...ALE MOGĘ PISAĆ CO CHCE ...NA SZCZĘŚCIE MOJA KOBIETA ..MA DUŻE POCZUCIE HUMORU ...ZRESZTĄ TO SIĘ OKAŻE W PRANIU ...HA,HA,HA,HA..NAJWYŻEJ MI CZYMŚ PRZY.......I...HA,HA,HA,HA
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:48:09
Kurka siwa fajnie bedzie znaczy sie nie bardzo bo juz w sumie zero anonimowosci i nie mozna spokojnie sie wypowiedziec ..... znaczy sie zaszalec sam wiesz nie ....
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:52:27
..MYŚLĘ ,ŻE MOŻEMY PISAĆ TAK JAK DAWNIEJ ...
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:52:54
mam taka nadzieje malenki
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:53:08
NIE MAM ZAMIARU NICZEGO ZMIENIAĆ ...HA,HA,HA,HA
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:53:50
...JUŻ NAWET DZISIAJ TOLERUJĘ ..TO MALEŃKI ...HA,HA,HA
Konto usunięte
24.11.2009 r. 09:58:13
..DO PRACY ..MIŁEGO DNIA ...
Konto usunięte
24.11.2009 r. 10:00:19
Buziaczki
Konto usunięte
24.11.2009 r. 10:01:43
..HA,HA,HA,HA I TAK TRZYMAJ ...SYLWIO ..BEZ ŻADNYCH OBAW ..BUZIACZKI RÓWNIEŻ ..
Konto usunięte
24.11.2009 r. 11:19:39
siemka malenka hahahahaha serdelki wcinasy czy co
Konto usunięte
24.11.2009 r. 11:26:05
Dzień dobry . Ale tu we Wrocławiu piękna pogoda się robi
Konto usunięte
24.11.2009 r. 11:35:08
aaaaaa kurde cos mi sie klawiatura jebie
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:05:56
smacznego obiadku żcze
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:30:57
zaraz do karola napisze
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:35:33
odrazu na priva a co
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:38:34
hahaha a ja jestem bezczelne dziewuszysko ze wsi...i nie mam zachamowan co do tego
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:41:27
włochate to i ja mam
Konto usunięte
24.11.2009 r. 13:56:15
Dobrego humoru zycze na dzisiaj!!!
Po dobrej imprezce wracają trzy podpite koleżanki, w pewnym momencie zachciało im się sikać a ze na ulicy był duży ruch i przechodziły obok cmentarza zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły jedna tu, druga tam i sikają nagle zrywa się wichura, burza pioruny, więc wystraszone uciekają przez cmentarz, krzaki, płot i do domów. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna:
- Znamy się już długo to powiem wam chłopaki że wydaje mi się że mnie żona zdradza! Wczoraj wieczorem wróciła do domu późno, podpita a na dodatek w podartych rajstopach.
Drugi mówi:
- Eeee, to nic moja chyba też mnie zdradza, mało że wróciła późno i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek!
Trzeci mówi:
- Panowie to wszystko nic: moja wróciła, późno, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek miała taka fioletowa szarfę na sobie: Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni!
Konto usunięte
24.11.2009 r. 14:36:24
Żegnam sie ide pączki robic bede wieczorkiem jak zawsze buziaki
Konto usunięte
24.11.2009 r. 15:00:49
NIE WSZYSCY FACECI TO SWINIE KOBIETY TEZ RANIA CHLOPAKOW WPIERW IM ZALEZY A POTEM ODRZUCAJA JAK SMIECI MNIE NIE JEDNA DZIEWCZYNA JUZ ZRANILA A TEZ SZUKAM NA STALY ZWIAZEK OPARTY NA MILOSCI WIERNOSCI UCZCIWOSCI ZAUFANIA NIE WIEM CZY KOGOS ZNAJDE MAM NADZIEJE ZE DZIEKI TEJ STRONCE WRESZCIE KOGOS ZNAJDE CIEKAWEGO POZDRAWIAM WSZYSTKIE SAMOTNE DZIEWCZYNY I ZAPRASZAM PISZCIE WIADOMOSCI DO MNIE JESLI CHCECIE MNIE POZNAC BLIZEJ
Marcelek
24.11.2009 r. 17:50:27
Gepard ja wstaje 5:40 Rano praca wzywa
Konto usunięte
24.11.2009 r. 17:55:49
ciemnego wieczoreku wam zycze ,,kurde ciemno wyjezdzam ,,ciemno przyjezdza,,czarnuchy mnie dzis w **cenzura** i..li ,i ciemno widze zeby sie cos poprawilo ..a nie bede wam ciemnoty wciskal ..glodny jestem ...
