jeny takich mandatow za palenie pod szkola to miałem grubo
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:09:24
ja w dziecinstwie zajumalam ojcu fajka...bo chciałam zobczyc jak samkuje ...poszłam sobie za taki garaz...zaciagnełam sie raz drugi...usłyszałam ze ktos mnie woła...ze strachu papierosa schowałam sobie w majtki
wiem wiem głupie dzieko byłam ..ale strach zrobił swoje
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:10:37
pierwszy raz slysze zeby za palenie w szkole madaty wypisywali..do czego ten swiat zmierza
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:12:23
Sylwia a nic sobie nie przypalilas ty umiesz humor skarbie poprawic
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:12:47
no taki był rygor na warsztatach ja pamietam ze pierwsze papierosy ktore paliłam to popularne od dziadka wziełam i 3 spaliłam jeden za drugim i łaka sie paliła bo zle zgasiłam ale mi najeb.... dziadek
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:13:27
gepciu przypaliłam ...i mam do dzis mała blizne ....
ale nie pokaze
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:14:06
**cenzura** ona straz
za darmo biora piniadze moje pieniadze
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:14:35
a jak miałam 12 lat to z kolezanka kupilismy buzuna i po piwie i miałam taka bombe ze nie wiedziałam o co halo poszłam do babi do domu i jeszcze cwiartke z nia obaliłam a rano to cały dzien przesiedziałam w
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:15:12
http://www.youtube.com/watch?v=JlbbA1BygL8
to jest torunianin
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:16:01
stiv to stare jak cygan
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:17:43
http://www.youtube.com/watch?v=iLA85LT5nq0
a u mnie sa takie przypały
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:17:59
ale dobre
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:19:44
dobre sylwia
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:19:50
dobry kolo
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:21:29
ehh stare czasy..teraz człowiek z deka sie uspokoił spowazniał..chociaz poczytac nas nieraz tutaj to watpliwa kwestia .
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:25:43
tacy ludzie sie nie zmieniaja
wiem cos o tym
ale mnie na you nie znajdziesz
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:27:28
ja to pierwszy raz to z kuplami metalami..umnie w gospodarczym mieszkaniu mielismy klub.oj jak dawalismy tam czadu od beltow po wochanie kleju no i matka zlapala mego braciaka ..to juz 20 lat jak po naszym klubie tylko fundamety zostaly.
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:32:35
klej jest bleeee
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:35:56
poczotki ale tylko dwa razy Sylwia wszystko w zyciu probowalem nie ma takiej rzeczy co bym nie probowal ale to wiedza tylko moi kuple
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:37:38
ja z kumplami miałem całe poddasze w gospodarczym...
luzka fotele dywanik wszystko
tam byly fazy jeje...
jak powspominam co sie tam wyprawiało to makabra
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:42:11
fajnie powspominac stare czasy .kiedys czlowiek tak nie duzo do szczescia potrzebowal i byl szczesliwy teraz wszystko to **cenzura** nic cie nie nie cieszy nawet wstawac sie nie chce bo po co ..oj ile ja bym dal zeby czas cofnoc ..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:43:03
gepardzik wez sie w garsc ja cie prosze...!!!!!!!
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:46:15
ja tez tak sie cofnac do 15 to by było cos...
wiem ze wtedy bym miał kobiete ktura mnie kocha a ja ja...
szkoda gadac
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:48:11
stiv no ty tez
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:48:54
Sylwia ja nie nie jestem desperatem jednego zycie mnie nauczylo ze zawsze wstac musze i nie martw sie o mnie.po narzekac musze bo jakos mi pozniej lzej ..unas juz wiosna za oknem ja zawsze ze slonicem sie budze..uwierz mi tylko zima mam podly nastruj
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:57:04
gepardzik jak sie mam nie martwic skoro mi jakos ciebie szkoda....bo widze ze ci cos ciezko na sercu
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:03:43
Sylwia nie martw sie to ja sam sobie problemy robie sa ludzie skarbie ze moje problemy to przynich sa niczym problem to ja mam w glowie bo ja jeszcze moge wybrac co mam wrzyciu robic a nie ktorzy juz nie maja wyboru..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:37:34
Siemano wzystkim
Co tam u was??
