Jaki ten świat coraz bardziej s **cenzura** iony! Przekonuję się coraz bardziej, że im ładniejsza tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś ją już sprowadził na ciasną i ciemną uliczkę, im starsza tym to sprawa pewniejsza, że już zdążyli. A ja tak się brzydzę dziwek!...
Niech ktoś mnie przekona, że się mylę!
Konto usunięte
21.01.2010 r. 13:31:18
O!!
i cie admini ocenzurowali hahhahahaha
Anka
21.01.2010 r. 13:38:16
Tiaaa pojechali
Smukon
21.01.2010 r. 13:38:26
Było napisać szczerze od serca Tak mnie dzisiaj natchnęło. Użyłem stosownych słów dla nadania stosownego wydźwięku mojej myśli i uczuć
Smukon
21.01.2010 r. 13:49:17
..."TYM MNIEJSZE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, ŻE KTOŚ JĄ JESZCZE NIE SPROWADZIŁ..." Jestem strasznie rozkojarzony, bo tu w kólko wydzwaniają do mnie w tym z urzędu w bardzo nietypowej i poważnej sprawie. Chyba muszę na razie wyskoczyć stąd
Smukon
21.01.2010 r. 13:50:27
To jest to! Potrzebna est opcja redakcji wpisu!
Konto usunięte
21.01.2010 r. 14:32:54
smukon widze ze cos cie trapi
Konto usunięte
21.01.2010 r. 16:23:57
nie zgodzę się z tym,musi pan mieć bardzo złe doświadczenia,sądząc po tym poście
Konto usunięte
21.01.2010 r. 20:02:08
do desperado to ty masz daleko bardziej ci pasuje desperat;;ku.wa czlowieku uwierz najpierw w siebie ..moze jeszcze piepsznij sie do lozka i czekaj..narzekac lepiej bo latwiej
Konto usunięte
21.01.2010 r. 20:19:29
WOW..GEPARD ..WRÓCIŁ..WITAJ..
Unkownboy
21.01.2010 r. 21:12:01
Smukon ostro powiedziane, ale... Miało być nieco inaczej - ale biorę sobie do serca prośby o streszczanie się - po 1000 poście nie będę tego dopisywał
Przejdę do podsumowania:
Moim zdaniem masz poczucie piękna nieadekwatne do realnych (nieuświadomionych?) pragnień/potrzeb/możliwości...
Szukaj dalej a na pewno spotkasz piękną i nie dziwkę
Miłego...
Konto usunięte
21.01.2010 r. 21:12:23
sie ma ja nigdzie nie odeszlem
Unkownboy
21.01.2010 r. 21:18:24
A tak przy okazji Smukon...
Znalazłem właśnie w Twoim poście coś na wzór paradoksu kłamcy, choć może to zwykłe błędne koło...
Szukasz "pięknej kobiety" -> wszystkie "piękne są **cenzura** mi -> brzydzisz się dziwek -> są piękne...
Koleżanki gwoli ścisłości przytaczam i interpretuję słowa Smukon'a. Ja nie uważam że WSZYSTKIE piękne są **cenzura** mi...
Zdzisław
21.01.2010 r. 21:56:14
Yeaaahaha,!!!,Smukon...nie mylisz się...nie,nie,nie...kup sobie shotgana i zacznij "czyścić" brudne ulice...każdej urwie według zasług pamiętaj...każdy burdel muss man besuchen hahahah i bum,bum...
A wtedy rzekł do mnie Bóg i rozpostarło się niebo...."Idź Danielu i prowadź krwawą rękę Smokuna tak,by oczyszczał "ogrody"(burdele) a wtedy zaprawdę powiadam Ci.. Twoje obfitością w klientelę trysną..."..Nie no głupi żart...prostytucja-społeczną patologią..no ale co,by było gdyby nie One ...miłe sympatyczne Panie-(nki)...obawiam się,że skala gwałtów dokonywanych na poczciwych damach znacznie by wzrosła....Dziweczki moim zdaniem odgrywają ważną,tłumiącą popędy seksualne rolę w naszym głęboko chorym społeczeństwie...prestiż po hu..ju no ale...cóż.
Unkownboy
21.01.2010 r. 22:08:49
Daniel - słuszna uwaga. W końcu podaż i popyt idą w parze...
Wilku dzięki za kompleks, yyyy komplement
Starałem się nie zaogniać sytuacji, bo oczywiście jakby co to znów musiałbym się bronić
Smukon
21.01.2010 r. 22:11:52
Gepard, przecież się przyznaję, że jestem zdesperowany! Naucz się czytać ze zrozumieniem, stary, zanim zaczniesz tworzyć sobie o kimś nieznajomym rozbudowane teorie
Smukon
21.01.2010 r. 22:17:23
Rip-van-Winkle, trafiłeś jak oszczepem w słonia! Kali jest moim ulubionym filozofem nurtu relatywizmu prymitywnego
Unkownboy
21.01.2010 r. 22:30:35
Wilku, ale mój szacun zdobyłeś podczas naszego pierwszego spotkania, a ja się uczę od najlepszych...
