hmhmhm czy ktoś zna przepis na nietypowe drinki ,maja być smaczne lekkie i sprawdzone
domyslam się ze to ziarenko to jako zagrycha .........tylko czy ktoś zdąży wogle to zagryść
Jar to ma byc lekki drink taki do przeżycia ,a ten to sie nadaje na usmiercenie
no fakt jestes mega gościny....jeden ale konkretny,drugiego juz nie zdążysz polać
kiedyś znałam na cytrynówkę zapomniałam jakoś proporcje
nie pijam wódki wcale ,,,,,ale jakies dwa tygodnie temu zostałam poczestowana drinkiem wódka żurawinowa + cola+sok z pomaranczy ,musze przyznać było zajeb.iste
żałuje Aguś że nic nie wyszło........ja to mam pecha acha normalnie musimy się spotkac i się nawalić
wezmiemy Kaje ona nie pije bedzie nas cholować ,,,,i pilnować bysmy zanato nie rozrabiały ,
ło matko Agus gdyby do tego doszło to my sie kwalifikujemy tylko na odwyk
no niestety musimy miec przyzwoitke do chlania ,inaczej kiepsko to widze ,,,,,,,,ja nie moge dużo szleje potem na dziko
hejka rudzielcu jak dobrze Cie widziec ,,,,,,,,,,ja pierwszy raz piłam ta żurawinke .ale smakowała mi
rudzielec ale ze mną trza ostroznie bo ja kiepską głowe mam
to ja poprosze o eklerka z bitą smietana
aga napisz do mnie bo naprawiam i musze widziec czy wyskoczysz z joli
a moje chodzi wiec nie wiem co jest grane ,,,,,,,,,,,ok ide pod prysznic a wy naprawiajcie
ktoś nam grzebie w gg wy się bójcie normalnie
Kasienko ja spadam spac wiec niech ten ktos se grzebie nawet cała noc
Pokita już sama nazwa wiele mówi.........hahah byle przeżyć Gwiazdeczko to jest piekne
normalnie trzeba by dziś cos chlapnąc ,,,,,bo na trzezwo nie da się ogladac tej ludzkiej głupoty
hahah ja juz po .......
i początek weekendu i wakacji ,,,,,cholercia okazji tyle że bedą kolejki w monopolowym
a po co przecie na rauszcie,,,,,,,świat jest taki kolorowy
wiec ide sie napić maślanki i prosto do wyrka papap dobranoc alys
hmhmhm czy ktoś zna przepis na nietypowe drinki ,maja być smaczne lekkie i sprawdzone
domyslam się ze to ziarenko to jako zagrycha .........tylko czy ktoś zdąży wogle to zagryść
Jar to ma byc lekki drink taki do przeżycia ,a ten to sie nadaje na usmiercenie
no fakt jestes mega gościny....jeden ale konkretny,drugiego juz nie zdążysz polać
kiedyś znałam na cytrynówkę
zapomniałam jakoś proporcje
nie pijam wódki wcale ,,,,,ale jakies dwa tygodnie temu zostałam poczestowana drinkiem
wódka żurawinowa + cola+sok z pomaranczy ,musze przyznać było zajeb.iste
żałuje Aguś że nic nie wyszło........ja to mam pecha
acha normalnie musimy się spotkac i się nawalić
wezmiemy Kaje ona nie pije bedzie nas cholować ,,,,i pilnować bysmy zanato nie rozrabiały ,
ło matko Agus gdyby do tego doszło to my sie kwalifikujemy tylko na odwyk
no niestety musimy miec przyzwoitke do chlania ,inaczej kiepsko to widze ,,,,,,,,ja nie moge dużo szleje potem na dziko
hejka rudzielcu jak dobrze Cie widziec ,,,,,,,,,,ja pierwszy raz piłam ta żurawinke .ale smakowała mi
rudzielec ale ze mną trza ostroznie bo ja kiepską głowe mam
to ja poprosze o eklerka z bitą smietana
a moje chodzi wiec nie wiem co jest grane ,,,,,,,,,,,ok ide pod prysznic a wy naprawiajcie
Kasienko ja spadam spac wiec niech ten ktos se grzebie nawet cała noc
Pokita już sama nazwa wiele mówi.........hahah byle przeżyć
Gwiazdeczko to jest piekne
normalnie trzeba by dziś cos chlapnąc ,,,,,bo na trzezwo nie da się ogladac tej ludzkiej głupoty
hahah ja juz po .......
i początek weekendu i wakacji ,,,,,cholercia okazji tyle że bedą kolejki w monopolowym
a po co przecie na rauszcie,,,,,,,świat jest taki kolorowy
wiec ide sie napić maślanki i prosto do wyrka
papap dobranoc alys