dalej, dalej zaglądasz mi w gacie widziałam bo spodnie masz opięte
kaja
18.04.2013 r. 20:34:32
AylA
18.04.2013 r. 20:37:33
Kaja nie podobają Ci się celebryci bez makeup\'u mnie też zaskakują urokiem
kaja
18.04.2013 r. 20:39:50
hejka widziałam jak pokazywali co mają sztuczne i poprawione nasze celebrytki byłam w szoku
AylA
18.04.2013 r. 20:43:22
Powiem Ci Kaja, że znam dobrze jednego chirurga plastyka...kurcze kogo on nie ma na swoim FB...ale najlepsze jest to, że wszyscy zapominają szybko jak było przed ja sama nie pamiętam
kaja
18.04.2013 r. 20:47:46
a ja tam jestem jaka jestem i w upie to mam
AylA
18.04.2013 r. 20:50:03
aaa Eliot z Tobą to nawet poświntuszyć się nie da...próbowałam
AylA
18.04.2013 r. 20:54:15
uważam prawidłowe podejście ...ja mimo jednej korekty udaję, że to zmiana fryzury czy coś, ludzie kupili temat
AylA
27.05.2013 r. 19:47:35
http://www.demoty.pl/kobietki-zapamietajcie-62004
nie dyskryminując celebrytów jak można ubrać takie buty...drogie koleżanki...osądźcie
no tibi wie jak to jest być wyróżnionym p0rzez admina
ok czekam kto następny jak ja napisze u siebie f....o.... do sponsorów
no problem ten temat jest przykładem wolności poglądów - powiedziała głupia blondynka
bawcie się chłopaki, miłego weekendu
a i dla A....na coby czuwał nad moralnością bo ma na pewno udziały od sprzedaż usług
AyIA te fotki to twoje????
jakaś nie podobna jesteś
cóż maja nie wiem może okulary masz o czytania a nie do patrzenia
no właśnie do czytania mam
no proszę np to http://galleries.onlytease.com/099z/index.php
cóż jak byś mnie uszczypnął...krzyknęłabym AUĆ to byłby niepodważalny wirtualny dowód a tak pozostaje lizać ekran
jednak dobre mam okularki
zawsze mówiłam że lubię zagraniczne portale...są bardziej liberalne
a i więcej można pokazać
jasne
rozumiem nie lubicie obcych
moja wina moja wina zakłamańcem jestem od dziecka...lubię zabawę w każdej postaci...kochają mnie i nienawidzą...pewnie mają powody
bądż sobie jak ci z tym dobrze
pamiętaj tylko, że faceci boją się takich ładnych
i trochę sztucznych dziewczyn ja ta na tej fotce
ja nie szukam faceta Maja tylko zabawy, nie martwi mnie mój wygląd i zastanawianie się czego boją się faceci, to płochliwe stworzenia
baw się dobrze
celebryci zawsze mają gorsze dni a już na pewno jak fachowiec od Makeup\'u ma urlop
">
dalej, dalej zaglądasz mi w gacie widziałam bo spodnie masz opięte
Kaja nie podobają Ci się celebryci bez makeup\'u mnie też zaskakują urokiem
hejka widziałam jak pokazywali co mają sztuczne i poprawione nasze celebrytki byłam w szoku
Powiem Ci Kaja, że znam dobrze jednego chirurga plastyka...kurcze kogo on nie ma na swoim FB...ale najlepsze jest to, że wszyscy zapominają szybko jak było przed ja sama nie pamiętam
a ja tam jestem jaka jestem i w upie to mam
aaa Eliot z Tobą to nawet poświntuszyć się nie da...próbowałam
uważam prawidłowe podejście ...ja mimo jednej korekty udaję, że to zmiana fryzury czy coś, ludzie kupili temat
http://www.demoty.pl/kobietki-zapamietajcie-62004
nie dyskryminując celebrytów jak można ubrać takie buty...drogie koleżanki...osądźcie
ooo o tak Eliot z kulasami coś nie tak