jar odpusc bo cie spotka to comnie i paru innych na tym portalu
kaja
07.05.2013 r. 21:54:11
ja tam się nie znam ale tam występuje jazda na zimny łokieć,markowe ciuchy,dobra ściema o dobrej pracy i majątku jaki się zarabia do tego włos na gel i masę poważnych znajomości normalnie wszystkie laski popuszczają w majty chyba
MAJAMAJ
07.05.2013 r. 21:55:03
Pesos wyznajesz chyba zasadę dobry bajer to podstawa
Pesos
07.05.2013 r. 21:55:11
moze mnie ktos tu nie rozumie ja caly czas mowie jak przy sobie zatrzywac kobiete na ktorej ci zalezy a nie jak je podrywac
Pesos
07.05.2013 r. 21:58:39
o boze ja o innym a wy o innych .. i tu nie chodzi o pieniadze
dlaczego wyznajecie ta zazade ze jak ktos sie wychyla i mowi otwarcie to juz jest inny a jak jest inny to jest zly
kaja
07.05.2013 r. 21:59:33
nie dawać jej powodu do zazdrości to proste a nie cieszyć się z tego i być dumnym z tego że jest zazdrosna
Pesos
07.05.2013 r. 22:01:48
a czy ja cos takiego powiedzialem gdzie doszukałaś sie tego w moich slowach
kaja
07.05.2013 r. 22:05:50
.. mi sie jakos podoba jak laska jest zazdrosna o mnie
ale ma to głębsze dno bo ja np nigdy nie bylem nigdy zazdrosny o swoje kobiety i one tym bardziej staraly sie o moja zazdrosc tutaj
Sołtys
07.05.2013 r. 22:12:00
alarm czerwony
Pesos
07.05.2013 r. 22:12:13
jak kazdy duma nad swoim zyciem i nic nie robi bo tak jest dobrze zamiast wziac w sprawe w swoje rece i nie tracic czasu wystarczy normalnie swiecie podojsc do dziewczyny i z nia porozmawiac szczerze otwarcie i albo sie jej spodobasz albo nie,sprobojesz jeszcze raz nie rozumie tego naprawde dlaczego ludzie tak nie postepuja a zamias tego czaja sie a potem maja pretesje do nie wiadomo kogo
Pesos
07.05.2013 r. 22:21:23
ale niekoniecznie musi byc zazdrosna no
ale jak jedna strona nie jest zazdrosna to droga zazwyczaj sie staje.. a czemu tak mowie b zazwyczaj to ma destrukcujny wplyw na zwiazki i lepiej zachowac zimna krew i miec to pod katrola
Pesos
07.05.2013 r. 22:28:29
zreszta po co sie meczyc i dogadywac jak tu polowa to pewnie no lify sa i sam ten portal smierdzi żalem z daleka
Sołtys
07.05.2013 r. 22:37:55
co was czerwonka zaskoczyla ze sie tak rzniecie
kaja
07.05.2013 r. 22:40:15
jak ci śmierdzi to nie musisz tutaj wchodzić nie ma przymusu przecież ale jak już jesteś to nie obrażaj bo ciebie nikt nie obraził
Sołtys
07.05.2013 r. 22:44:29
kaja to do mnie bylo czy obok
kaja
07.05.2013 r. 22:47:19
sławeczku do Pesosa bo napisał że mu śmierdzi na mk
AylA
07.05.2013 r. 22:52:45
hejka i jak tam towarzycho znaleźliście receptę na przykrą chorobę... pocenie się stóp czy coś
Sołtys
07.05.2013 r. 22:52:56
dzieki kaja bo juz myslalem
Sołtys
07.05.2013 r. 22:54:02
ayla mnie stopy sie nie poca wymagaja nawizenia
kaja
07.05.2013 r. 22:55:38
sławek ja ciebie przecież Aguś należy popryskać buty dezodorantem
AylA
07.05.2013 r. 22:58:02
o sorki Sołtys bo coś o chorobie było w temacie
Sołtys
07.05.2013 r. 22:58:49
pozytywna wiadomosc kaja
AylA
07.05.2013 r. 22:58:50
a i o śmierdzeniu Kaja wspomniała
kaja
07.05.2013 r. 23:01:09
no bo śmierdzi niby czyli woń nie przyjemna taka podobno ale nikt nie wie od czego może być że od nóg ale teraz czyich
Sołtys
07.05.2013 r. 23:02:44
ayja takie choroby istnieja tylko czlowiek po czasie sie dowiaduje ze sie zarazil a to nie uleczalne wiele czlowiekuw to no nosi nazywa sie glupota
AylA
07.05.2013 r. 23:03:36
teraz nie dojdziemy za dużo ludzi wydeptało temat
ale patrz nikt nie zazdrości że ostatni wąchają smrody
nie no naprawde nie o to chodzi ..
