forum

Rozrywka i uczucia

Uczucia i miłość za pieniądze

1. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:06:26

Powiedzcie mi jak to jest że jak ktoś ma pieniądze to jest bardzo lubiany a nawet kochany a kiedy kończy sie kasa kończą sie znajomosci i miłość. Niedawno byłam w takim zwiazku gdzie facet był tylko i wyłącznie materialistą kiedy wyłudził ode mnie to co chciał nagle znikł. Dlatego przestałam wierzyć w sens miłości i zaczełam myśleć że wszystko opiera sie na zasadzie coś za coś. Chyba w przypadku seksu też tak jest tzn. związek bez seksu długo chyba nie przetrwa. Wnioskuje że dobrym powiedzeniem byłoby związek za seks. Choć chyba zdarzają się przypadki gdzie facet nie nalega? Co o tym myślicie?
    Pozdrawiam   uśmiechnięty  

2. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:24:47

To skąd był ten koleś z Biura Matrymonialnego    

3. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:29:27

Nie wiem jak to jest    
    dla mnie hajs nie ma większego znaczenia,
    a ludzi lubię bądz nie za to jacy są.
    żależności w związkach zawsze były i będą,
    powinnaś znaleść normalnego faceta,
    bo ten to brak na niego słów.

4. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:34:11

pieniadze hm... szczescia nie daja ale zyc bez nich sie nie da..nie miałam przypadku zeby ktos był materialista. wspołczuje    

5. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:42:53

masz racje nie wspołczuje ci wogole         kto tu jest materialista zanim cos napiszesz spojrz na siebie    

6. Konto usunięte 25.01.2010 r. 14:45:16

niemam pieniedzy NATOMIAST MAM BARDZO DUZO ZNAJOMYCH PRZYJACIÓL I KOCHANEGO PRZYJACIELA I wszyscy sa dla mnie a ja dla nich pomimo że niemam kasy

7. Konto usunięte 25.01.2010 r. 17:41:55

lidia a napewno juz wszystko ci wyludzil. jak nie.to ja jestem chetny zeby juz dokonczyc sprawe..po co ci kasa jak ty ja rozdajesz..pieniodze szczescia nie przynosza ..tak ludzie mowia ..jak jeszcze cos masz to napisz do mnie ..a ja cie przyjme z otwartymi rekami .i wtedy bede cie kochal oh jak bardzo cie kochal             .

8. Konto usunięte 25.01.2010 r. 18:00:36

Ja bym nie nalegał...

Nie raz już mówiłem że seks powinien być skutkiem a nie powodem...

A jeśli chodziło o faceta to po prostu trafiłaś na kawał chu.. i tyle