witaicie piekne kobiety jesli macie ochoteke na minetke i cos wiecej to piszcie zrobie co zechcecie.SOM CHETNE.
AylA
17.04.2013 r. 17:52:31
co gadasz Tibi chętne SOM SOM...SĄ?
AylA
17.04.2013 r. 18:41:22
Tibi ale to te co chętne SOM na aurora tematu...póki co on ci nie mój
AylA
17.04.2013 r. 18:51:46
załóż inteligentnie temat czy chętne do lizania są...rozpatrzę apel z należytą atencją
AylA
17.04.2013 r. 19:00:21
dobra o gramatyce pogadamy później, myślę rozleniwiłeś się z tą latynoską ...tematów nie wrzucasz pisać nie ma gdzie bo jak oszołomy zakładają co wszystko kasują
AylA
17.04.2013 r. 19:03:28
o tym hwdp czy jak mu tam w tych skróconych nickach trudno się połapać
AylA
17.04.2013 r. 19:10:56
nie można być rozważnym i zakochanym w tym samym czasie...pewnie z rozwagą ci do twarzy nie wiem nie widziałam cię wiec nie wypowiem się w temacie
AylA
17.04.2013 r. 19:20:49
ja już mam 2 ale dozuję napięcie jeden na tydzień jest zdrowo temat na forum bo inne rzeczy częściej
Mroczny22
07.05.2013 r. 11:13:38
Wy dalej faceci nie kumacie że kobietą nie chodzi tylko i wyłącznie o seks... zanim tracić tu czas to idz na imprezke zagadaj i lepiej wyjdziesz na tym dosłownie i w przenośni
witaicie piekne kobiety jesli macie ochoteke na minetke i cos wiecej to piszcie zrobie co zechcecie.SOM CHETNE.
co gadasz Tibi chętne SOM SOM...SĄ?
Tibi ale to te co chętne SOM na aurora tematu...póki co on ci nie mój
załóż inteligentnie temat czy chętne do lizania są...rozpatrzę apel z należytą atencją
dobra o gramatyce pogadamy później, myślę rozleniwiłeś się z tą latynoską
...tematów nie wrzucasz pisać nie ma gdzie bo jak oszołomy zakładają co wszystko kasują
o tym hwdp czy jak mu tam w tych skróconych nickach trudno się połapać
nie można być rozważnym i zakochanym w tym samym czasie...pewnie z rozwagą ci do twarzy
nie wiem nie widziałam cię wiec nie wypowiem się w temacie
ja już mam 2 ale dozuję napięcie jeden na tydzień jest zdrowo
temat na forum bo inne rzeczy częściej
Wy dalej faceci nie kumacie że kobietą nie chodzi tylko i wyłącznie o seks... zanim tracić tu czas to idz na imprezke zagadaj i lepiej wyjdziesz na tym dosłownie i w przenośni