Witam! Zamierzam kupić w tym tygodniu nową rolkę papieru toaletowego (1,49 zł).
Mam możliwość sprowadzenia z USA, ale nie wiem czy się opłaca, bo nie wiem czy nie dowalą mi cła, podatków itp, wiecie o co chodzi . Zastanawiam się nad papierem szarym który jest nieco tańszy, ale nie wiem czy spełni moje wymagania… Papieru będę używał do podcierania d*py, od czasu do czasu do wytarcia nosa (jeśli nie będę miał w pobliżu chusteczek) czy też do czyszczenia klawiatury... i nie wiem czy szary będzie wystarczająco dobry i ma wystarczająco dobra fakturę zbierającą... Proszę o rady tych którzy już zakupili najnowszą rolkę papieru pro, bo może dorzucę te kilka groszy i kupie pro.
ewan0545
06.02.2013 r. 18:21:33
optymista ale walnełeś temat , ,,najlepiej wez gazete przepuść przez magiel ,i wszyscy będą Ci zazdrościc
Malwina
06.02.2013 r. 18:29:54
kup szary czasami jakaś drzazga się trafi i będziesz miał hard core, prawie za bezcen
ewan0545
06.02.2013 r. 18:42:03
Malwi nie tak glosno bo jutro wszyscy sie rzucą na ten szary z drzazgą
antek
06.02.2013 r. 20:10:59
jak to jaki miękki i długi bo może się s r a c z k a trafić
gosikw74
06.02.2013 r. 22:12:15
nie sluchaj ich.. sciagaj z ameryki, a najlepiej to tam lec... oplaca sie, mowie ci
zawsze na mnie mozesz polegac
kaja
06.02.2013 r. 22:32:13
antek
07.02.2013 r. 09:18:34
Człowieki spokojnie zaraz wiosna i problem sam się rozwiąże bedzie można ekologicznie to załatwiać będą pokrzywy , osty
gosikw74
07.02.2013 r. 09:39:31
hej antos to ja juz wole ten szary papier
gosikw74
07.02.2013 r. 09:42:14
dzien dobry eli ty to masz sposoby na podcieranie upy
Witam! Zamierzam kupić w tym tygodniu nową rolkę papieru toaletowego (1,49 zł).
. Zastanawiam się nad papierem szarym który jest nieco tańszy, ale nie wiem czy spełni moje wymagania… Papieru będę używał do podcierania d*py, od czasu do czasu do wytarcia nosa (jeśli nie będę miał w pobliżu chusteczek) czy też do czyszczenia klawiatury... i nie wiem czy szary będzie wystarczająco dobry i ma wystarczająco dobra fakturę zbierającą... Proszę o rady tych którzy już zakupili najnowszą rolkę papieru pro, bo może dorzucę te kilka groszy i kupie pro.
Mam możliwość sprowadzenia z USA, ale nie wiem czy się opłaca, bo nie wiem czy nie dowalą mi cła, podatków itp, wiecie o co chodzi
optymista ale walnełeś temat ,
,,najlepiej wez gazete przepuść przez magiel ,i wszyscy będą Ci zazdrościc
kup szary
czasami jakaś drzazga się trafi i będziesz miał hard core, prawie za bezcen
Malwi nie tak glosno bo jutro wszyscy sie rzucą na ten szary z drzazgą
zawsze na mnie mozesz polegac
hej antos
to ja juz wole ten szary papier
dzien dobry
eli ty to masz sposoby na podcieranie upy
albo na gape jezdzisz
a teraz poprosimy o tantiemy