Mamy aż tak dużo do powiedzenia poprzez klawiaturę. A zapomnieliśmy o języku w buzi?O co tu chodzi.Tacy jacyś wstydliwi jesteśmy???
ja to nawet poświntuszę
ja tam lubie duzo gadac a jeszcze wiecej sie smiać
Też wolę pogadać...A czemu tak się wszyscy boją dać numer telefonu.Tyle jest do ukrycia??/ startery so po kilka zyla
łetam przez telefon to żadna rozmowa ......ja to lubie długie nocne rozmowy polakow
Maxik bo byśmy nic nie robiły, tylko przez fona nawijały wiesz kurna, ile chętnych do pogadania by było
Podłączasz zestaw i nawijasz....lepiej szybciej wygodniej i ile rzeczy można robić
a moze jednak przy ognisku z muza i
gdzie i kiedy...zapraszamy wszystkich???
polecam Sieraków nad jeziorem w wielkopolsce jest zaje.biscie
gdzie to????
hmm ludzie dzielą się na klawiszowców i nawijaczy ja zdecydowanie jestem klawiszowcem...a gadka najlepsza jest live wiec po co komu czyjś numer
MAx ,,,szukaj Sieraków wielkopolska koło Pniew......stronka sie otworzy Hejka AyLa
oczywiście po co fotka po co numer bo tu sami romansowcy co boją się męża i żony!
witam Ewan świetne fotki z wypadu do Kaji aż zal, że nie było tam więcej MKontaktowców
a Max chciałam Ci przypomnieć, że tu najwięcej jest Panów Avatarów wiec może mają coś do ukrycia
dallllleeeekoooooooooo;/ hmmm
taka dżentelmeńska zasada nie proś nigdy kobiety o numer sama ci da jak uzna że warto
dzieki AyLa ......no jeden zlocik juz tam sie odbył w zeszłym roku ,miejsce pewne i zapraszamy innych
fajna mi zasada A to za Poznaniem kto tam przyjedzie ???
Max,zbierasz grupe znajomych z mk ,załatwiasz jakis tam domek i na weekend wypad,,,,,,,,,,,super dyski są nad jeziorem mozna sie swietnie zabawic
ja to nova jestem ale może na jakiś kiedyś się załapię
taaakk tu już poprzyrastali do kompów..ja tam zaraz do wawki a potem niewiem
tak to prawda....Ale poprzez klikanie kontakty bardzo szybko zanikają....
jar no ale jeśli chodzi o ten portal to jeszcze przed podaniem numeru to nalezałoby poczekać na doładowanie choćby za 5zł -to teraz takie modne
No i cóż więcej potrzeba
Może po jakims drinku bedzie Ci łatwiej
Dobrze że nie z uszu
To ciężkie noce miałeś
A moze chociaż suche
Mamy aż tak dużo do powiedzenia poprzez klawiaturę. A zapomnieliśmy o języku w buzi?O co tu chodzi.Tacy jacyś wstydliwi jesteśmy???
ja to nawet poświntuszę
ja tam lubie duzo gadac a jeszcze wiecej sie smiać
Też wolę pogadać...A czemu tak się wszyscy boją dać numer telefonu.Tyle jest do ukrycia??/
startery so po kilka zyla
łetam przez telefon to żadna rozmowa ......ja to lubie długie nocne rozmowy polakow
Maxik
bo byśmy nic nie robiły, tylko przez fona nawijały
wiesz kurna, ile chętnych do pogadania by było
Podłączasz zestaw i nawijasz....lepiej szybciej wygodniej i ile rzeczy można robić
a moze jednak przy ognisku z muza i
gdzie i kiedy...zapraszamy wszystkich???
polecam Sieraków nad jeziorem w wielkopolsce jest zaje.biscie
gdzie to????
hmm ludzie dzielą się na klawiszowców i nawijaczy ja zdecydowanie jestem klawiszowcem...a gadka najlepsza jest live wiec po co komu czyjś numer
MAx ,,,szukaj Sieraków wielkopolska koło Pniew......stronka sie otworzy
Hejka AyLa
oczywiście po co fotka po co numer bo tu sami romansowcy co boją się męża i żony!
witam Ewan świetne fotki
z wypadu do Kaji aż zal, że nie było tam więcej MKontaktowców
a Max chciałam Ci przypomnieć, że tu najwięcej jest Panów Avatarów wiec może mają coś do ukrycia
dallllleeeekoooooooooo;/ hmmm
taka dżentelmeńska zasada nie proś nigdy kobiety o numer sama ci da jak uzna że warto
dzieki AyLa ......no jeden zlocik juz tam sie odbył w zeszłym roku ,miejsce pewne i zapraszamy innych
fajna mi zasada
A to za Poznaniem kto tam przyjedzie
???
Max,zbierasz grupe znajomych z mk ,załatwiasz jakis tam domek i na weekend wypad,,,,,,,,,,,super dyski są nad jeziorem mozna sie swietnie zabawic
ja to nova jestem ale może na jakiś kiedyś się załapię
taaakk tu już poprzyrastali do kompów..ja tam zaraz do wawki a potem niewiem
tak to prawda....Ale poprzez klikanie kontakty bardzo szybko zanikają....
jar no ale jeśli chodzi o ten portal to jeszcze przed podaniem numeru to nalezałoby poczekać na doładowanie choćby za 5zł -to teraz takie modne
No i cóż więcej potrzeba
Może po jakims drinku bedzie Ci łatwiej
Dobrze że nie z uszu
To ciężkie noce miałeś
A moze chociaż suche