mam malutki problem ale napewno nie dostane odpowiedzi bo tu tylko wyśmieją Ostanio bylam u znajomej zaczela mi opowiadac ze nasz kolega ja sledzi , podgląda i podsłuchuje .U niej w domu balkon zasloniety obrazami a jak gadalismy muzyke włączyla zeby nikt ja nie podsuchal .zaczynam sie martwic bo wiem ze znajomy mieszka warszawie mysle ze swruje
Marcelek
16.06.2013 r. 09:18:56
hmm niech zmieni dilera
MAJAMAJ
16.06.2013 r. 09:39:39
Aniu to może być schizofrenia paranoidalna
znam osobę z podobnymi objawami
my tu nic nie pomożemy
potrzebny lekarz psychiatra
Ty Aniu możesz tylko porozmawiać z rodziną koleżanki
bo może nie zauważyli nic niepokojącego
do niej raczej nie dotrze to co jej powiesz
może tylko wzbudzić niechęć do Ciebie a nawet agresję
teresa
17.06.2013 r. 09:12:13
mieszkalam z z moja mama ma podobne objawy ale jest juz duzo starsza jak ktos ja podsluchuje to doradz jej zeby wezwala spejaliste od podsluchu bo roz\\nie bywa a w najgorszym wypadku to choroba i bedzie coraz gorzej
teresa
17.06.2013 r. 20:15:48
nas nie czeba rozumiec tylko sluchac co się do was mówi
mam malutki problem ale napewno nie dostane odpowiedzi bo tu tylko wyśmieją
Ostanio bylam u znajomej zaczela mi opowiadac ze nasz kolega ja sledzi , podgląda i podsłuchuje .U niej w domu balkon zasloniety obrazami a jak gadalismy muzyke włączyla zeby nikt ja nie podsuchal .zaczynam sie martwic bo wiem ze znajomy mieszka warszawie
mysle ze swruje
hmm niech zmieni dilera
Aniu to może być schizofrenia paranoidalna
znam osobę z podobnymi objawami
my tu nic nie pomożemy
potrzebny lekarz psychiatra
Ty Aniu możesz tylko porozmawiać z rodziną koleżanki
bo może nie zauważyli nic niepokojącego
do niej raczej nie dotrze to co jej powiesz
może tylko wzbudzić niechęć do Ciebie a nawet agresję
mieszkalam z z moja mama ma podobne objawy ale jest juz duzo starsza jak ktos ja podsluchuje to doradz jej zeby wezwala spejaliste od podsluchu bo roz\\nie bywa a w najgorszym wypadku to choroba i bedzie coraz gorzej
nas nie czeba rozumiec tylko sluchac co się do was mówi