ty robercie tez nie masz dobrego zdania o rowzodkach... status speleczny nie swiadczy o czlowieku... jego charakterze...
gosikw74
26.03.2013 r. 20:46:31
dla mnie to kawaler wydaje sie tym malo postepujacym anizeli rozwodnik
gosikw74
26.03.2013 r. 21:02:23
zaprzeczasz sam sobie.. jak mogles zgodzic sie ze mna, skoro uwazasz inaczej?
ja sie z tym nie moge zgodzic, co napisales... nie powiodlo ci sie w zyciu tak jak i rozwodnikowi... a nawet gorzej to wyglada, bo moze zadna cie nie chciala?
gosikw74
26.03.2013 r. 21:15:43
hehehehhehe to ty jestes nieszczesliwy... nie masz nic.....
MAJAMAJ
26.03.2013 r. 21:24:45
i kłopotów nie ma
gosikw74
26.03.2013 r. 22:07:51
nie poszlam spac robercie.. powiedzialam co mysle w tym temacie.. i podsumowalam cie jako starego kawalera...
gosikw74
26.03.2013 r. 22:38:37
bo p. robert szufladkuje rozwodki i rozwodnikow.. a nie wiem w czym jest lepszy... ze jest kawalerem...
gosikw74
26.03.2013 r. 22:45:26
tak mozna powiedziec, ale nie zawsze to sie zgadza... ale lepiej widziany jest rozwodnik niz kawaler.. tak tez powiedzialam troche wyzej
gosikw74
26.03.2013 r. 22:48:47
dobranoc
Sołtys
26.03.2013 r. 22:53:20
glowuchy do poduchy
gosikw74
26.03.2013 r. 22:54:58
czesc slawek ja to jeszcze chwilke pobede
Sołtys
26.03.2013 r. 23:36:19
na gg jestemn
gosikw74
27.03.2013 r. 11:09:34
ale przeciez mezczyzni lubia dziewice moze sie taka uchowala
gosikw74
27.03.2013 r. 11:28:11
nooo wiec sa... wystarczy sie rozejrzec
gosikw74
27.03.2013 r. 11:52:11
mi to wsio rawno czy dziewica czy nie... ja tylko temu panu wyzej daje do zrozumienia, ze takiez jednak istnieja
gosikw74
27.03.2013 r. 12:04:33
ale panowie lubia dziewice
kaja
27.03.2013 r. 12:09:07
Jak normalny ,uczciwy i nie uważa się za księcia z bajki to wie czego chce cześć dziewczynki siedze tu ledwie ale se myśle napisze
gosikw74
27.03.2013 r. 12:09:58
hey kajus czasem wydaje mi sie ze faceci sa bardziej niezdezydowani niz kobiety..
kaja
27.03.2013 r. 12:13:49
hmm wybierają przebierają ale są silniejsi jak my i z różnych powodów jest im niejednokrotnie dobrze jak są sami
gosikw74
27.03.2013 r. 12:18:27
mozliwe.. ze jest im lepiej jak sa sami... swoja droga, to zauwazylam, ze wiekszosc mezczyzn nie szuka na stale... wiec jednak masz racje kaja wola sie zabawic.. i zyc dalej sami, bez problemow i obowiazkow...
kaja
27.03.2013 r. 12:24:37
Gosiu młodsi się wolą bawić a starsi już się tak przyzwyczaili że trudno im to zmienić przebierają szukają księżniczki i niech szukają
gosikw74
27.03.2013 r. 12:26:15
dokladnie ale przeciez tak naprawde oni ksiezniczek nie chca... sami nie wiedza czego szukaja...
kaja
27.03.2013 r. 12:31:01
gosiu w sumie tak taka z tipsami co siedzi codziennie u kosmetyczki i w solarium nieee bo nie nadaje się do roboty w domu taka kura domowa też nie bo sie znudzi i trzeba szukać na boku normalnie dwa w jednym potrzebne
kaja
27.03.2013 r. 12:31:49
cześć aguś
kaja
27.03.2013 r. 12:35:41
dobra dziewczynki uciekam do pracy bo jeszcze jak ją stracę to mi się spapra życie bo to co mam nie jest takie złe. buziaczki
gosikw74
27.03.2013 r. 20:13:22
co to, to nie robercie, to ty pijesz do rozwodek, ja tego nie zaczelam - ja jestem rozwodka wiec jakby nie bylo do mnie tez pijesz ja tobie probowalam wytlumaczyc, ze nie stan cywilny swiadczy o charakterze czlowieka, ty z pewnoscia tez byles w jakism dlugoletnim czy kilkuletnim zwiazku, tylko sie nie zaobraczkowales... i tez sie zawiodles jak kazdy rozwodnik/rozwodka... wiec nie segreguj kobiet ze wzgledu na stan cywilny.. skoro tak ci rozwodki nie pasuja szukaj sobie panny, tylko watpie, ze jakas mloda kobieta zechce \"starego kawalera\" - chodzi mi o twoj wiek.. wiec rozgladaj sie lepiej za \"starymi pannami\" skoro rozwodki przekreslasz... zycze powodzenia
dzieki anulka podsumowalas to b. dobrze
gosikw74
27.03.2013 r. 20:30:32
mnie nigdy rozwodniki i rozwodki nie irytowali, wrecz przeciwnie, jestem tego zdania, ze nalezy sie rozstac, jesli sie nie uklada, a nizeli sie meczyc... niektorym niestety nie starcza odwagi do tego... i to jest gorsze niz zostac rozwodnikiem/rozwodka....