Pesos wstaw swoją fotkę
wiem, że taki kot jak jest na twoim profilu
niejedną kocicę uwiódł
jar odpusc bo cie spotka to comnie i paru innych na tym portalu
ja tam się nie znam ale tam występuje jazda na zimny łokieć,markowe ciuchy,dobra ściema o dobrej pracy i majątku jaki się zarabia do tego włos na gel i masę poważnych znajomości
normalnie wszystkie laski popuszczają w majty chyba
Pesos wyznajesz chyba zasadę dobry bajer to podstawa
moze mnie ktos tu nie rozumie ja caly czas mowie jak przy sobie zatrzywac kobiete na ktorej ci zalezy a nie jak je podrywac
o boze ja o innym a wy o innych .. i tu nie chodzi o pieniadze
dlaczego wyznajecie ta zazade ze jak ktos sie wychyla i mowi otwarcie to juz jest inny a jak jest inny to jest zly
nie dawać jej powodu do zazdrości to proste a nie cieszyć się z tego i być dumnym z tego że jest zazdrosna
a czy ja cos takiego powiedzialem gdzie doszukałaś sie tego w moich slowach
.. mi sie jakos podoba jak laska jest zazdrosna o mnie
tutaj
ale ma to głębsze dno bo ja np nigdy nie bylem nigdy zazdrosny o swoje kobiety i one tym bardziej staraly sie o moja zazdrosc
alarm czerwony
jak kazdy duma nad swoim zyciem i nic nie robi bo tak jest dobrze zamiast wziac w sprawe w swoje rece i nie tracic czasu wystarczy normalnie swiecie podojsc do dziewczyny i z nia porozmawiac szczerze otwarcie i albo sie jej spodobasz albo nie,sprobojesz jeszcze raz nie rozumie tego naprawde dlaczego ludzie tak nie postepuja a zamias tego czaja sie a potem maja pretesje do nie wiadomo kogo
ale niekoniecznie musi byc zazdrosna no
ale jak jedna strona nie jest zazdrosna to droga zazwyczaj sie staje.. a czemu tak mowie b zazwyczaj to ma destrukcujny wplyw na zwiazki i lepiej zachowac zimna krew i miec to pod katrola
zreszta po co sie meczyc i dogadywac jak tu polowa to pewnie no lify sa i sam ten portal smierdzi żalem z daleka
co was czerwonka zaskoczyla ze sie tak rzniecie
jak ci śmierdzi to nie musisz tutaj wchodzić nie ma przymusu przecież ale jak już jesteś to nie obrażaj bo ciebie nikt nie obraził
kaja to do mnie bylo czy obok
hejka i jak tam towarzycho znaleźliście receptę na przykrą chorobę...
pocenie się stóp czy coś
dzieki kaja bo juz myslalem
ayla mnie stopy sie nie poca wymagaja nawizenia
sławek
ja ciebie
przecież
Aguś należy popryskać buty dezodorantem
o sorki Sołtys bo coś o chorobie było w temacie
pozytywna wiadomosc kaja
a i o śmierdzeniu Kaja wspomniała
ayja takie choroby istnieja tylko czlowiek po czasie sie dowiaduje ze sie zarazil a to nie uleczalne wiele czlowiekuw to no nosi nazywa sie glupota
teraz nie dojdziemy za dużo ludzi wydeptało temat
ale patrz nikt nie zazdrości że ostatni wąchają smrody
amen