Lussilla, już jako nastolatka, przeżywa pierwsze doświadczenia seksualne i bardzo szybko odkrywa, że seks uzależnia ją jak narkotyk. Determinacja w poszukiwaniu zmysłowych doznań z przypadkowymi partnerami rośnie z upływem czasu i sprawia, że Lussilla rezygnuje z ambitnej pracy, aby zostać prostytutką. Jednocześnie cały czas poszukuje prawdziwej miłości, nie wiedząc, co to słowo tak naprawdę znaczy. Czy w świecie płatnego seksu można odnaleźć miłość swego życia?
Patron2000
28.12.2013 r. 13:13:12
Przychodzi facet do pani doktor i mówi:
-Mogła by pani mi coś dać? Mam erekcje 24 godziny na dobę!
Pani doktor na to:
-Mogę panu dać spanie,jedzenie i dwa tysiące złotych miesięcznie!
Patron2000
28.12.2013 r. 13:19:28
Niektórych chorób... się nie leczy
kaja
28.12.2013 r. 13:26:54
się poważnie zrobiło
kaja
28.12.2013 r. 13:31:10
no co jak narkotyki to poważna sprawa
Patron2000
28.12.2013 r. 13:47:45
no tak ... jak się bierze pieniądze za sex z poczuciem skrytej miłości i jeszcze na haju bo ciężko z tym żyć ... to poważna sprawa ...
kaja
28.12.2013 r. 13:49:16
Są tacy co biorą ale co ja się będę wtrącać to może ich jakiś sposób na życie
teresa
29.12.2013 r. 17:27:21
ja spale na sylwestra na potancowce juz sie cieszę
teresa
29.12.2013 r. 18:22:48
az tak uzalezniona od forum nie jestem ale potrafia tu nie zle czlowieka znokaltowac grunt to nie dac sie zgnoic
teresa
30.12.2013 r. 16:25:07
co ty znowu z jakimis prostytutkami wyjezdzasz
Damira
30.12.2013 r. 17:00:28
szybciej, bo szkłem przejdzie!
teresa
30.12.2013 r. 17:08:35
juz jutro bede o jeden rok do tyłu a nocka szybko minie nim sie rozbawie to bedzie rano i te sztuczne ognie w rynku no moze bedzie zadyma bedzie wesolo jak zawsze
Lussilla, już jako nastolatka, przeżywa pierwsze doświadczenia seksualne i bardzo szybko odkrywa, że seks uzależnia ją jak narkotyk. Determinacja w poszukiwaniu zmysłowych doznań z przypadkowymi partnerami rośnie z upływem czasu i sprawia, że Lussilla rezygnuje z ambitnej pracy, aby zostać prostytutką. Jednocześnie cały czas poszukuje prawdziwej miłości, nie wiedząc, co to słowo tak naprawdę znaczy. Czy w świecie płatnego seksu można odnaleźć miłość swego życia?
Przychodzi facet do pani doktor i mówi:
-Mogła by pani mi coś dać? Mam erekcje 24 godziny na dobę!
Pani doktor na to:
-Mogę panu dać spanie,jedzenie i dwa tysiące złotych miesięcznie!
Niektórych chorób... się nie leczy
się poważnie zrobiło
no co jak narkotyki to poważna sprawa
no tak ... jak się bierze pieniądze za sex z poczuciem skrytej miłości i jeszcze na haju bo ciężko z tym żyć ... to poważna sprawa ...
Są tacy co biorą ale co ja się będę wtrącać to może ich jakiś sposób na życie
ja spale na sylwestra na potancowce juz sie cieszę
az tak uzalezniona od forum nie jestem ale potrafia tu nie zle czlowieka znokaltowac grunt to nie dac sie zgnoic
co ty znowu z jakimis prostytutkami wyjezdzasz
szybciej, bo szkłem przejdzie!
juz jutro bede o jeden rok do tyłu a nocka szybko minie nim sie rozbawie to bedzie rano i te sztuczne ognie w rynku no moze bedzie zadyma bedzie wesolo jak zawsze
...