znam jedna osobę ktora jest chorym związku ta kobieta robi z nim co chce a on na wszystko sie zgadza .Szkoda mi jego i chcem cos z tym zrobic!! mam sie wtrącić ?czy walic to jego zycie niech idzie jeszcze bardziej na dno?kurde mysle caly dzien i nie umiem nic wymyslec co z tym zrobic bo tak zle i tak zle a chcem zeby byl szczesliwy tylko porządnym związku.A ON TYLKO MYSLI O SMIERCI
Iwona*
13.04.2013 r. 17:05:17
Aniu i nic nie wymyślisz. Ludzie sami godzą sie na takie związki.Często też nie mają innego wyjścia. Przyczyny są różne.
Mam nadzieję, że tego nie wypasujesz
widi
13.04.2013 r. 17:08:03
Tak naprawdę to nic nie zmienisz dopuki on sam nie będzie,chciał...tego przerwać....to też pewnego rodzaju uzależnienie....
widi
13.04.2013 r. 17:14:12
No właśnie gdyby był gotowy... to by się nie bał ...czyli dalej mu zależy ...a w takim przypadku nic nie zrobisz...
Iwona*
13.04.2013 r. 17:17:11
Też znam takie przypadki. Ona lała go, a on ją na rękach nosił.Trudno to zrozumieć
...
13.04.2013 r. 17:20:25
jeżeli chłopak dojrzeje by odejść, szantaż stanie się bezprzedmiotowy, póki ślepo kocha nic z tym nie zrobisz, poza zrażeniem go do siebie
widi
13.04.2013 r. 17:23:13
Dokładnie pasożytuje żywi się odbitą miłością...
MAJAMAJ
13.04.2013 r. 22:13:27
takich związków jest duzo
nawet na tym forum
Gosia i Gepard chory związek
wspólczuje Gosi
Aniu kazdy musi sam dojść do tego by skonczyc taki zwiazek
znam jedna osobę ktora jest chorym związku
ta kobieta robi z nim co chce a on na wszystko sie zgadza .Szkoda mi jego i chcem cos z tym zrobic!! mam sie wtrącić ?czy walic to jego zycie niech idzie jeszcze bardziej na dno?kurde mysle caly dzien i nie umiem nic wymyslec
co z tym zrobic
bo tak zle i tak zle
a chcem zeby byl szczesliwy
tylko porządnym związku.A ON TYLKO MYSLI O SMIERCI
Aniu i nic nie wymyślisz. Ludzie sami godzą sie na takie związki.Często też nie mają innego wyjścia. Przyczyny są różne.
Mam nadzieję, że tego nie wypasujesz
Tak naprawdę to nic nie zmienisz dopuki on sam nie będzie,chciał...tego przerwać....to też pewnego rodzaju uzależnienie....
No właśnie gdyby był gotowy... to by się nie bał ...czyli dalej mu zależy ...a w takim przypadku nic nie zrobisz...
Też znam takie przypadki. Ona lała go, a on ją na rękach nosił.Trudno to zrozumieć
jeżeli chłopak dojrzeje by odejść, szantaż stanie się bezprzedmiotowy, póki ślepo kocha nic z tym nie zrobisz, poza zrażeniem go do siebie
Dokładnie pasożytuje żywi się odbitą miłością...
takich związków jest duzo
nawet na tym forum
Gosia i Gepard chory związek
wspólczuje Gosi
Aniu kazdy musi sam dojść do tego by skonczyc taki zwiazek