Alys a jak daleko...flirt jest flirtem a kiedy to coś innego
Mam koleżankę której facet nadal bardzo blisko przyjaźni się ze swoją była...wspólne wyjazdy na wczasy wakacje czy to zdrowe? dodam w szerszym gronie i dwie panny razem była i obecna
kaja
07.05.2013 r. 23:20:15
masakra
kaja
07.05.2013 r. 23:20:53
hahahahahaha arab z Emiratów
AylA
07.05.2013 r. 23:23:08
ku.rwa nie ciekawe nie arab...dystyngowany anglik ...najpierw dziewczyna płakała mi na skypie co robić...cholera wie na niektóre choroby lekarstwa nie ma, ona pogodziła się i jakoś to toleruje
AylA
07.05.2013 r. 23:25:34
nie obie są polkami on to angol...dziwakkkk czy jak człowiek dusza towarzystwa ale dla mnie coś jest nie tak
kaja
07.05.2013 r. 23:26:09
weż mnie nie denerwuj jakoś to toleruje
AylA
07.05.2013 r. 23:28:01
ja też kaja w tym temacie nie wiem czy tak jej zależy...ślub we wrześniu nie ma odwrotu
kaja
07.05.2013 r. 23:31:03
no ale jak to mniej więcej jak ja teraz jechała bym na wczasy z moim byłym i jego obecną ło matko ale maniana
kaja
07.05.2013 r. 23:32:32
i może jeszcze z tymi innymi z którymi nie nie mieści mi się to w głowie przepraszam jestem na nie
AylA
07.05.2013 r. 23:39:55
ja też byłam na nie ale ostatnio poznałam jego byłą bardzo sympatyczna może nie wszyscy potrafią zerwać radykalnie z przeszłością...tylko jak tu kontrolować zazdrość to może być niezdrowe
AylA
07.05.2013 r. 23:50:58
jar nie ma dzieci są jednak jakieś uczucia, pożyjemy zobaczymy jakie
Alys a jak daleko...flirt jest flirtem a kiedy to coś innego
Mam koleżankę której facet nadal bardzo blisko przyjaźni się ze swoją była...wspólne wyjazdy na wczasy wakacje czy to zdrowe? dodam w szerszym gronie i dwie panny razem była i obecna
masakra
hahahahahaha arab z Emiratów
ku.rwa nie ciekawe nie arab...dystyngowany anglik
...najpierw dziewczyna płakała mi na skypie co robić...cholera wie na niektóre choroby lekarstwa nie ma, ona pogodziła się i jakoś to toleruje
nie obie są polkami on to angol...dziwakkkk czy jak człowiek dusza towarzystwa ale dla mnie coś jest nie tak
weż mnie nie denerwuj jakoś to toleruje
ja też kaja
w tym temacie nie wiem czy tak jej zależy...ślub we wrześniu nie ma odwrotu
no ale jak to mniej więcej jak ja teraz jechała bym na wczasy z moim byłym i jego obecną ło matko ale maniana
i może jeszcze z tymi innymi z którymi nie nie mieści mi się to w głowie przepraszam jestem na nie
ja też byłam na nie ale ostatnio poznałam jego byłą bardzo sympatyczna
może nie wszyscy potrafią zerwać radykalnie z przeszłością...tylko jak tu kontrolować zazdrość to może być niezdrowe
jar nie ma dzieci
są jednak jakieś uczucia, pożyjemy zobaczymy jakie
a ja twierdze ze malo doswiadczwnia macie
zalezy kto jak prowadzi