czyżby jakis kasting tu ogloszono czy to zwykle pszesłuchanie
teresa
07.06.2013 r. 21:15:58
facetom nie mozna ufac a ten jeszcze wymyslił pytanie pewnie tam go zalało i sie bardzo mu nudzi
teresa
07.06.2013 r. 21:21:36
kto robi sobie fotki w laziece to te chyba durnowatei daja na profil ja tam fotek nie mam i dobrze po co ktoś ma mnie oczerniac potem
teresa
07.06.2013 r. 21:25:47
zauwazylam ze na tych forach to tibi nie jest zbytnio lubiany a wsumie nie wiem dlaczego jestem troche długo w tym portalu i widze ze nastawienie do kolesia sie wogole nie zmienilo
teresa
07.06.2013 r. 21:28:51
dobrze piszesz fotki nie powinny miec znaczenia jak sie fajnie pisze to mozna sobie prywatnie wysłac chociasz tu nie ma z kim sie umowic na rantke sami kretyni juz sie spotykalam tragedia tu sa ci faceci co nikt ich nie chce chyba w realu
teresa
07.06.2013 r. 21:30:43
zauwazylam ze na tych forach to tibi nie jest zbytnio lubiany a wsumie nie wiem dlaczego jestem troche długo w tym portalu i widze ze nastawienie do kolesia sie wogole nie zmienilo
teresa
07.06.2013 r. 21:33:00
moje wypowiedzi sie powtarzaja bo m kąp szwankuje powiem ci ze duzo jest tu takich osób co sa hamscy i dokuczliwi a nie na tym to ma tu polegac
teresa
07.06.2013 r. 21:41:59
ja to sobie pogadac lubie ogolnie nikogo tu juz nie szukam nikt tu w moim typie nie jest ja jestem szalona bardzo i styl mojego bytu odbiega od normalnosci za mną nikt nie nadazy a nie jeden prubował więc po co kogos tam ranic nawet te rantki to też nic bo nic nie czuję bez sensu umre chyba sama i tyle
teresa
07.06.2013 r. 21:44:34
dla mnie kazdy facet jest za powarzny ja lubie sie bawic i to jest sens mojego zycia siedzenie w domku to nie moje zycie wiec jestem sama ale nie samotna
teresa
07.06.2013 r. 21:46:21
a ja tu nie umiem zartowac tu jestem bardzo powarznym czlowiekiem ale to tylko pozory
róża
07.06.2013 r. 21:49:50
nic wielkiego po prostu staram się być sobą
róża
07.06.2013 r. 21:56:21
jar proszę o piękny usmiech
kaja
07.06.2013 r. 21:59:15
ja dzisiaj jestem obiektem seksualnym normalnie dla małolatów
róża
07.06.2013 r. 22:01:06
dzięki za piękny usmiech
kaja
07.06.2013 r. 22:05:44
Syla ja cię proszę aż mi się karbitem odbija jak czytam ale jesteś zajeb.ista dziunia
kaja
07.06.2013 r. 22:12:58
tylko spróbuj masz blokade
kaja
07.06.2013 r. 22:14:04
mam lepsze teksty ale mi wstyd normalnie
kaja
07.06.2013 r. 22:19:45
jesce nie jesce nie
kaja
07.06.2013 r. 22:27:42
Tyle lat i jeszcze nie zaiskrzyło kochanie
AylA
07.06.2013 r. 22:31:01
Wąż kusi Ewę:
- Zjedz to jabłko, a będziesz podobna do aniołów!
- Nie!
- Jak zjesz to będziesz nieśmiertelna!
- Nie! Powiedziałam!
- Zobaczysz, staniesz się mądra jak Stwórca!
- Nie! Nie! I nie!
- Zjedz, a nigdy nie utyjessssz.
ha ha ha trzymamy linię dla faceta
kaja
07.06.2013 r. 22:37:27
wróciła wariatka zjadłam loda czekoladowego 10 dk rurek waflowych i miskę truskawek jakoś lini nie utrzymam chyba
AylA
07.06.2013 r. 22:39:34
Kaja przesz ty jak piórko unosisz się na tej rurce ...buźka wszystkim
AylA
07.06.2013 r. 22:40:23
a faceci płaczą po meczu
kaja
07.06.2013 r. 22:42:18
syluś Aga już się pakuję normalnie
kaja
07.06.2013 r. 22:44:32
słodkie to wpierdzielam jak mam ochotę na seks a truskawki mi obrodziły coś trzeba z nimi zrobić
AylA
07.06.2013 r. 22:44:38
tak myślę może nam ubywa kalorii od klikania na forum
procz zdjec w lazience
ja się regularnie golę
czyżby jakis kasting tu ogloszono czy to zwykle pszesłuchanie
facetom nie mozna ufac a ten jeszcze wymyslił pytanie pewnie tam go zalało i sie bardzo mu nudzi
kto robi sobie fotki w laziece to te chyba durnowatei daja na profil ja tam fotek nie mam i dobrze po co ktoś ma mnie oczerniac potem
dobrze piszesz fotki nie powinny miec znaczenia jak sie fajnie pisze to mozna sobie prywatnie wysłac chociasz tu nie ma z kim sie umowic na rantke sami kretyni juz sie spotykalam tragedia tu sa ci faceci co nikt ich nie chce chyba w realu
moje wypowiedzi sie powtarzaja bo m kąp szwankuje powiem ci ze duzo jest tu takich osób co sa hamscy i dokuczliwi a nie na tym to ma tu polegac
ja to sobie pogadac lubie ogolnie nikogo tu juz nie szukam nikt tu w moim typie nie jest ja jestem szalona bardzo i styl mojego bytu odbiega od normalnosci za mną nikt nie nadazy a nie jeden prubował więc po co kogos tam ranic nawet te rantki to też nic bo nic nie czuję bez sensu umre chyba sama i tyle
dla mnie kazdy facet jest za powarzny ja lubie sie bawic i to jest sens mojego zycia siedzenie w domku to nie moje zycie wiec jestem sama ale nie samotna
a ja tu nie umiem zartowac tu jestem bardzo powarznym czlowiekiem ale to tylko pozory
nic wielkiego po prostu staram się być sobą
jar proszę o piękny usmiech
ja dzisiaj jestem obiektem seksualnym normalnie dla małolatów
dzięki za piękny usmiech
Syla ja cię proszę aż mi się karbitem odbija jak czytam ale jesteś zajeb.ista dziunia
mam lepsze teksty ale mi wstyd normalnie
Tyle lat i jeszcze nie zaiskrzyło kochanie
Wąż kusi Ewę:
- Zjedz to jabłko, a będziesz podobna do aniołów!
- Nie!
- Jak zjesz to będziesz nieśmiertelna!
- Nie! Powiedziałam!
- Zobaczysz, staniesz się mądra jak Stwórca!
- Nie! Nie! I nie!
- Zjedz, a nigdy nie utyjessssz.
ha ha ha trzymamy linię dla faceta
Kaja przesz ty jak piórko unosisz się na tej rurce
...buźka wszystkim
a faceci płaczą po meczu
syluś
Aga już się pakuję normalnie
słodkie to wpierdzielam jak mam ochotę na seks a truskawki mi obrodziły coś trzeba z nimi zrobić
tak myślę może nam ubywa kalorii od klikania na forum
truskawki mmmhhh ale to po rozumiem
arbuzy jeszcze teraz nie Syluś