Czytam anonse: zamężna szuka sponsora,w wolnym związku szuka sponsora,studentka szuka kogo ??? Sponsora!!! Czy może to już choroba na większą skalę?
antek
06.04.2013 r. 15:03:56
czy choroba to nie wiem ale pomóż bliźnim zostań sponsorem
Zoykaa
06.04.2013 r. 15:08:38
A potem tylko chlamydia, rzezączka
gosikw74
06.04.2013 r. 16:09:22
nowoczesne zarabianie na ladna torebke
ewan0545
06.04.2013 r. 16:15:59
wszystkim panią ,panną, wdową, mężatką co szukają sponsora życze szczerego powodzenia ,to wasze życie wasz wybór -----pozdrawiam
gosikw74
06.04.2013 r. 16:20:18
hey ewan ale ciekawa jestem czy tez bys nadal taka mila byla, gdyby twoj facet takiem pannie, wdowie czy mezatce o kurde taka terebke ze sex kupil???
a propos tej mezatki... nie cierpie zdrad
ewan0545
06.04.2013 r. 16:28:47
Hejka dziewczynki
Gosik nigdy nie zdradzilam i sama nie byłam zdradzona więc nie wiem jak to by było ,ale znacie moje zdanie ,nie krytykuje wzkazując palcem osoby co szukają sponsoring
gosikw74
06.04.2013 r. 16:46:20
witam wiem, ale jak dla mnie wszystkie panie i panowie, ktorzy biora za sex pieniadze czy prezenty, nie sa kims wartosciowym... kazdy jednak podchodzi do tego inaczej... tym bardziej jesli nie bylas zdradzana...
ewan0545
06.04.2013 r. 16:53:42
hmhmhm wiesz najlepiej krytykować bo to najłatwiejsze ,to ja proponuje poprostu napisać do takich osób i spytać się dlaczego tak czynią ,powiem Ci że dowiesz sie ciekawych wiadomości....
Sołtys
06.04.2013 r. 16:54:05
goska tos strzelila
gosikw74
06.04.2013 r. 17:11:01
mnie to nie interesuje dlaczego tak robia... jest to dla mnie po prostu niesmaczne...
Mnie to juz nawet nie dziwi bo ten swiat na głowe upadł. Widziałam w necie ogłoszenia panów którzy kupują dziewictwo młodych dziewczyn za pare tysięcy a te lecą bo taka kasa to co im tam. Nie szanują siebie, bo liczy sie tylko kasa. Kazdy za nią goni, im więcej jej ma to i tak mu mało. Taka prawda, taki swiat...
Czytam anonse: zamężna szuka sponsora,w wolnym związku szuka sponsora,studentka szuka kogo ??? Sponsora!!! Czy może to już choroba na większą skalę?
czy choroba to nie wiem
ale pomóż bliźnim zostań sponsorem
A potem tylko chlamydia, rzezączka
nowoczesne zarabianie na ladna torebke
wszystkim panią ,panną, wdową, mężatką co szukają sponsora życze szczerego powodzenia ,to wasze życie wasz wybór -----pozdrawiam
hey ewan
ale ciekawa jestem czy tez bys nadal taka mila byla, gdyby twoj facet takiem pannie, wdowie czy mezatce
o kurde
taka terebke ze sex kupil???
a propos tej mezatki... nie cierpie zdrad
Hejka dziewczynki
Gosik nigdy nie zdradzilam i sama nie byłam zdradzona więc nie wiem jak to by było ,ale znacie moje zdanie ,nie krytykuje wzkazując palcem osoby co szukają sponsoring
witam
wiem, ale jak dla mnie wszystkie panie i panowie, ktorzy biora za sex pieniadze czy prezenty, nie sa kims wartosciowym... kazdy jednak podchodzi do tego inaczej... tym bardziej jesli nie bylas zdradzana...
hmhmhm wiesz najlepiej krytykować bo to najłatwiejsze
,to ja proponuje poprostu napisać do takich osób i spytać się dlaczego tak czynią ,powiem Ci że dowiesz sie ciekawych wiadomości....
goska tos strzelila
mnie to nie interesuje dlaczego tak robia... jest to dla mnie po prostu niesmaczne...
gdzie jest ten robert
sory ona raczej to nie ta stronka
a co morze jeszcze zatanczysz
mnie to wali stary
">
kto tam byl wan dame
coo?jakis problemik
zakop sie lisku
to ciekawe kto by obstawil
to do dziela kein problrém
soa lludzie i ludzie
no fakt
spoko iak w maroko
przeterminowany tańszy
a ma to gdzies
map palce zkrwiaeione palcuwki nie zrobie
no ja tez mam wielkie oczy
Mnie to juz nawet nie dziwi bo ten swiat na głowe upadł. Widziałam w necie ogłoszenia panów którzy kupują dziewictwo młodych dziewczyn za pare tysięcy a te lecą bo taka kasa to co im tam. Nie szanują siebie, bo liczy sie tylko kasa. Kazdy za nią goni, im więcej jej ma to i tak mu mało. Taka prawda, taki swiat...
świat się kończy
nie ma nic świętego
kasa, sex, narkotyki
chamstwo, wylgaryzmy, egoizm