MYSZKO JESTEŚ OSOBĄ BARDZO SYMPATYCZNĄ............A DO TEGO MYSZKĄ ROMANTYCZNĄ...............NIE MUSISZ CZASEM PISAĆ MI PISAĆ..............WYSTARCZY ŻE POZWOLISZ MI CZYTAĆ...............W PIOSENKACH KTÓRE MI WYSYŁASZ.............SŁOWA PIOSENEK MÓWIĄ O TOBIE..................JAKA DUSZA JEST W TOBIE............TO MI WYSTARCZA JAK SŁUCHAM PIOSENEK...............W TEDY ZBLIŻAM SIĘ DO CIEBIE...............BO TY MI POZWALASZ NA TO.............ABYM WIEDZIAŁ JAKĄ JESTEŚ OSOBĄ.................KIEDY JESTEŚ SOBĄ.......... Z POZDROWIENIAMI I PODZIĘKOWANIAMI DLA CIEBIE-----ŻE POZNAŁEM JA CIBIE......
widi
12.04.2013 r. 16:30:21
super tak trzymać...
Iwona*
12.04.2013 r. 20:03:12
Faktycznie, to oboje wszem i wobec wykrzyczeliście swoją miłość na forum.
Gratuluję Wam i życzę szczęścia
Iwona*
12.04.2013 r. 20:08:22
Ja też tu już różne rzeczy widziałam, ale zostawię to bez komentarza
MYSZKO JESTEŚ OSOBĄ BARDZO SYMPATYCZNĄ............A DO TEGO MYSZKĄ ROMANTYCZNĄ...............NIE MUSISZ CZASEM PISAĆ MI PISAĆ..............WYSTARCZY ŻE POZWOLISZ MI CZYTAĆ...............W PIOSENKACH KTÓRE MI WYSYŁASZ.............SŁOWA PIOSENEK MÓWIĄ O TOBIE..................JAKA DUSZA JEST W TOBIE............TO MI WYSTARCZA JAK SŁUCHAM PIOSENEK...............W TEDY ZBLIŻAM SIĘ DO CIEBIE...............BO TY MI POZWALASZ NA TO.............ABYM WIEDZIAŁ JAKĄ JESTEŚ OSOBĄ.................KIEDY JESTEŚ SOBĄ.......... Z POZDROWIENIAMI I PODZIĘKOWANIAMI DLA CIEBIE-----ŻE POZNAŁEM JA CIBIE......
super tak trzymać...
Faktycznie, to oboje wszem i wobec wykrzyczeliście swoją miłość na forum.
Gratuluję Wam i życzę szczęścia
Ja też tu już różne rzeczy widziałam, ale zostawię to bez komentarza
choc ci tego szczescia bbrakuje
https://www.youtube.com/watch?v=87BjKCkAJ9I&list=RD02CX1j8NyBFf0
[flash=640,380]www.youtube.com/watch?v=zdbbMRZ7yXg[/flash]
O jaaaaa
sołtys proszę o instruktaż wstawiania tej muzyki na forum i pocztę kopiuję adres i tylko on tam jest
ja juz rdy nie daje
a eliot to rybak
masters bella
dzięki wszystkim za pomoc nie ma co jak mieć przyjaciół
kurde wiesz co to ten adres na gorze na bialym pasku ...boszz skopiuj to i wklej...nie wierze ze nie umiesz kopiowac, nie kpij
w koncu eureka
yes
Aż se puszcze, mowiąc potocznie
robiłam to pierwszy raz
Eliot skarbie ja kulasa jedynie używam do grzebania wiesz w czym
Male i zielone
Eliot to na majowkie sie umowimy na piernika duzo czasu bedziemy milel
KOLEGÓW?? z forum?? Boszz czuję, że ubliżyłeś mi tymi słowami