No , ale chyba zamilkl. Więc może czeka na komentaż... To wracaj, Pokita..
malutkamyszka
20.02.2013 r. 08:21:21
mam smieszne pytanie.Kto pomorze rosół zrobic?
malutkamyszka
20.02.2013 r. 08:42:27
tak i nie wiem pewnych rzeczy
kiedy mam dodac przyprawe uniwersalną i magii
Aspire
20.02.2013 r. 09:57:06
Rosół.
Najcieplejsze słowo jakie dziś słyszałem.
Dziękuje.
Hm ... cóż mogę doradzić !?
Niewiele.... sorry.
Jedyne co wiem to że ...
Kurę się gotuje a pierze się wyrzuca
a nie jak ostatnio ... odwrotnie.
Aspire
20.02.2013 r. 10:11:28
Dobrze. Żarty na bok.
Matulka.
Wszystkie dodatki do rosołu typu magii, kucharek .. wrzucasz praktycznie na samym końcu gotowania kury. Gdy już masz już miękie mięsko i zakończony proces kształtowania się oczek rosołowych.
W ogóle warzywa wrzuca się na końcu bo szybciej się gotują.
W innym przypadku rozgotujesz je.
jarek123
20.02.2013 r. 11:19:39
to chyba polityk zmienił temat od 6 lat to modne
Kill Bill
20.02.2013 r. 12:13:05
widać ludzie ogarniaja tylko tematy związane z żarciem więc łatwo temat przekierować na rosół czy inne zrazy w sosie grzybowym
Czarny
20.02.2013 r. 12:30:16
czepiliście się Myszy,ale na temat też ani słowa
Kill Bill
20.02.2013 r. 13:17:21
nikt się Myszy nie czepia.
sama napisała, że ma śmieszne pytanie w temacie : ROSÓŁ
Kill Bill
20.02.2013 r. 14:16:27
tylko polki hmm ciekawe
gosikw74
20.02.2013 r. 15:24:35
do roberta cyt: \"Bardziej śmieszą mnie kobiety,które są po nieudanych związkach z 2-3 dzieci,bez widoków na przyszłość i one przebierają i szukają księcia z bajki,a najlepiej z willą,furą i pełnym kontem\" - wez tych kobiet nie pakuj do jednego worka.... kazdy ma prawo wyboru, czy mloda czy stara moze byc z kim chce, ja nie mowie tutaj o tych milionerach, bo to nie o to chodzi.... przebieraja, bo szukaja kogos \"do pary\" tego odpowiedniego, ktorego pokochaja za to jakim jest, a nie za jego pieniadze...
gosikw74
20.02.2013 r. 16:10:32
nie wszyscy sa twojego pokroju
gosikw74
20.02.2013 r. 16:45:41
a ty to wrozka jestes??
porzadny i normalny facet nie patrzy na to, czy jego wybranka ma dzieci na kacie, on sam tez moze miec... niewazne... nie bede sie z toba spierac...
gosikw74
20.02.2013 r. 17:15:02
popy chacza to ja nie chce... zreszta ja nie szukam nikogo, wole byc sama z dziecmi niz z jakims baranem poza tym mam stala prace i jestem niezalena finansowo... wiec nie poluje na bogacza, tak jak ty sobie w w tej swojej glowce glowkujesz
Gal Anonim
20.02.2013 r. 20:20:12
Na ciebie Eliot wszyćkie baby leco,boś pikny!! liconcy sie ...dorodny... i mundry !
ble.
20.02.2013 r. 20:22:28
Tys prowda!
Gal Anonim
20.02.2013 r. 20:28:39
Co wom powim ,to wom powim,ale wom powim ...Eliot chałpe sprzedoł,talary wziun i za babami w polske polecioł.Powiedzioł że bidnym do ,ale tylko tak powiedzioł.
ble.
20.02.2013 r. 20:49:20
genejałek w tematach związanych ze sponsoringiem ma zawsze najwięcej do powiedzenia Przebiera się pewnie za lachona jedzie do wawy i tam pod latarniami zbiera informacje związane z prostytucją żeby pózniej nie być gołosłownym w tym wszystkim o czym nam pisze i nie wyjść na takiego który nie zna tematu
jarek123
20.02.2013 r. 22:06:36
pewnie jest eunuchem i nie wie jak trzeba się ratować przed wylewem krwi do mózgu
jarek123
21.02.2013 r. 06:48:34
Kobiety trzeba potępić przedstawić jako zło bo jest moda żeby promować pedałów transwestytów i innych wykolejęców
Tantal40
21.02.2013 r. 07:03:27
Tak, tylko, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię... nie znaczy to, że się dyktuje komuś jak ma żyć.
Tantal40
21.02.2013 r. 07:06:22
Tak? i co? odbierzesz to prawo?
Tantal40
21.02.2013 r. 07:14:10
Nie chodzi o Twoje komentarze, tylko o komentarze innych.
Aspire
21.02.2013 r. 08:06:31
Sorry, kolego Tibi za ten przerywnik rosołowy na Twoim temacie ale ...
nie moglem przejść obojętnie wobec tak niezwykle ujmującej i czystej w swej prostocie prośbie o pomoc przy jego ... gotowaniu. Musisz przyznać że w potoku poniekąd niezwykle przemyślanych, mądrych, elokwentnych wypowiedzi dotyczących sponsoringu zarówno wsród kobiet jaki mężczyzn te proste, krótkie i szczere słowa wywarły większe wrażenie niż pozostałość. Nie mając żadnego doświadczenia i będąc kompletnym indolentem tematu sponsoringu nie będę rozpisywal się w tym temacie. Sorry. Jeśli pozwolisz kolego napiszę parę słow dla tej maleńkiej myszki.
