oj oj neruś figlarz jestes a ja malenki to tak z sympatii.... a ty tylko o jednym
marysia czesc hahaha juz wczoraj kropka chciała zerwac ze mnie ma bieluska koszuline
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:37:24
WIEM ..SYLWIO ,ŻE TO ŻARTY ..JA TEŻ ŻARTUJĘ ..PRZEZ CAŁY CZAS..
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:37:57
..NO WRESZCIE MARIA ..SIĘ ZJAWIŁA ..WITAJ .
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:41:16
Ajj ty Neronek jakis taki dzis jestes dziwny.... nie w sosie
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:41:28
WITAJCIE KOMP naprawiony i grypka przechodzi tak mysle:0dlatego Sylwiu napisałam słowa ..kropeczki...a co do Rozbójnika to może byc nietaki maleńki hihihi
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:43:36
...MAM TROCHĘ PROBLEMÓW ...POWIEM TAK STĄPAM PO BARDZO KRUCHYM LODZIE ..W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ SIĘ SKĄPAĆ
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:43:40
ja tam nie wiem nie zaglądałam mu
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:44:17
ale chodzi o mk i twoja lubą ??
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:46:35
wiem SYLWUSKU ja tez nie hihi a NERONKU co do problemów SŁONECZKO I DLA CIEBIE ZAŚWIECI
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:51:30
..TAK ..TYLKO PROBLEM W TYM ,ŻE JUŻ SAM NIE WIEM CZEGO CHCĘ ..NIE LUBIĘ TAKIEJ HUŚTAWKI NASTROJÓW U KOBIET ..A OSTATNIO MOJA PANI ..COŚ BARDZO DUŻO SIĘ HUŚTA ..HA,HA,HA
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:53:57
..DZWONI DO MNIE ,ŻE ZRYWA ..ZA MOMENT ..PRZEPRASZA ..PŁACZE ..KURCZE ..JESTEM CAŁKOWICIE ZDEZORIENTOWANY ..O CO TU CHODZI
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:54:39
Ojjj no to ja nie wiem pogadaj ty z nia powaznie raz a dobrze usiadzcie na spokojnie i wyjasnijcie sobie
Konto usunięte
26.11.2009 r. 09:55:07
ło matko ale czemu zrywa ???
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:02:23
...NIE POTRAFI ZAAKCEPTOWAĆ CHYBA TEGO ,ŻE MAM TO KONTO NA MK..BO PROBLEMY ZACZĘŁY SIĘ WRAZ Z TYM JAK JEJ O TYM POWIEDZIAŁEM ..ALE POWINNA DOCENIĆ TO ,NIE MAM ZAMIARU JEJ OSZUKIWAĆ ..KURCZE SYLWIA ..CZY JA ROBIĘ COŚ ZŁEGO ..PISZĄC Z WAMI NA MK?
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:06:37
Szczerze ???
tak wiec powiem ci ze z mojego punktu widzenia to nic złego nie robisz ....bo tylko sobie rozmawiamy....
Ale gdy sobie pomysle ze mój facet miałby tu swoje konto i pisałby z innymi kobietami... to **cenzura** by mnie strzelił powiem brzydko....wiec ja sie jej w pewnym sensie nie dziwie bo ona pokazuje ci ze jest o ciebie zazdrosna i boi sie ciebie stracic ...na nic twoje przysiegi...wiesz to wszystko siedzi w srodku....a watpie czy kiedykolwiek to zrozumie...chyba ze sie zmieni i wezmie to tak bardzo na luzie jak ty ...
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:08:52
...A GDZIE W TYM WSZYSTKIM ZAUFANIE ...CO?..ZWIĄZEK BEZ ZAUFANIA ..JAK DLA MNIE ...NIE MA SZANS
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:13:32
neron zaufanie zaufaniem ....ale obawy zawsze sa wiem co mówie ....zreszta ...zazdrosc o osobe która sie kocha jest ponad wszystko
Grzegorz
26.11.2009 r. 10:14:08
hel%%%oo
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:18:56
DOBRZE .OK ..ALE NIE MAM ZAMIARU REZYGNOWAĆ Z SIEBIE ..DLA KOGOŚ ..KTO MNIE NIE ROZUMIE,UWAŻA KAŻDE SŁOWO ZA BUJDĘ ..CHOĆ NIE DAJĘ POWODÓW DO TAKIEJ OCENY MNIE ..PRZECIEŻ NIE MAM Z NIĄ ŚLUBU ...KAŻDE Z NAS JEST WOLNE ..I SKORO Z NIĄ JESTEM ..TO CHYBA DLATEGO ,ŻE MI ZALEŻY ..A ZRESZTĄ DAJMY SOBIE Z TYM SPOKÓJ
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:19:37
..WITAJ GRZEGORZ
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:21:20
...SORRY ..SYLWIA ...ALE TROCHĘ MNIE DZISIAJ PONIOSŁO ...MIŁEGO DNIA ..
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:23:11
Spoko neruś nic nie szkodzi .
