Aga ...musisz tylko uwazac aby nie stac sie autkiem....bedziesz musiala jezdic czesto do warsztatow samochodowych i szukac dobrych mechanikow ja np....NERON,,ha, ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:16:27
Neron... musimy poszukac dobrego speca od rur wydechowych....ha, ha, ha
Ziome...jak akceptujesz to masz robote...ha, ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:21:54
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:25:58
Tylko sluchajcie aby firma byla dochodowa.....kodeks pracy jest obowiazkowy....kto zlamie i obrazi klientke...zostanie pozbawiony narzedzi...ha, ha, ha
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:28:55
..CZYLI ..NORMALKA ..
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:40:07
Uwaga Reklama...Naprawiamy rozne marki autek jak: Syrenki, Toyotki, itp....Myjemy , pucujemy, autko po gruntownej naprawie bedzie odzwierciedleniem Twojego nowego wcielenia...podpisal Glowny Mechanior
Konto usunięte
26.01.2010 r. 10:42:37
NERON...nie widzisz tam jakis "Syrenek" na choryzoncie....
Marcelku.....nie stresuj sie...przeplatany watkami milosnymi....ha,ha
..HA,HA,HA..JASNE..SMAROWANKO..GRATIS..
..TYLKO..TE AUTKA ..COBY ..BYŁY ..LADNE ..ZGRABNE ..I POWABNE ..WTEDY ..DORZUCE ..MYCIE W MYJNI.....
Aga ...musisz tylko uwazac aby nie stac sie autkiem....bedziesz musiala jezdic czesto do warsztatow samochodowych i szukac dobrych mechanikow ja np....NERON,,ha, ha, ha
Neron... musimy poszukac dobrego speca od rur wydechowych....ha, ha, ha
..BEZ ZOBOWIĄZAŃ..NO ..TAK..WYRUCHAĆ ..I NASTĘPNA ..PROSZE ..
..NO..A .CO..WALENROD..MY ..SOBIE ..NIE PORADZIMY ?..
Ziome...jak akceptujesz to masz robote...ha, ha, ha
Tylko sluchajcie aby firma byla dochodowa.....kodeks pracy jest obowiazkowy....kto zlamie i obrazi klientke...zostanie pozbawiony narzedzi...ha, ha, ha
..CZYLI ..NORMALKA ..
Uwaga Reklama...Naprawiamy rozne marki autek jak: Syrenki, Toyotki, itp....Myjemy , pucujemy, autko po gruntownej naprawie bedzie odzwierciedleniem Twojego nowego wcielenia...podpisal Glowny Mechanior
NERON...nie widzisz tam jakis "Syrenek" na choryzoncie....
..JESZCZE ..WALENROD..ILE ..ZA TE USŁUGI ...TRZA ..NAPISAĆ ..
..ILE .OD WYMIANY ..PŁYNÓW ..ILE ..OD SMAROWANIA ..JAZDY ..PRÓBNEJ ..MUSIMY ..BYĆ RZECZOWI..
..
..SYRENKI..HMM..WALENROD..NA TYM ..TO..JUŻ ..SIĘ .CHYBA ..NIE DA POJEŹDZIĆ ..BO ..WYMARŁY..ALE ROZEJRZE ..SIE ..NARA..
Hello panowie:buziak:
WITAJ..AUTKO..ZNACZY ..SIE ..PAULA ..
..JA JUŻ ..UCIEKAM ..DO TEGO ..WARSZTATU..COBY..KOLEJEK..NIE ..BYŁO..PA
Neron oczywiscie znika,to milego dnia jeszcze
:buziak:
Ziomi witaj hmm
a to ja nie mam nic uszkodzonego
Czesc Muzo...potrzebna nam chyba dobra muzyka w warsztacie...w koncu znalazla bys prace...
Walendrodku witam cieplutko:buziak:co Ci zapodac dzis?
http://www.youtube.com/watch?v=-fWSapaU3k0&feature=related
Cos do warsztatu ,zeby robota sie kleiła
Ziomi takie barany tylko na Ukrainie moga Byc!!
Paula lepiej cos graj bo Ziome wezmie cie za klientke...a on jest od rur wydechowych...bardzo gorliwy mechanik!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7aFcQUWfdaQ&feature=related
moja odpowiedz
Ziomi koniec przerwy za robote sie brac....do tej pory powinna byc juz spora kolejka nowych klientek...
oj kiepscy mechanicy
http://www.youtube.com/watch?v=Gst9htxIXEE
My jestesmy nie zastapieni....Paulo
A ktorym by sie chcialo wysluchiwac waszych narzekan....heee