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:40:37
Witaj Gabriel co tam u Ciebie gdzies bywal tak dlugo
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:55:38
W domu, w pracy a wczoraj klawiatura mi padła z wieczora i pisać nie mogłem
jeny takich mandatow za palenie pod szkola to miałem grubo
ja w dziecinstwie zajumalam ojcu fajka...bo chciałam zobczyc jak samkuje ...poszłam sobie za taki garaz...zaciagnełam sie raz drugi...usłyszałam ze ktos mnie woła...ze strachu papierosa schowałam sobie w majtki
wiem wiem głupie dzieko byłam ..ale strach zrobił swoje
pierwszy raz slysze zeby za palenie w szkole madaty wypisywali..do czego ten swiat zmierza
Sylwia a nic sobie nie przypalilas
ty umiesz humor skarbie poprawic
no taki był rygor na warsztatach
ja pamietam ze pierwsze papierosy ktore paliłam to popularne od dziadka wziełam i 3 spaliłam jeden za drugim
i łaka sie paliła bo zle zgasiłam ale mi najeb.... dziadek
gepciu przypaliłam ...i mam do dzis mała blizne ....
ale nie pokaze
**cenzura** ona straz
za darmo biora piniadze moje pieniadze
a jak miałam 12 lat to z kolezanka kupilismy buzuna i po piwie i miałam taka bombe ze nie wiedziałam o co halo
poszłam do babi do domu i jeszcze cwiartke z nia obaliłam a rano to cały dzien przesiedziałam w
http://www.youtube.com/watch?v=JlbbA1BygL8
to jest torunianin
stiv to stare jak cygan
http://www.youtube.com/watch?v=iLA85LT5nq0
a u mnie sa takie przypały
ale dobre
dobry kolo
ehh stare czasy..teraz człowiek z deka sie uspokoił spowazniał..chociaz poczytac nas nieraz tutaj to watpliwa kwestia .
tacy ludzie sie nie zmieniaja
wiem cos o tym
ale mnie na you nie znajdziesz
ja to pierwszy raz to z kuplami metalami..umnie w gospodarczym mieszkaniu mielismy klub.oj jak dawalismy tam czadu od beltow po wochanie kleju no i matka zlapala mego braciaka ..to juz 20 lat jak po naszym klubie tylko fundamety zostaly.
poczotki ale tylko dwa razy Sylwia wszystko w zyciu probowalem nie ma takiej rzeczy co bym nie probowal ale to wiedza tylko moi kuple
ja z kumplami miałem całe poddasze w gospodarczym...
luzka fotele dywanik wszystko
tam byly fazy jeje...
jak powspominam co sie tam wyprawiało to makabra
fajnie powspominac stare czasy .kiedys czlowiek tak nie duzo do szczescia potrzebowal i byl szczesliwy teraz wszystko to **cenzura** nic cie nie nie cieszy nawet wstawac sie nie chce bo po co ..oj ile ja bym dal zeby czas cofnoc ..
gepardzik wez sie w garsc ja cie prosze...!!!!!!!
ja tez tak sie cofnac do 15 to by było cos...
wiem ze wtedy bym miał kobiete ktura mnie kocha a ja ja...
szkoda gadac
stiv no ty tez
Sylwia ja nie nie jestem desperatem jednego zycie mnie nauczylo ze zawsze wstac musze i nie martw sie o mnie.po narzekac musze bo jakos mi pozniej lzej ..unas juz wiosna za oknem ja zawsze ze slonicem sie budze..uwierz mi tylko zima mam podly nastruj
gepardzik jak sie mam nie martwic skoro mi jakos ciebie szkoda....bo widze ze ci cos ciezko na sercu
Sylwia nie martw sie
to ja sam sobie problemy robie sa ludzie skarbie ze moje problemy to przynich sa niczym problem to ja mam w glowie bo ja jeszcze moge wybrac co mam wrzyciu robic a nie ktorzy juz nie maja wyboru..
Siemano wzystkim
Co tam u was??
Witaj Gabriel co tam u Ciebie gdzies bywal tak dlugo
W domu, w pracy a wczoraj klawiatura mi padła z wieczora i pisać nie mogłem