Smukon
21.01.2010 r. 22:31:36
ależ żywię! Jestem bardzo pozytywnie uprzedzony do zgrabnych i powabnych mulatek
Unkownboy
21.01.2010 r. 22:42:13
Może to kiedyś powtórzymy
Unkownboy
21.01.2010 r. 23:17:46
Myślę że na innym wątku zaraz powtórzy się mój ostatni raz
Jakieś bluzgi na mnie poszły...
Zdzisław
21.01.2010 r. 23:25:36
News wilk razy kilka,poniosą znów wilka... Lepiej nieeeeeeeeee...
Zdzisław
21.01.2010 r. 23:53:02
Niech i tak będzie Wilku...w lektyce
Unkownboy
21.01.2010 r. 23:59:36
I znów do was dołączam...
Czekam aż kropeczko wiadomy pan G się na priva zdecyduje...
Dobrze go znasz? Trochę z tymi przezwiskami przegiął, ale dla Ciebie prawie wszystko... Z szacunku
Daniel Wilk na pewno sobie poradzi... W końcu on królem na swym terenie, niedźwiedzie nawet goni...
Ale nie da się nie zauważyć że honor i odwagę znacie nie tylko z opowiadań
Unkownboy
22.01.2010 r. 00:14:27
Nie będę więc komentował...
Lecę spać... Ale nie przez zniechęcenie
Dobranoc...
P.S. Kropeczko weź z nim pogadaj, bo na drugi raz nie przepuszczę
Unkownboy
22.01.2010 r. 00:22:37
Z mojej strony bluzgi nie polecą, nie ma bata aby mnie sprowokował wolałbym jednak zapobiegać niż leczyć...
No nie będzie stosunkowo miła...
Wyspać się muszę...
Dobrej raz jeszcze...
Unkownboy
22.01.2010 r. 00:29:40
Ja to wiem wilku, dla tego daję mu "szansę"... Nadal go szanuję, tylko fajnie jeśli ktoś mu uzmysłowi że warto czasem się zastanowić... Ja też go w jakimś sensie lubię, na pewno nie wzbudza we mnie negatywnych emocji... Tylko jego zachowanie... Idę spać... Dobrej i spokojnej...
Unkownboy
22.01.2010 r. 16:09:37
Ale jak nie on, to może ktoś inny na prostowaniu skorzysta przy okazji, nikt w końcu nie twierdzi że trzeba uczyć się na własnych błędach
Witam tak w ogóle w ten piękny słoneczny dzień
Anka
22.01.2010 r. 16:14:04
Witam ale u mnie piękny i słoneczny niestety nie jest
Unkownboy
22.01.2010 r. 16:18:23
To gdzie Wy jesteście? Okna odsłoniliście?
Anka co się stało?
U mnie Wilku niebo ma wszelkie odcienie czerwieni i błękitu (barw pośrednich), zachodzi nam słońce
Jaki ten świat coraz bardziej s **cenzura** iony! Przekonuję się coraz bardziej, że im ładniejsza tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś ją już sprowadził na ciasną i ciemną uliczkę, im starsza tym to sprawa pewniejsza, że już zdążyli. A ja tak się brzydzę dziwek!...
Niech ktoś mnie przekona, że się mylę!
O!!
i cie admini ocenzurowali hahhahahaha
Tiaaa pojechali
Było napisać szczerze od serca
Tak mnie dzisiaj natchnęło. Użyłem stosownych słów dla nadania stosownego wydźwięku mojej myśli i uczuć
..."TYM MNIEJSZE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, ŻE KTOŚ JĄ JESZCZE NIE SPROWADZIŁ..." Jestem strasznie rozkojarzony, bo tu w kólko wydzwaniają do mnie w tym z urzędu w bardzo nietypowej i poważnej sprawie. Chyba muszę na razie wyskoczyć stąd
To jest to! Potrzebna est opcja redakcji wpisu!
smukon widze ze cos cie trapi
nie zgodzę się z tym,musi pan mieć bardzo złe doświadczenia,sądząc po tym poście
do desperado to ty masz daleko bardziej ci pasuje desperat;;ku.wa czlowieku uwierz najpierw w siebie ..moze jeszcze piepsznij sie do lozka i czekaj..narzekac lepiej bo latwiej
WOW..GEPARD ..WRÓCIŁ..WITAJ..
