Alez oczywiscie...dziwnym zbiegiem okolicznbosci trafilem na MK...ROTFL...
teresa
26.08.2013 r. 18:40:18
ja gdy sobiew myslę lub cos wymarzę to po jakimś czasie dostaje to od życia zawsze jestem w odpowiednim miejscu i czasie
MAJAMAJ
26.08.2013 r. 20:54:01
szczęściara
teresa
26.08.2013 r. 22:28:25
ach ta polska emerytura ciężko to widzę ale bede dobrej myśli wiara czyni cuda
gosikw74
27.08.2013 r. 11:42:55
mnie sie czasem przytrafia cos, czego nie planowalam i potem wychodzi mi to na dobre
AylA
27.08.2013 r. 12:23:37
Istnieją przynajmniej dwa potoczne poglądy na temat ludzkich losów. Jeden mówi, że wszystko, co zdarzyć ma się w naszym życiu, zapisane jest gdzieś na górze i zdarzyć się musi, choćbyśmy nie wiadomo jak się starali odmienić bieg swego przeznaczenia. Drugi pogląd przepełnia wiara w istnienie serii zazębiających się przypadków; z poglądem pierwszym łączy go przekonanie, że na układ przypadków człowiek też nie ma zbyt wielkiego wpływu.
gosikw74
27.08.2013 r. 12:41:40
hey ayla ja mysle, ze czasem idzie oszukac przeznaczenie... przykladowo nie wybierzemy sie na wycieczke, bo np. zachorowalismy i ten autobus, ktorym mielismy jechac mial wypadek i moglismy zginac -to albo zmienilismy swoj los, albo takie wlasnie mialo byc nasze przeznaczenie.. sama nie wiem, strasznie to skomplikowane
Wiktor70
27.08.2013 r. 12:43:58
Sami tworzymy wiele różnych okoliczności, i w tym sensie wpływamy na to co się dzieje wokół. W ograniczonym stopniu oczywiście. Albo-albo.
teresa
27.08.2013 r. 13:21:16
ja mam jeden sposub nic nie ukladam i nie planuje zostawiam to sile wyzszej i tylko prosze o siłę zeby to jakoś rozwiązac co jest do rozwiązania bo nie zawsze co myslimy ze dobre jest fatycznie dobre dla nas tylko tam na górze ten ktoś moze nas poprowadzic wystarczy zaufać i dostaje sie to co dobre zawsze
Wiktor70
27.08.2013 r. 13:29:07
-Panie Boże, spraw, bym wygrał na loterii.
- Daj mi szansę, i kup los.
Wiktor70
27.08.2013 r. 13:29:39
ewan0545
27.08.2013 r. 20:19:21
ta zdarzają sie codziennie szczególnie po przebudzeniu
Czy zdarzają się Wam
Alez oczywiscie...dziwnym zbiegiem okolicznbosci trafilem na MK...ROTFL...
ja gdy sobiew myslę lub cos wymarzę to po jakimś czasie dostaje to od życia zawsze jestem w odpowiednim miejscu i czasie
szczęściara
ach ta polska emerytura ciężko to widzę ale bede dobrej myśli wiara czyni cuda
mnie sie czasem przytrafia cos, czego nie planowalam i potem wychodzi mi to na dobre
Istnieją przynajmniej dwa potoczne poglądy na temat ludzkich losów. Jeden mówi, że wszystko, co zdarzyć ma się w naszym życiu, zapisane jest gdzieś na górze i zdarzyć się musi, choćbyśmy nie wiadomo jak się starali odmienić bieg swego przeznaczenia. Drugi pogląd przepełnia wiara w istnienie serii zazębiających się przypadków; z poglądem pierwszym łączy go przekonanie, że na układ przypadków człowiek też nie ma zbyt wielkiego wpływu.
hey ayla
ja mysle, ze czasem idzie oszukac przeznaczenie... przykladowo nie wybierzemy sie na wycieczke, bo np. zachorowalismy i ten autobus, ktorym mielismy jechac mial wypadek i moglismy zginac -to albo zmienilismy swoj los, albo takie wlasnie mialo byc nasze przeznaczenie.. sama nie wiem, strasznie to skomplikowane
Sami tworzymy wiele różnych okoliczności, i w tym sensie wpływamy na to co się dzieje wokół. W ograniczonym stopniu oczywiście. Albo-albo.
ja mam jeden sposub nic nie ukladam i nie planuje zostawiam to sile wyzszej i tylko prosze o siłę zeby to jakoś rozwiązac co jest do rozwiązania bo nie zawsze co myslimy ze dobre jest fatycznie dobre dla nas tylko tam na górze ten ktoś moze nas poprowadzic wystarczy zaufać i dostaje sie to co dobre zawsze
ta zdarzają sie codziennie szczególnie po przebudzeniu