ja nie mam auta,on ma i wcale nic specjalnego 18 letnia Corse,wiec trudno tu oinsunuacje,ze kobieta jest zmezszczyzna dla kasy,kazdy ma swoje obowiazki,zycie,ale jestesmy razem jak tylko mozemy,bo planujemy cos wiecej,ze on do mnie sie przeprowadziu,ajego mieszkanie wynajmniemy
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:15:35
To ja bym sprobowal wziasc go do Ciebie a jego kwatere wynajac czysty dochod...a Ciebie zabrac do siebie...ha, ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:17:17
Slowo nie sciagalem ..napisalismy to w tym samm virtualnym czsie...ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:17:35
hehe ,no prosze,przeciez mi gada,po co do pracy chcesz isc,wynajme swoje mieszkanie,a za wynajem siedzisz wdomu,bo wiecej nie zarobilabys i taka kalkulacja faceta,al ja mowie -nie,chce do pracy
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:17:57
no niesamowite wiesz
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:19:10
Widzisz my nawet podobnie myslimy...ale numer..to telepatia, ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:21:41
No ale jedno drugiemu chyba nie przeszkadza...to powod musi byc inny..
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:22:24
hmm nie wiem,nie ufam,za dlugo bylam sama
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:24:21
Czy Zory to to samo co Zary
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:25:14
nie Walenrod to nie to samo ,bo moje Żory sana Ślasku Górnym blisko Rybnika
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:30:48
Mialem kiedys jakas rodzine w Zarach...no i jak dlugo ta Twoja sytuacja trwa...
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:37:04
obecna hmm ,nie dlugo ,bo z nim od pazdziernika jestem,wczesniej byl krotko ktos typu utrzymanek i dalam mu... sama bylam rok
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:44:26
Widze ze nie z jednego pieca chleb jadlas...to wzmacnia zyciowo... jesli miezyc by w skali procentow...ile dalas by zyciu seksualnemu a ile milosci...Tylko prawde ...albo wcale..!!!!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:45:51
ile Walenrod? ja zawsze i bezzmiennie daje pół na pół,bo wtedy jest równowaga w zwiazku i emocjonalna oraz ta cielesnanapoziomie!!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:46:36
No Walenrod mam swoje doswiadczenie zpanami i zeby zjadłam na nie jednym delikwencie
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:51:41
To tak samo i z mezczyznami zalezy z kim sie zadajemy...chyba zdajesz sobie sprawe z tego ze mezczyzna ma orgazm zawsze...no kobiety natomiast..he,he
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:53:09
Walenrod ,powiem Ci tak,orgazmem to jasamadyktuje sobie kiedy ma byc,a kiedy go nie ma byc jeszcze,bo mi jak jest dobrze,potrafie dlugoo przetrzymacorgazm,zeby byl potem naprawde zajebisty!!!!!!!! wiec chybajestem lepsza od nie jednego faceta!!!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:55:13
to napewno paula ale mysle tez ze i od wielu kobiet bo one maja nz tym duzy problem
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:56:51
Witaj Zbigniew wszystko kwestia wprawy i praktyki,a praktyka czyni mistrza
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:57:02
Moim zdaniem roznica wieku nie gra tu roli mi osobiscie nie przeszkadza mialemdziewcxzyny starsze i to sporo do siebie moglbym powidziec z e taki zwiazek ma wiekszeszanse na przetrwanie poznniewaz mlodsi faceci lepiej sie dogaduja ze starszymi kobietami przynajmniej ja
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:57:47
To ty jestes ta co szukam w moim profilu....Huraaaaa!!!!!!!!
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:59:34
trudno sie z taba nie zgodzic ale bartdzo duzo zalezy tez od temperamentu
Konto usunięte
26.01.2010 r. 12:59:39
Walenrod hehe dowaliles do pieca
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:00:11
Lwice sazawsze temperamentne bestie mówie o sobie
Marcelek
26.01.2010 r. 13:01:32
Paula a ty byś chciała mieć młodszego ?
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:01:46
wiem to widac w twoich oczach ze musisz byc bardzo temperametna kobieta zywy ogien
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:03:14
No widzisz jak szczerosc poplaca...zaczynam lubic bestie chyba...
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:04:11
Marcelku powiem Ci tak,pare lat temu tylko takie zwiazki mialam hmm,dziwilam sie czemu,az nie doszlam do wniosku,ze taki trend na rynku zbytu ,po 2 latach od ostatniej ekspansji mlodej armi,stwierdzam jednoznacznie,ze wole stara dywizje,bo mnie szanuja i trzymaja respekt ale co mlode to mlode jagniecie
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:04:43
Marcelek...Na temat mlodszych to juz byla dyskusja....