Marcelek
24.11.2009 r. 17:57:25
to rób co masz
Konto usunięte
24.11.2009 r. 18:13:33
ja tez teraz wczesniej ,,pier..le pozniej w trafikach stac.. ale powiem ci jak ja czarnuchow nie nawidze pier..lone daltony na swiatlach sie nie znajo wychodzo ch..j go wie skod jak z dzugli nie patrzo na ulice czy ktos jedzie czy nie i wszystko w dupie majo brudasy pier..lone a trobniesz to te wielkie lypy otworzo i **cenzura** o **cenzura** go wie co ..a pier..le to juz na totenhamie wszystko zalatwilem
...ALE MOGĘ PISAĆ CO CHCE ...NA SZCZĘŚCIE MOJA KOBIETA ..MA DUŻE POCZUCIE HUMORU ...ZRESZTĄ TO SIĘ OKAŻE W PRANIU ...HA,HA,HA,HA..NAJWYŻEJ MI CZYMŚ PRZY.......I...HA,HA,HA,HA
Kurka siwa fajnie bedzie
znaczy sie nie bardzo bo juz w sumie zero anonimowosci i nie mozna spokojnie sie wypowiedziec ..... znaczy sie zaszalec
sam wiesz nie ....
..MYŚLĘ ,ŻE MOŻEMY PISAĆ TAK JAK DAWNIEJ ...
mam taka nadzieje malenki
NIE MAM ZAMIARU NICZEGO ZMIENIAĆ ...HA,HA,HA,HA
...JUŻ NAWET DZISIAJ TOLERUJĘ ..TO MALEŃKI ...HA,HA,HA
..DO PRACY ..MIŁEGO DNIA ...
Buziaczki
..HA,HA,HA,HA I TAK TRZYMAJ ...SYLWIO ..BEZ ŻADNYCH OBAW ..BUZIACZKI RÓWNIEŻ ..
siemka malenka hahahahaha serdelki wcinasy czy co
Dzień dobry . Ale tu we Wrocławiu piękna pogoda się robi
aaaaaa kurde cos mi sie klawiatura jebie
smacznego obiadku żcze
zaraz do karola napisze
odrazu na priva a co
hahaha
a ja jestem bezczelne dziewuszysko ze wsi...i nie mam zachamowan co do tego
włochate to i ja mam
Dobrego humoru zycze na dzisiaj!!!
Po dobrej imprezce wracają trzy podpite koleżanki, w pewnym momencie zachciało im się sikać a ze na ulicy był duży ruch i przechodziły obok cmentarza zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły jedna tu, druga tam i sikają nagle zrywa się wichura, burza pioruny, więc wystraszone uciekają przez cmentarz, krzaki, płot i do domów. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna:
- Znamy się już długo to powiem wam chłopaki że wydaje mi się że mnie żona zdradza! Wczoraj wieczorem wróciła do domu późno, podpita a na dodatek w podartych rajstopach.
Drugi mówi:
- Eeee, to nic moja chyba też mnie zdradza, mało że wróciła późno i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek!
Trzeci mówi:
- Panowie to wszystko nic: moja wróciła, późno, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek miała taka fioletowa szarfę na sobie: Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni!
Żegnam sie
ide pączki robic
bede wieczorkiem jak zawsze
buziaki
NIE WSZYSCY FACECI TO SWINIE KOBIETY TEZ RANIA CHLOPAKOW WPIERW IM ZALEZY A POTEM ODRZUCAJA JAK SMIECI MNIE NIE JEDNA DZIEWCZYNA JUZ ZRANILA A TEZ SZUKAM NA STALY ZWIAZEK OPARTY NA MILOSCI WIERNOSCI UCZCIWOSCI ZAUFANIA NIE WIEM CZY KOGOS ZNAJDE MAM NADZIEJE ZE DZIEKI TEJ STRONCE WRESZCIE KOGOS ZNAJDE CIEKAWEGO POZDRAWIAM WSZYSTKIE SAMOTNE DZIEWCZYNY I ZAPRASZAM PISZCIE WIADOMOSCI DO MNIE JESLI CHCECIE MNIE POZNAC BLIZEJ
Gepard ja wstaje 5:40 Rano
praca wzywa
ciemnego wieczoreku wam zycze ,,kurde ciemno wyjezdzam ,,ciemno przyjezdza,,czarnuchy mnie dzis w **cenzura** i..li ,i ciemno widze zeby sie cos poprawilo ..a nie bede wam ciemnoty wciskal ..glodny jestem ...
to rób co masz
ja tez teraz wczesniej ,,pier..le pozniej w trafikach stac.. ale powiem ci jak ja czarnuchow nie nawidze pier..lone daltony na swiatlach sie nie znajo wychodzo ch..j go wie skod jak z dzugli nie patrzo na ulice czy ktos jedzie czy nie i wszystko w dupie majo brudasy pier..lone a trobniesz to te wielkie lypy otworzo i **cenzura** o **cenzura** go wie co ..a pier..le to juz na totenhamie wszystko zalatwilem
czarnuchy heh...
..WSZYSTKIM...
WIECZORU ....PA
zjedz żelka przejdzie ci
WITAM WSZYSTKICH I ŻYCZE MIŁEGO WIECZORKU
dziękuję ;D
Ha błysnołem dzisiaj.