Jagódka było zachowac ścisłą dietę przed świetami tylko chleb i woda to teraz byś nie miała zmartwień co zrobic na świeta wszystko byś zjadła ze smakiem ni nie marudziła
gosikw74
21.03.2013 r. 09:12:14
witam ja gosci nie mam, wiec nie musze sie wysilac.. ale u nas zawsze standard - na sniadanie bialy barszcz z kielbaska i jajkami.. a na obiad rolady z kluskami slaskimi mozesz zrobic tak jak agnhaa ci radzi... dwie salatki i bigos, badz lecho, golabki czy nadziewana papryka (ja mam to dzisiaj na obiadek ) co jeszcze... hmm ja czesto tez robie dla gosci gulasz miesny na ostro
jak mi cos jeszcze wpadnie to dopisze
ewan0545
21.03.2013 r. 09:31:56
Jagódko..fajne przepisy znajdziesz w necie .......ja robie dużo różnego miesiwa jakies rolady ,devolay, sałatki,moze galat z kurczaka,no i gotowane jajka ozdobione szczypiorkiem i majonezem
smacznego wszystkim
acha duzo słodkiego obowiazkowo sernik na rosie
gosikw74
21.03.2013 r. 09:36:52
rolady to mowie, ze mam na obiad
a czemu na zimno? chcesz tylko zimna plyta poczestowac??
ewan0545
21.03.2013 r. 09:37:31
Pokita ,normalnie sie wprosze ,,piwo przytargam juz swoje
ewan0545
21.03.2013 r. 09:51:05
i dużo seraaaaaaaaaaaa,uwielbiam jak się dosłownie leje
ewan0545
21.03.2013 r. 10:02:16
Pokita ,,ja wpierw jem a potem mysle i mam wyrzuty sumienia ,,jakoś nigdy odwrotnie
antek
21.03.2013 r. 13:45:32
najpierw szok co zrobic na swieta a potem co z tym zrobic bo tyle zostało
....jakieś propozycje
,
..oprócz
Jagódka było zachowac ścisłą dietę przed świetami tylko chleb i woda
to teraz byś nie miała zmartwień co zrobic na świeta wszystko byś zjadła ze smakiem ni nie marudziła
witam
ja gosci nie mam, wiec nie musze sie wysilac.. ale u nas zawsze standard - na sniadanie bialy barszcz z kielbaska i jajkami.. a na obiad rolady z kluskami slaskimi
mozesz zrobic tak jak agnhaa ci radzi... dwie salatki i bigos, badz lecho, golabki czy nadziewana papryka (ja mam to dzisiaj na obiadek
) co jeszcze... hmm ja czesto tez robie dla gosci gulasz miesny na ostro
jak mi cos jeszcze wpadnie to dopisze
Jagódko..fajne przepisy znajdziesz w necie .......ja robie dużo różnego miesiwa jakies rolady ,devolay, sałatki,moze galat z kurczaka,no i gotowane jajka ozdobione szczypiorkiem i majonezem
smacznego wszystkim
acha duzo słodkiego obowiazkowo sernik na rosie
rolady to mowie, ze mam na obiad
chcesz tylko zimna plyta poczestowac??
a czemu na zimno?
Pokita ,normalnie sie wprosze ,,piwo przytargam juz swoje
i dużo seraaaaaaaaaaaa,uwielbiam jak się dosłownie leje
Pokita ,,ja wpierw jem a potem mysle i mam wyrzuty sumienia ,,jakoś nigdy odwrotnie
to fakt
ale u mnie problemu nie bedzie
smacznego Tibi
szczególnie ta małpa w majonezie musi byc pyszna
jasne