Smukon ostro powiedziane, ale... Miało być nieco inaczej - ale biorę sobie do serca prośby o streszczanie się - po 1000 poście nie będę tego dopisywał
Przejdę do podsumowania:
Moim zdaniem masz poczucie piękna nieadekwatne do realnych (nieuświadomionych?) pragnień/potrzeb/możliwości...
Szukaj dalej a na pewno spotkasz piękną i nie dziwkę
Miłego...
sie ma ja nigdzie nie odeszlem
A tak przy okazji Smukon...
Znalazłem właśnie w Twoim poście coś na wzór paradoksu kłamcy, choć może to zwykłe błędne koło...
Szukasz "pięknej kobiety" -> wszystkie "piękne są **cenzura** mi -> brzydzisz się dziwek -> są piękne...
Koleżanki gwoli ścisłości przytaczam i interpretuję słowa Smukon'a. Ja nie uważam że WSZYSTKIE piękne są **cenzura** mi...
Yeaaahaha,!!!,Smukon...nie mylisz się...nie,nie,nie...kup sobie shotgana i zacznij "czyścić" brudne ulice...każdej urwie według zasług pamiętaj...każdy burdel muss man besuchen hahahah i bum,bum...
Twoje obfitością w klientelę trysną..."..Nie no głupi żart...prostytucja-społeczną patologią..no ale co,by było gdyby nie One
...miłe sympatyczne Panie-(nki)...obawiam się,że skala gwałtów dokonywanych na poczciwych damach znacznie by wzrosła....Dziweczki moim zdaniem odgrywają ważną,tłumiącą popędy seksualne rolę w naszym głęboko chorym społeczeństwie...prestiż po hu..ju no ale...cóż.
A wtedy rzekł do mnie Bóg i rozpostarło się niebo...."Idź Danielu i prowadź krwawą rękę Smokuna tak,by oczyszczał "ogrody"(burdele) a wtedy zaprawdę powiadam Ci..
Daniel - słuszna uwaga. W końcu podaż i popyt idą w parze...
Wilku dzięki za kompleks, yyyy komplement
Starałem się nie zaogniać sytuacji, bo oczywiście jakby co to znów musiałbym się bronić
Gepard, przecież się przyznaję, że jestem zdesperowany! Naucz się czytać ze zrozumieniem, stary, zanim zaczniesz tworzyć sobie o kimś nieznajomym rozbudowane teorie
Rip-van-Winkle, trafiłeś jak oszczepem w słonia! Kali jest moim ulubionym filozofem nurtu relatywizmu prymitywnego
Wilku, ale mój szacun zdobyłeś podczas naszego pierwszego spotkania, a ja się uczę od najlepszych...
ależ żywię! Jestem bardzo pozytywnie uprzedzony do zgrabnych i powabnych mulatek
Może to kiedyś powtórzymy
Myślę że na innym wątku zaraz powtórzy się mój ostatni raz
Jakieś bluzgi na mnie poszły...
News wilk razy kilka,poniosą znów wilka...
Lepiej nieeeeeeeeee...
Niech i tak będzie Wilku...w lektyce
I znów do was dołączam...
Czekam aż kropeczko wiadomy pan G się na priva zdecyduje...
Dobrze go znasz? Trochę z tymi przezwiskami przegiął, ale dla Ciebie prawie wszystko... Z szacunku
Daniel Wilk na pewno sobie poradzi... W końcu on królem na swym terenie, niedźwiedzie nawet goni...
Ale nie da się nie zauważyć że honor i odwagę znacie nie tylko z opowiadań
Nie będę więc komentował...
Lecę spać... Ale nie przez zniechęcenie
Dobranoc...
P.S. Kropeczko weź z nim pogadaj, bo na drugi raz nie przepuszczę
Z mojej strony bluzgi nie polecą, nie ma bata aby mnie sprowokował
wolałbym jednak zapobiegać niż leczyć...
No nie będzie stosunkowo miła...
Wyspać się muszę...
Dobrej raz jeszcze...
Ja to wiem wilku, dla tego daję mu "szansę"... Nadal go szanuję, tylko fajnie jeśli ktoś mu uzmysłowi że warto czasem się zastanowić... Ja też go w jakimś sensie lubię, na pewno nie wzbudza we mnie negatywnych emocji... Tylko jego zachowanie... Idę spać... Dobrej i spokojnej...
Ale jak nie on, to może ktoś inny na prostowaniu skorzysta przy okazji, nikt w końcu nie twierdzi że trzeba uczyć się na własnych błędach
Witam tak w ogóle w ten piękny słoneczny dzień
Witam ale u mnie piękny i słoneczny niestety nie jest
To gdzie Wy jesteście? Okna odsłoniliście?
Anka co się stało?
U mnie Wilku niebo ma wszelkie odcienie czerwieni i błękitu (barw pośrednich), zachodzi nam słońce