Mariolcia widzisz rollek zachciało ci sie potomków to teraz płac
a czemu myslisz ze ja zostawie?????stworzymy mila rodzinke,ale bez slubu bo ja nie lubic slubow
rollek no ciagnie bo siedze przy stole i ogóry wperdzielam a zagryzam sernikiem
Rollek to fantastikos bo ja tez za slubami NIET
no widzisz-przyspieszony okres wegetacji mowilem,ze to najlepszy material genetyczny w kraju
Kwaśny to bigosik masz Sylwia,ten od mamusi
hmmmm no ja tam nie wiem nie mam porównania
i to mi sie Sylus podoba:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak: :buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
Mariolcia oj kwasny kwasny jak cholercia jasna
no i jakie imiona wybralas?
Zobaczcie dziewczyny jak mu sie japka cieszy no
Tego faktu dokonanego,to bym się bała,bo sianko opadnie,woda z wanny się wychlusta i Rollek spierdzielaj za wczasu
Helenka i Wacław
cieszy cieszy bo mam swietna mame dla swoich dzieci
Jak się na świecie pojawia to imiona wybierzemy i o to Mi właśnie chodziło,że Maciek w du i krymkę szyja,dziecię na świat,a imię z nim
piekne imionka:buziak:
mariolus ale sianka juz dawno nie ma ...bo my wczoraj z rollkiem mu podebralismy coby miec co pod stół włozyc...a te sianko co widac na avku to atrapa
Sylwi imionka mi sie bardziej opodobaja
Rolluś
Myślę,że go własnoręcznie udusi,bo nie uszanował dnia świątecznego i przeleciał dziewczę wirtualnie,a wódy nie stawiał i o zdanie nie pytał
dokladnie-pod obrusem lezy
oj z "tesciem" sie dogadam
mariolus no przykro to mówic ale o to niech sie juz mój mężczyzna martwi coby w łe od ojczulka nie dostał
!I nie brójcie!Zwróćcie czy czasami Ociec tam gdzieś was Sylwuś nie podgląda,bo za sianko jeszcze będzie
A skad wiecie ze sie rozgniewa ... ??? moze sie ucuieszy ze wkoncu jego córcia pierworodna sobie rodzine załozyła
no własnie o to sianko sie boje ale podobno sie ciezarnych nie bije
madziulka no własnie a jak nie no to uciekne z naszego palacu mkontaktowego w sina dal ...i pójde gdzies do lasu ciemnego moze wilka spotkam złego
a ja polamany leze,,,wiec mam nadzieje,ze tez mi sie nie dostanie...a poza tym mam argument w postaci 0,7 l na glowe
Rollek teraz to ja cie musze trzymac krótko!!!!! i zadnego picia nie moze byc...jaki przykład pierworodnym dasz pijusie ty
oj musze no jak tu nie opic ojcostwa-toz to nasza Polska tradycja----bardzo piekna tradycja
Mariolcia
widzisz rollek zachciało ci sie potomków to teraz płac
a czemu myslisz ze ja zostawie?????stworzymy mila rodzinke,ale bez slubu bo ja nie lubic slubow
rollek no ciagnie bo siedze przy stole i ogóry wperdzielam a zagryzam sernikiem
Rollek to fantastikos bo ja tez za slubami NIET
no widzisz-przyspieszony okres wegetacji
mowilem,ze to najlepszy material genetyczny w kraju
Kwaśny to bigosik masz Sylwia,ten od mamusi
hmmmm
no ja tam nie wiem nie mam porównania
i to mi sie Sylus podoba:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
:buziak::buziak::buziak::buziak::buziak:
Mariolcia oj kwasny kwasny jak cholercia jasna
no i jakie imiona wybralas?
Zobaczcie dziewczyny jak mu sie japka cieszy no
Tego faktu dokonanego,to bym się bała,bo sianko opadnie,woda z wanny się wychlusta i Rollek spierdzielaj za wczasu
Helenka i Wacław
cieszy cieszy bo mam swietna mame dla swoich dzieci
Jak się na świecie pojawia to imiona wybierzemy i o to Mi właśnie chodziło,że Maciek w du i krymkę szyja,dziecię na świat,a imię z nim
piekne imionka:buziak:
mariolus ale sianka juz dawno nie ma ...bo my wczoraj z rollkiem mu podebralismy coby miec co pod stół włozyc...a te sianko co widac na avku to atrapa
Sylwi imionka mi sie bardziej opodobaja
Rolluś
Myślę,że go własnoręcznie udusi,bo nie uszanował dnia świątecznego i przeleciał dziewczę wirtualnie,a wódy nie stawiał i o zdanie nie pytał
dokladnie-pod obrusem lezy
oj z "tesciem" sie dogadam
mariolus no przykro to mówic ale o to niech sie juz mój mężczyzna martwi coby w łe od ojczulka nie dostał
A skad wiecie ze sie rozgniewa ... ???
moze sie ucuieszy ze wkoncu jego córcia pierworodna sobie rodzine załozyła
no własnie o to sianko sie boje
ale podobno sie ciezarnych nie bije
madziulka no własnie
a jak nie no to uciekne z naszego palacu mkontaktowego w sina dal ...i pójde gdzies do lasu ciemnego moze wilka spotkam złego
a ja polamany leze,,,wiec mam nadzieje,ze tez mi sie nie dostanie...a poza tym mam argument w postaci 0,7 l
na glowe
Rollek teraz to ja cie musze trzymac krótko!!!!!
i zadnego picia nie moze byc...jaki przykład pierworodnym dasz pijusie ty
oj musze no jak tu nie opic ojcostwa-toz to nasza Polska tradycja----bardzo piekna tradycja