Tacy goście tak. Pozostają.... A internet to miejsce dla różnych. , jak to raczyłaś dupodupo napisać, facetów.
MAJAMAJ
26.08.2013 r. 22:23:36
super nick
teresa
26.08.2013 r. 22:51:49
a ja tam nikogo nie oceniam bo nie znam facetów z naszego portalu więć nie wiem jacy sa naprawdę
teresa
26.08.2013 r. 22:53:31
za monitorem kazdy pszedstawia swoja osobowosc jak chce zakladam ze jest szczery bo po co sciemniac skoro to tylko ekran i sie w to nie wgłębiam bo bym zgłópiała
teresa
26.08.2013 r. 23:00:19
czasami lepiej nie czytać albo szukają poważnej zonki albo pszygody w podroży a są żonaci i zawsze mają kryzys z zoną można sie pośmiac zawsze te same teksty az pszychodzi mi myśl ze sie tak zmówili ja i tak z tego robie polewy bo jak inaczej ludzi takich odbierać nie sa normalni wiekszosci
gosikw74
27.08.2013 r. 10:39:15
oj sie nie kloccie wiele jest falszywych osob zarowno w realu jak i tu.. niestety..
Ernest
27.08.2013 r. 11:01:10
Gosik jestes sliczna, dasz się poderwać ?
gosikw74
27.08.2013 r. 11:11:09
dziekuje z krzesla?
teresa
27.08.2013 r. 13:14:29
no i dobrze ze mozna normalnie pogadać i coraz wiecej osób pisze nowych bardzo mi sie to podoba
Malwina
27.08.2013 r. 19:43:05
a teraz coś dla odmiany
tekst, który otrzymałam jakiś czas temu - \"hej ale zajebista z ciebie 40 ha może ponad, zadbana \"
Malwina
28.08.2013 r. 09:31:49
Hahahaha......że jestem dobrze zakonserwowana, też już słyszałam myślisz, że po tym E..ileś tam
Tacy goście tak. Pozostają.... A internet to miejsce dla różnych. , jak to raczyłaś dupodupo napisać, facetów.
super nick
a ja tam nikogo nie oceniam bo nie znam facetów z naszego portalu więć nie wiem jacy sa naprawdę
za monitorem kazdy pszedstawia swoja osobowosc jak chce zakladam ze jest szczery bo po co sciemniac skoro to tylko ekran i sie w to nie wgłębiam bo bym zgłópiała
czasami lepiej nie czytać albo szukają poważnej zonki albo pszygody w podroży a są żonaci i zawsze mają kryzys z zoną można sie pośmiac zawsze te same teksty
az pszychodzi mi myśl ze sie tak zmówili ja i tak z tego robie polewy bo jak inaczej ludzi takich odbierać nie sa normalni wiekszosci
oj sie nie kloccie
wiele jest falszywych osob zarowno w realu jak i tu.. niestety..
Gosik jestes sliczna, dasz się poderwać ?
dziekuje
z krzesla?
no i dobrze ze mozna normalnie pogadać i coraz wiecej osób pisze nowych bardzo mi sie to podoba
a teraz coś dla odmiany
\"
tekst, który otrzymałam jakiś czas temu - \"hej ale zajebista z ciebie 40 ha może ponad, zadbana
Hahahaha......że jestem dobrze zakonserwowana, też już słyszałam
myślisz, że po tym E..ileś tam