Konto usunięte
26.11.2009 r. 10:23:39
DZIĘKI ...CZUJĘ ULGĘ ...PA
Konto usunięte
26.11.2009 r. 11:11:59
Juz wróciłam z banicji,życze wszystkim miłego dnia ))
oj oj neruś
figlarz jestes a ja malenki to tak z sympatii....
a ty tylko o jednym
hahaha juz wczoraj kropka chciała zerwac ze mnie ma bieluska koszuline
marysia czesc
WIEM ..SYLWIO ,ŻE TO ŻARTY ..JA TEŻ ŻARTUJĘ ..PRZEZ CAŁY CZAS..
..NO WRESZCIE MARIA ..SIĘ ZJAWIŁA ..WITAJ .
Ajj ty Neronek jakis taki dzis jestes dziwny.... nie w sosie
WITAJCIE
KOMP naprawiony i grypka przechodzi tak mysle:0dlatego Sylwiu napisałam słowa ..kropeczki...a co do Rozbójnika to może byc nietaki maleńki hihihi
...MAM TROCHĘ PROBLEMÓW ...POWIEM TAK STĄPAM PO BARDZO KRUCHYM LODZIE ..W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ SIĘ SKĄPAĆ
ja tam nie wiem
nie zaglądałam mu
ale chodzi o mk i twoja lubą ??
wiem SYLWUSKU
ja tez nie hihi a NERONKU co do problemów
SŁONECZKO I DLA CIEBIE ZAŚWIECI
..TAK ..TYLKO PROBLEM W TYM ,ŻE JUŻ SAM NIE WIEM CZEGO CHCĘ ..NIE LUBIĘ TAKIEJ HUŚTAWKI NASTROJÓW U KOBIET ..A OSTATNIO MOJA PANI ..COŚ BARDZO DUŻO SIĘ HUŚTA ..HA,HA,HA
..DZWONI DO MNIE ,ŻE ZRYWA ..ZA MOMENT ..PRZEPRASZA ..PŁACZE ..KURCZE ..JESTEM CAŁKOWICIE ZDEZORIENTOWANY ..O CO TU CHODZI
Ojjj no to ja nie wiem pogadaj ty z nia powaznie raz a dobrze usiadzcie na spokojnie i wyjasnijcie sobie
ło matko ale czemu zrywa ???
...NIE POTRAFI ZAAKCEPTOWAĆ CHYBA TEGO ,ŻE MAM TO KONTO NA MK..BO PROBLEMY ZACZĘŁY SIĘ WRAZ Z TYM JAK JEJ O TYM POWIEDZIAŁEM ..ALE POWINNA DOCENIĆ TO ,NIE MAM ZAMIARU JEJ OSZUKIWAĆ ..KURCZE SYLWIA ..CZY JA ROBIĘ COŚ ZŁEGO ..PISZĄC Z WAMI NA MK?
Szczerze ???
tak wiec powiem ci ze z mojego punktu widzenia to nic złego nie robisz ....bo tylko sobie rozmawiamy....
Ale gdy sobie pomysle ze mój facet miałby tu swoje konto i pisałby z innymi kobietami... to **cenzura** by mnie strzelił powiem brzydko....wiec ja sie jej w pewnym sensie nie dziwie bo ona pokazuje ci ze jest o ciebie zazdrosna i boi sie ciebie stracic ...na nic twoje przysiegi...wiesz to wszystko siedzi w srodku....a watpie czy kiedykolwiek to zrozumie...chyba ze sie zmieni i wezmie to tak bardzo na luzie jak ty ...
...A GDZIE W TYM WSZYSTKIM ZAUFANIE ...CO?..ZWIĄZEK BEZ ZAUFANIA ..JAK DLA MNIE ...NIE MA SZANS
neron zaufanie zaufaniem ....ale obawy zawsze sa wiem co mówie ....zreszta ...zazdrosc o osobe która sie kocha jest ponad wszystko
hel%%%oo
DOBRZE .OK ..ALE NIE MAM ZAMIARU REZYGNOWAĆ Z SIEBIE ..DLA KOGOŚ ..KTO MNIE NIE ROZUMIE,UWAŻA KAŻDE SŁOWO ZA BUJDĘ ..CHOĆ NIE DAJĘ POWODÓW DO TAKIEJ OCENY MNIE ..PRZECIEŻ NIE MAM Z NIĄ ŚLUBU ...KAŻDE Z NAS JEST WOLNE ..I SKORO Z NIĄ JESTEM ..TO CHYBA DLATEGO ,ŻE MI ZALEŻY ..A ZRESZTĄ DAJMY SOBIE Z TYM SPOKÓJ
..WITAJ GRZEGORZ
...SORRY ..SYLWIA ...ALE TROCHĘ MNIE DZISIAJ PONIOSŁO ...MIŁEGO DNIA ..
Spoko neruś nic nie szkodzi .
DZIĘKI ...CZUJĘ ULGĘ ...PA
Juz wróciłam z banicji,życze wszystkim miłego dnia
))
Dzień dobry ranne ptaszki
hahaha kto ranny to ranny
miłego Ana
Witam wszystkich.miłego popołudnia
smacznego obiadku wszystkim
ooo ale uczta ja chce