeryczną historię przypomnę w drugim rządku:
">www.youtube.com/watch?v=mc2ErH3JVyk
ale poznajesz, że to kobity? nie musisz na pasek informacyjny spoglądać?
otóż właśnie. To nie moja bajka. współczuję.
nie muszę. w ogóle.
zechciała what?
oby zechciała.
Hm. Maszynka, powiadasz. Ale Ty już nie kontynuujesz tematu golenia? Bo Goleń wyjechał na wakacje.