no tak facet w sandałkach...szyk mody niesamowity już wolę Eliot twój mundur dobrze skrojony
właśnie miałam spytać z jakiego filmu to kreacja...bo ja koneserka dobrego kina jestem
Generał na apelu mówi do żołnierzy: - Żołnierze! Wódka zabija! Żołnierze na to: - My się śmierci nie boimy! Odwagi Generale bo baba nie jednemu rogi przyprawi
póki jest czapka...bo rogi i czapka, nie uchodzi
jar mam jakąś wadę wzroku aż tak dobrze pagonów to ja nie widzę
zmurszałek mi się podoba
dobre Eliot...to ja bym mogła być Kobitan
chyba to skopuje...hit tygodnia
czyli Aga cycownik to taka żeńska odmiana spókownika...łaaa
a co jar myślałeś, że długość lufy się liczy
nie dyskryminować mi tu kobiet w armii ...pięknie wyglądają w mundurach
Kapral pyta szeregowca: - Z czego zrobiona jest lufa karabinu? - Ze stali. - Dobrze. Z czego zrobiony jest zamek karabinu? - Też ze stali. - Źle. - Dlaczego źle? - Spójrzcie sami, szeregowy, co tu w książce napisali - Zamek zrobiony jest z tego samego materiału. materiał się liczy Jar
i do tego przydają się faceci w jakich klapeczkach wyglądamy najlepiej...kochanie w tych? czy w tych?...odpowiedź w tych pięknie i w tych zjawiskowo
ja to się madzia zastanawiam jak wygląda zamulony osioł
madzia Eli ja się z Tibim nie kłucam bo nie mam o co a do osła nie jest podobny tak jak ty do tych epitetów którymi cię obrzuca
no tak facet w sandałkach...szyk mody niesamowity już wolę Eliot twój mundur dobrze skrojony
właśnie miałam spytać z jakiego filmu to kreacja...bo ja koneserka dobrego kina jestem
Generał na apelu mówi do żołnierzy:
- Żołnierze! Wódka zabija!
Żołnierze na to:
- My się śmierci nie boimy!
Odwagi Generale bo baba nie jednemu rogi przyprawi
póki jest czapka...bo rogi i czapka, nie uchodzi
jar mam jakąś wadę wzroku aż tak dobrze pagonów to ja nie widzę
zmurszałek mi się podoba
dobre Eliot...to ja bym mogła być Kobitan
chyba to skopuje...hit tygodnia
czyli Aga cycownik to taka żeńska odmiana spókownika...łaaa
a co jar myślałeś, że długość lufy się liczy
nie dyskryminować mi tu kobiet w armii ...pięknie wyglądają w mundurach
Kapral pyta szeregowca:
- Z czego zrobiona jest lufa karabinu?
- Ze stali.
- Dobrze. Z czego zrobiony jest zamek karabinu?
- Też ze stali.
- Źle.
- Dlaczego źle?
- Spójrzcie sami, szeregowy, co tu w książce napisali - Zamek zrobiony jest z tego samego materiału.
materiał się liczy Jar
i do tego przydają się faceci w jakich klapeczkach wyglądamy najlepiej...kochanie w tych? czy w tych?...odpowiedź w tych pięknie i w tych zjawiskowo
ja to się madzia zastanawiam jak wygląda zamulony osioł
madzia Eli ja się z Tibim nie kłucam bo nie mam o co a do osła nie jest podobny tak jak ty do tych epitetów którymi cię obrzuca