Konto usunięte
26.01.2010 r. 13:05:23
No coz czasami byc bestia poplaca tupac szpila i bic pejczem tez bo faceci lubia byc trzymani w ryzach
ja nie mam auta,on ma i wcale nic specjalnego 18 letnia Corse,wiec trudno tu oinsunuacje,ze kobieta jest zmezszczyzna dla kasy,kazdy ma swoje obowiazki,zycie,ale jestesmy razem jak tylko mozemy,bo planujemy cos wiecej,ze on do mnie sie przeprowadziu,ajego mieszkanie wynajmniemy
To ja bym sprobowal wziasc go do Ciebie a jego kwatere wynajac czysty dochod...a Ciebie zabrac do siebie...ha, ha, ha
Slowo nie sciagalem ..napisalismy to w tym samm virtualnym czsie...ha, ha
hehe ,no prosze,przeciez mi gada,po co do pracy chcesz isc,wynajme swoje mieszkanie,a za wynajem siedzisz wdomu,bo wiecej nie zarobilabys i taka kalkulacja faceta,al ja mowie -nie,chce do pracy
Widzisz my nawet podobnie myslimy...ale numer..to telepatia, ha, ha
No ale jedno drugiemu chyba nie przeszkadza...to powod musi byc inny..
hmm nie wiem,nie ufam,za dlugo bylam sama
Czy Zory to to samo co Zary
nie Walenrod to nie to samo ,bo moje Żory sana Ślasku Górnym blisko Rybnika
Mialem kiedys jakas rodzine w Zarach...no i jak dlugo ta Twoja sytuacja trwa...
obecna hmm ,nie dlugo ,bo z nim od pazdziernika jestem,wczesniej byl krotko ktos typu utrzymanek i dalam mu...
sama bylam rok
Widze ze nie z jednego pieca chleb jadlas...to wzmacnia zyciowo... jesli miezyc by w skali procentow...ile dalas by zyciu seksualnemu a ile milosci...Tylko prawde ...albo wcale..!!!!
ile Walenrod? ja zawsze i bezzmiennie daje pół na pół,bo wtedy jest równowaga w zwiazku i emocjonalna oraz ta cielesnanapoziomie!!
No Walenrod mam swoje doswiadczenie zpanami i zeby zjadłam na nie jednym delikwencie
To tak samo i z mezczyznami zalezy z kim sie zadajemy...chyba zdajesz sobie sprawe z tego ze mezczyzna ma orgazm zawsze...no kobiety natomiast..he,he
Walenrod ,powiem Ci tak,orgazmem to jasamadyktuje sobie kiedy ma byc,a kiedy go nie ma byc jeszcze,bo mi jak jest dobrze,potrafie dlugoo przetrzymacorgazm,zeby byl potem naprawde zajebisty!!!!!!!!
wiec chybajestem lepsza od nie jednego faceta!!!
to napewno paula ale mysle tez ze i od wielu kobiet bo one maja nz tym duzy problem
Witaj Zbigniew
wszystko kwestia wprawy i praktyki,a praktyka czyni mistrza
Moim zdaniem roznica wieku nie gra tu roli mi osobiscie nie przeszkadza mialemdziewcxzyny starsze i to sporo do siebie moglbym powidziec z e taki zwiazek ma wiekszeszanse na przetrwanie poznniewaz mlodsi faceci lepiej sie dogaduja ze starszymi kobietami przynajmniej ja
To ty jestes ta co szukam w moim profilu....Huraaaaa!!!!!!!!
trudno sie z taba nie zgodzic ale bartdzo duzo zalezy tez od temperamentu
Walenrod hehe
dowaliles do pieca
Lwice sazawsze temperamentne bestie
mówie o sobie
Paula a ty byś chciała mieć młodszego ?
wiem to widac w twoich oczach ze musisz byc bardzo temperametna kobieta zywy ogien
No widzisz jak szczerosc poplaca...zaczynam lubic bestie chyba...
Marcelku powiem Ci tak,pare lat temu tylko takie zwiazki mialam hmm,dziwilam sie czemu,az nie doszlam do wniosku,ze taki trend na rynku zbytu
,po 2 latach od ostatniej ekspansji mlodej armi,stwierdzam jednoznacznie,ze wole stara dywizje,bo mnie szanuja i trzymaja respekt
ale co mlode to mlode jagniecie
Marcelek...Na temat mlodszych to juz byla dyskusja....
No coz czasami byc bestia poplaca
tupac szpila i bic pejczem tez
bo faceci lubia byc trzymani w ryzach