Wizja samotnosci i bezradnosci na starosc,bo teraz jest jeszcze w kim wybierac,ale potem nie bedzie...dom starosci,pielegniarka...Czy nie pozalujecie ze tak dlugo sie zastanawialyscie nad drobnymi wadami...
kaja
10.08.2013 r. 21:36:09
Ludzie
uzależnieni są od uczuć
boją sie samotności
jak i boją się być z kimś
wmawiają sobie że nie potrafią czegoś przerwać
prawda jest inna: nie chcą nic zmieniać.
SAJ77
10.08.2013 r. 21:36:54
We Francji,jezeli nie starcza Ci na mieszkanie,ladujesz w takim przytulku,ktory nie jest taki zly...Masz room urzadzony,pielegniarke na zawolanie,zielen,wode,wiec jednak to panstwo interesuje sie ludzmi...Starsza osoba u dzieci to rzadkosc.Jednak chyba wtedy nachodza nas mysli o tym co stracilismy,co moglismy jeszcze zrobic,by bylo lepiej...Jeszcze teraz sie o to za bardzo nie martwie,ale te chwile nadejda...Tracimy wiele rzeczy poprzez wlasna glupote,ale zawsze jest czas by sie jakos pozbierac...Cos czuje ze Polska i Francja to dwa rozne Swiaty...
SAJ77
10.08.2013 r. 21:39:32
Kaja,swieta prawde powiedzialas...Boja sie byc z kims i boja sie byc sami i laduja wtedy na MK...
kaja
10.08.2013 r. 21:40:47
SAJ a ty myślisz że tylko we Francji ludzie zastanawiają się nad swoją przyszłością? wszyscy o niej myślimy
kaja
10.08.2013 r. 21:43:30
Oj tam zaraz musiałeś dowalić lądują na MK
kaja
10.08.2013 r. 21:47:01
Ci których tutaj nie ma też mają takie same problemy czekają marzą pragną ale towarzyszy temu strach przed zmianami lęk przed kolejną porażka przed kolejnym odrzuceniem
SAJ77
10.08.2013 r. 21:47:21
Kaja...Ja mysle w ten sposob...chcialbym znac statystyki ilu ludzi pobiera sie przez MK...Inna rzecza ze sa ludzie,ktorzy nie udzielaja sie na forum bo nie widza takiej potrzeby...Jak wilki w mieso,patrza co kto wypisuje i na podstawie tych wpisow wnioskuja,kto kim jest...
kaja
10.08.2013 r. 21:48:15
sie mądra zrobiłam normalnie bo Sara się pojawiła to już mam odchyły
kaja
10.08.2013 r. 21:51:06
a tutaj masz rację SAJ znam takich którzy tylko czytają i obserwują.znam kilka osób które się tutaj poznało jedni jeszcze sa razem innym się nie udało więc trudno powiedzieć czy tutaj znajdziemy to czego szukamy
SAJ77
10.08.2013 r. 21:51:35
Aniu,pisanie na forum to pewny rodzaj odwagi...Sa ludzie,ktorzy w zyciu nie przeniesli by swych slow na compa...Ja gdybym mieszkal w Polsce na pewno nie przebywalbym na zadnym portalu,bo latwiej jest odkryc bratnia dusze w realu...
kaja
10.08.2013 r. 21:53:03
a w tej twojej Francji to co w realu nie można że zapytam
kaja
10.08.2013 r. 21:54:23
przecie ci pisałam że cię odwiedzę o kijoszku z flaszeczką
SAJ77
10.08.2013 r. 21:54:37
Mozna Kaju,ale po ostatnim zwiazku ,chcialbym poznac Polke...
kaja
10.08.2013 r. 21:57:13
i myślisz że wyszedł byś na ulicę i byś znalazł to nie takie proste
kaja
10.08.2013 r. 22:01:35
nie rycz cho lero razem to nas nie przyjmą bo stanowimy zagrożenie ja to już tutaj jestem bo lubię i dla zabawy bo raczej na teksty hej ślicznotko mam alergię.
SAJ77
10.08.2013 r. 22:04:16
Jest tyle miejsc (pochodze z Krakowa),gdzie mozna odkryc bratnia dusze...Niestety na to trzeba czasu,ale wkrotce wybieram sie do Polski na dluzej...Moze mi sie poszczesci...
kaja
10.08.2013 r. 22:05:40
no ja ci życzę tego z całego serca
SAJ77
10.08.2013 r. 22:08:57
Dzieki dziewczyny...
kaja
10.08.2013 r. 22:16:44
5 zł się należy
SAJ77
10.08.2013 r. 22:20:25
Nie mam polskich zlotowek,przelicz to na dollary...
kaja
10.08.2013 r. 22:20:40
no co ja wszystkim dobrze życzę a kasa leci
kaja
10.08.2013 r. 22:30:17
kaja
10.08.2013 r. 22:36:54
tępizno jedna przecie bedzie zajęty szukaniem a ja jak dobrze życzę to nie przeszkadzam
kaja
10.08.2013 r. 22:47:21
i poprosić o moje 5 zł
SAJ77
11.08.2013 r. 12:15:43
Anhedonistko,ci ludzie sa sami i pewnie nauczyli sie tego,jak zyc samotnie...Ktos kiedys powiedzial ze aby zyc z druga osoba,trzeba najpierw nauczyc sie zyc samemu i chyba to mialas na mysli...Bo milosc wbrew pozorom nie sprawi cudu ze nagle przestajemy byc samotni...To krotkodystansowy balsam na rany....