Maleńka, już nie jesteś maleńka w moich oczach. Urosłaś.
Bo chcesz uzystać coś tak prostego, pięknego i czystego jak rosoł mający się nijak do pozostałych zawiłych niuansów natury ludzkiej. Wierz mi że to bardziej przemawia do umysłu zwykłych i prostych, nieklamanych i szczerych mężczyzn niż morze profesjonalnych i doświadczonych słów.
nic nie robic a zyc na wysokim standarcie
Daj mu się wygadać...
No , ale chyba zamilkl. Więc może czeka na komentaż... To wracaj, Pokita..
mam smieszne pytanie.Kto pomorze rosół zrobic?
tak i nie wiem pewnych rzeczy
kiedy mam dodac przyprawe uniwersalną i magii
Rosół.
Najcieplejsze słowo jakie dziś słyszałem.
Dziękuje.
Hm ... cóż mogę doradzić !?
Niewiele.... sorry.
Jedyne co wiem to że ...
Kurę się gotuje a pierze się wyrzuca
a nie jak ostatnio ... odwrotnie.
Dobrze. Żarty na bok.
Matulka.
Wszystkie dodatki do rosołu typu magii, kucharek .. wrzucasz praktycznie na samym końcu gotowania kury. Gdy już masz już miękie mięsko i zakończony proces kształtowania się oczek rosołowych.
W ogóle warzywa wrzuca się na końcu bo szybciej się gotują.
W innym przypadku rozgotujesz je.
to chyba polityk zmienił temat od 6 lat to modne
widać ludzie ogarniaja tylko tematy związane z żarciem więc łatwo temat przekierować na rosół czy inne zrazy w sosie grzybowym
czepiliście się Myszy,ale na temat też ani słowa
nikt się Myszy nie czepia.
sama napisała, że ma śmieszne pytanie w temacie : ROSÓŁ
tylko polki hmm ciekawe
do roberta
cyt: \"Bardziej śmieszą mnie kobiety,które są po nieudanych związkach z 2-3 dzieci,bez widoków na przyszłość i one przebierają i szukają księcia z bajki,a najlepiej z willą,furą i pełnym kontem\" - wez tych kobiet nie pakuj do jednego worka.... kazdy ma prawo wyboru, czy mloda czy stara moze byc z kim chce, ja nie mowie tutaj o tych milionerach, bo to nie o to chodzi.... przebieraja, bo szukaja kogos \"do pary\"
tego odpowiedniego, ktorego pokochaja za to jakim jest, a nie za jego pieniadze...
nie wszyscy sa twojego pokroju
a ty to wrozka jestes??
porzadny i normalny facet nie patrzy na to, czy jego wybranka ma dzieci na kacie, on sam tez moze miec... niewazne... nie bede sie z toba spierac...
popy chacza to ja nie chce... zreszta ja nie szukam nikogo, wole byc sama z dziecmi niz z jakims baranem
poza tym mam stala prace i jestem niezalena finansowo... wiec nie poluje na bogacza, tak jak ty sobie w w tej swojej glowce glowkujesz
Na ciebie Eliot wszyćkie baby leco,boś pikny!! liconcy sie ...dorodny... i mundry !
Tys prowda!
Co wom powim ,to wom powim,ale wom powim ...Eliot chałpe sprzedoł,talary wziun i za babami w polske polecioł.Powiedzioł że bidnym do ,ale tylko tak powiedzioł.
genejałek w tematach związanych ze sponsoringiem ma zawsze najwięcej do powiedzenia
Przebiera się pewnie za lachona jedzie do wawy i tam pod latarniami zbiera informacje związane z prostytucją żeby pózniej nie być gołosłownym w tym wszystkim o czym nam pisze i nie wyjść na takiego który nie zna tematu
pewnie jest eunuchem i nie wie jak trzeba się ratować przed wylewem krwi do mózgu
Kobiety trzeba potępić przedstawić jako zło bo jest moda żeby promować pedałów transwestytów i innych wykolejęców
Tak, tylko, że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię... nie znaczy to, że się dyktuje komuś jak ma żyć.
Tak? i co? odbierzesz to prawo?
Nie chodzi o Twoje komentarze, tylko o komentarze innych.
Sorry, kolego Tibi za ten przerywnik rosołowy na Twoim temacie ale ...
nie moglem przejść obojętnie wobec tak niezwykle ujmującej i czystej w swej prostocie prośbie o pomoc przy jego ... gotowaniu. Musisz przyznać że w potoku poniekąd niezwykle przemyślanych, mądrych, elokwentnych wypowiedzi dotyczących sponsoringu zarówno wsród kobiet jaki mężczyzn te proste, krótkie i szczere słowa wywarły większe wrażenie niż pozostałość. Nie mając żadnego doświadczenia i będąc kompletnym indolentem tematu sponsoringu nie będę rozpisywal się w tym temacie. Sorry. Jeśli pozwolisz kolego napiszę parę słow dla tej maleńkiej myszki.
Maleńka, już nie jesteś maleńka w moich oczach. Urosłaś.
Bo chcesz uzystać coś tak prostego, pięknego i czystego jak rosoł mający się nijak do pozostałych zawiłych niuansów natury ludzkiej. Wierz mi że to bardziej przemawia do umysłu zwykłych i prostych, nieklamanych i szczerych mężczyzn niż morze profesjonalnych i doświadczonych słów.
Życzę Ci prostych słów i wiernych przyjaciół.
Aspire, podpisuję się pod tym...