forum

Rozrywka i uczucia

Zagtraniczni goscie forum...

1. SAJ77 02.09.2013 r. 21:15:42

Czy Wy tez dostajecie wiadomosci pisane lamana polszczyzna,wiadomosci typu wklej-przyklej od jakis panienek typu \"Miss costam\"...Zazwqyczaj tego typu listy sa pisane w bardzo podobny sposob,pol po angielsku,pol po lamanopolsku.I zawsze podany jest mail,konczacy sie na \"com\"...Kim sa te dziewczyny...?...

2. SAJ77 02.09.2013 r. 21:33:22

Mnie jednak nie daje spokoju mysl,kim one,oni sa...

3. Czarny 02.09.2013 r. 21:38:07

Saj,to raczej nie dziewczyny tylko firmy wyłudzajace kasę od naiwnych,w sieci sporo o tym się pisze

4. SAJ77 02.09.2013 r. 21:46:31

Czarny,tez tak myslalem,ze to zwykle oszustwo.Czyli sprawa wyglada tak...Ja odpisuje i potem dostaje na moj mail reklamy agencji...Kiedys prowadzilem korespondencje z Rosjanka,wszystko bylo ladnie i pieknie,ale wiedzialem ze to tylko wrazenie bo od tej pory zaczalem dostawac wiadomosci typu \"piekne Rosjanki tylko dla Ciebie Mr RvI\"

5. Czarny 02.09.2013 r. 21:54:21

W tym chodzi o wysłanie pewnej sumy pieniędzy na załatwienie paszportu,podróży i takie tam cuda.

6. SAJ77 02.09.2013 r. 22:11:10

Wiem jedno Theisland,trzeba wystrzegac sie wszystkich mail\'i konczacych sie na \"com\"...Z drugiej strony,mam znajomego,ktory odkryl swoja zone w Camodgy,poprzez agancje...on nie grzeszy uroda a ona azjatyckie bostwo,choc za azjatkami akurat nie przepadam...Cala impreza kosztowala jedenascie tysiecy euro a zaczal podobnie od jakis linkow...Juz dwa lata i sa szczesliwi a na swieta jada do Cambodgy...

7. Wiktor70 03.09.2013 r. 10:23:54

To po prostu interes. Przemysł rozrywkowy. Taki wirtualny burdel. Nic w tym dziwnego. Marketing. Chodzi o seks za pieniądze, lub przez telefon, skype i takie tam. Wszyscy na takich profilach jak ten i podobnych, zostawiamy jakiś ślad. I po prostu korzystając z adresów, kontaktów przysyłają oferty i propozycje.