róża
11.08.2013 r. 21:15:10
Trzeba nauczyć się żyć zgodnie z naturą w przyrodzie. Wbrew pozorom każdy człowiek jest inny niepowtarzalny. Jak nauczymy się tego, życie będzie piękniejsze , trzeba nauczyć się kochać każdą cząstkę naszego ciała, nawet jeśli mamy jakieś kompleksy, jak to nam się uda, to będziemy szczęśliwi i sami .
janusz747
11.08.2013 r. 21:38:59
kochać i rozumieć sie.
kaja
11.08.2013 r. 22:03:41
Rob dlaczego mówisz o wszystkich znowu przecież też jesteś samotny i przesiadujesz tutaj nie mało więc i dla ciebie komp i net to szczyt rozkoszy
kaja
11.08.2013 r. 22:37:29
a ja tu jestem kiedy mam czas bo moje życie w realu jest wypełnione po brzegi i przyjemnościami i przeciwnościami mam co robić ty widać nie jak się nudzisz tak bardzo że tu siedzisz chociaż to nie rozkosz dla ciebie
Wizja samotnosci i bezradnosci na starosc,bo teraz jest jeszcze w kim wybierac,ale potem nie bedzie...dom starosci,pielegniarka...Czy nie pozalujecie ze tak dlugo sie zastanawialyscie nad drobnymi wadami...
Ludzie
uzależnieni są od uczuć
boją sie samotności
jak i boją się być z kimś
wmawiają sobie że nie potrafią czegoś przerwać
prawda jest inna: nie chcą nic zmieniać.
We Francji,jezeli nie starcza Ci na mieszkanie,ladujesz w takim przytulku,ktory nie jest taki zly...Masz room urzadzony,pielegniarke na zawolanie,zielen,wode,wiec jednak to panstwo interesuje sie ludzmi...Starsza osoba u dzieci to rzadkosc.Jednak chyba wtedy nachodza nas mysli o tym co stracilismy,co moglismy jeszcze zrobic,by bylo lepiej...Jeszcze teraz sie o to za bardzo nie martwie,ale te chwile nadejda...Tracimy wiele rzeczy poprzez wlasna glupote,ale zawsze jest czas by sie jakos pozbierac...Cos czuje ze Polska i Francja to dwa rozne Swiaty...
Kaja,swieta prawde powiedzialas...Boja sie byc z kims i boja sie byc sami i laduja wtedy na MK...
SAJ a ty myślisz że tylko we Francji ludzie zastanawiają się nad swoją przyszłością? wszyscy o niej myślimy
Oj tam zaraz musiałeś dowalić lądują na MK
Ci których tutaj nie ma też mają takie same problemy
czekają marzą pragną ale towarzyszy temu strach przed zmianami lęk przed kolejną porażka przed kolejnym odrzuceniem
Kaja...Ja mysle w ten sposob...chcialbym znac statystyki ilu ludzi pobiera sie przez MK...Inna rzecza ze sa ludzie,ktorzy nie udzielaja sie na forum bo nie widza takiej potrzeby...Jak wilki w mieso,patrza co kto wypisuje i na podstawie tych wpisow wnioskuja,kto kim jest...
a tutaj masz rację SAJ znam takich którzy tylko czytają i obserwują.znam kilka osób które się tutaj poznało jedni jeszcze sa razem innym się nie udało więc trudno powiedzieć czy tutaj znajdziemy to czego szukamy
Aniu,pisanie na forum to pewny rodzaj odwagi...Sa ludzie,ktorzy w zyciu nie przeniesli by swych slow na compa...Ja gdybym mieszkal w Polsce na pewno nie przebywalbym na zadnym portalu,bo latwiej jest odkryc bratnia dusze w realu...
a w tej twojej Francji to co w realu nie można że zapytam
Mozna Kaju,ale po ostatnim zwiazku ,chcialbym poznac Polke...
i myślisz że wyszedł byś na ulicę i byś znalazł to nie takie proste
nie rycz cho lero razem to nas nie przyjmą
bo stanowimy zagrożenie
ja to już tutaj jestem bo lubię i dla zabawy bo raczej na teksty hej ślicznotko mam alergię.
Jest tyle miejsc (pochodze z Krakowa),gdzie mozna odkryc bratnia dusze...Niestety na to trzeba czasu,ale wkrotce wybieram sie do Polski na dluzej...Moze mi sie poszczesci...
Dzieki dziewczyny...
Nie mam polskich zlotowek,przelicz to na dollary...
no co ja wszystkim dobrze życzę
a kasa leci
Anhedonistko,ci ludzie sa sami i pewnie nauczyli sie tego,jak zyc samotnie...Ktos kiedys powiedzial ze aby zyc z druga osoba,trzeba najpierw nauczyc sie zyc samemu i chyba to mialas na mysli...Bo milosc wbrew pozorom nie sprawi cudu ze nagle przestajemy byc samotni...To krotkodystansowy balsam na rany....
Trzeba nauczyć się żyć zgodnie z naturą w przyrodzie. Wbrew pozorom każdy człowiek jest inny niepowtarzalny. Jak nauczymy się tego, życie będzie piękniejsze
, trzeba nauczyć się kochać każdą cząstkę naszego ciała, nawet jeśli mamy jakieś kompleksy, jak to nam się uda, to będziemy szczęśliwi i sami
.
kochać i rozumieć sie.
Rob dlaczego mówisz o wszystkich znowu przecież też jesteś samotny i przesiadujesz tutaj nie mało więc i dla ciebie komp i net to szczyt rozkoszy