gosikw74
27.03.2013 r. 20:45:14
do roberta \"Tibi,nie Pisz tyle o rozwódkach bo się obrażą i usuną konta z portalu \" - to twoje slowa na pierwszej stronie tego tematu... - wytlumacz mi zatem co miales na mysli, moim zdaniem sie z nas nasmiewasz... tak to odebralam..
jesli nie byles w zadnym zwiazku, to ci szczerze wspolczuje... nie mow teraz tylko, ze to twoj wybor i bla bla bla... chcesz sie zwiazac z kim, bo szukasz.. juz gdzies tam wyzej napisales, ze musi ci sie wiele rzeczy w tej kobiecie spodobac... wiec?
z iloma facetami sie zabawia w ciagu zycia ?
od 100 - 200
od 200 - 300
ok 500
tibi bije cie juz na leb
ty robercie tez nie masz dobrego zdania o rowzodkach... status speleczny nie swiadczy o czlowieku... jego charakterze...
dla mnie to kawaler wydaje sie tym malo postepujacym anizeli rozwodnik
zaprzeczasz sam sobie.. jak mogles zgodzic sie ze mna, skoro uwazasz inaczej?
ja sie z tym nie moge zgodzic, co napisales... nie powiodlo ci sie w zyciu tak jak i rozwodnikowi... a nawet gorzej to wyglada, bo moze zadna cie nie chciala?
hehehehhehe to ty jestes nieszczesliwy... nie masz nic.....
i kłopotów nie ma
nie poszlam spac robercie.. powiedzialam co mysle w tym temacie.. i podsumowalam cie jako starego kawalera...
bo p. robert szufladkuje rozwodki i rozwodnikow.. a nie wiem w czym jest lepszy... ze jest kawalerem...
tak mozna powiedziec, ale nie zawsze to sie zgadza... ale lepiej widziany jest rozwodnik niz kawaler.. tak tez powiedzialam troche wyzej
dobranoc
glowuchy do poduchy
czesc slawek ja to jeszcze chwilke pobede
na gg jestemn
ale przeciez mezczyzni lubia dziewice
moze sie taka uchowala
mi to wsio rawno czy dziewica czy nie... ja tylko temu panu wyzej daje do zrozumienia, ze takiez jednak istnieja
ale panowie lubia dziewice
Jak normalny ,uczciwy i nie uważa się za księcia z bajki to wie czego chce
cześć dziewczynki siedze tu ledwie ale se myśle napisze
hey kajus
czasem wydaje mi sie ze faceci sa bardziej niezdezydowani niz kobiety..
hmm wybierają przebierają ale są silniejsi jak my i z różnych powodów jest im niejednokrotnie dobrze jak są sami
mozliwe.. ze jest im lepiej jak sa sami... swoja droga, to zauwazylam, ze wiekszosc mezczyzn nie szuka na stale... wiec jednak masz racje kaja
wola sie zabawic.. i zyc dalej sami, bez problemow i obowiazkow...
Gosiu młodsi się wolą bawić a starsi już się tak przyzwyczaili że trudno im to zmienić
przebierają szukają księżniczki i niech szukają
dokladnie
ale przeciez tak naprawde oni ksiezniczek nie chca... sami nie wiedza czego szukaja...
gosiu w sumie tak taka z tipsami co siedzi codziennie u kosmetyczki i w solarium nieee bo nie nadaje się do roboty w domu
taka kura domowa też nie bo sie znudzi i trzeba szukać na boku
normalnie dwa w jednym potrzebne
cześć aguś
dobra dziewczynki uciekam do pracy bo jeszcze jak ją stracę to mi się spapra życie bo to co mam nie jest takie złe. buziaczki
co to, to nie robercie, to ty pijesz do rozwodek, ja tego nie zaczelam - ja jestem rozwodka wiec jakby nie bylo do mnie tez pijesz
ja tobie probowalam wytlumaczyc, ze nie stan cywilny swiadczy o charakterze czlowieka, ty z pewnoscia tez byles w jakism dlugoletnim czy kilkuletnim zwiazku, tylko sie nie zaobraczkowales... i tez sie zawiodles jak kazdy rozwodnik/rozwodka... wiec nie segreguj kobiet ze wzgledu na stan cywilny.. skoro tak ci rozwodki nie pasuja szukaj sobie panny, tylko watpie, ze jakas mloda kobieta zechce \"starego kawalera\" - chodzi mi o twoj wiek.. wiec rozgladaj sie lepiej za \"starymi pannami\" skoro rozwodki przekreslasz... zycze powodzenia
podsumowalas to b. dobrze
dzieki anulka
mnie nigdy rozwodniki i rozwodki nie irytowali, wrecz przeciwnie, jestem tego zdania, ze nalezy sie rozstac, jesli sie nie uklada, a nizeli sie meczyc... niektorym niestety nie starcza odwagi do tego... i to jest gorsze niz zostac rozwodnikiem/rozwodka....
do roberta \"Tibi,nie Pisz tyle o rozwódkach bo się obrażą i usuną konta z portalu
\" - to twoje slowa na pierwszej stronie tego tematu... - wytlumacz mi zatem co miales na mysli, moim zdaniem sie z nas nasmiewasz... tak to odebralam..
jesli nie byles w zadnym zwiazku, to ci szczerze wspolczuje... nie mow teraz tylko, ze to twoj wybor i bla bla bla... chcesz sie zwiazac z kim, bo szukasz.. juz gdzies tam wyzej napisales, ze musi ci sie wiele rzeczy w tej kobiecie spodobac... wiec?