hej moja mum ubzdurala sobie ze chce jechac gdzies gdzie jest ciepelo iom i zaproponowala dwa miejsca egipt i ibize co polecacie??
Konto usunięte
20.01.2010 r. 20:00:09
hmm a cio tam fajnego?
Konto usunięte
20.01.2010 r. 20:20:07
Aha dzieki
Unkownboy
20.01.2010 r. 22:56:02
Egipt odradzam, zwłaszcza latem, chyba że pasjonuje Cię leżenie przy basenie w upale, dla rozrywki spacery po mieścinie w upale... A i wycieczki też w upale... Choć polecam pustynie nocą... Czasem w mrozie a tak poza tym to jest OK... Moja była mnie tam zdradziła (a ja myślałem że ja ogólnie aktywności potrzebuje)
Konto usunięte
20.01.2010 r. 23:09:19
uu to nie fajnie;/// to ja chyba pojade na ta ibize;D
Unkownboy
20.01.2010 r. 23:15:58
Nie no właśnie fajnie... Lepiej że szydło z worka wyszło przed ślubem, dziećmi i zagłębianiem w szczegóły całej rodziny i wszystkich znajomych...
W każdym razie czasu z nią nie uważam za stracony i niczego nie żałuję i mam nadzieję że i ona ma podobnie
W każdym razie ja polecam Ibizę...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 23:20:00
nio to tez fakt
nio i dzieki za rade
Unkownboy
20.01.2010 r. 23:21:57
Proszę bardzo... Zrobiłem to całkowicie bezinteresownie i ze sporą przyjemnością...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 23:29:45
nio ale buziaczka virtualnego dam za pomoc;*
Unkownboy
20.01.2010 r. 23:34:32
A dziękuję serdecznie... Się odwdzięczam jeśli mogę :buziak: tak platonicznie i po przyjacielsku...
Konto usunięte
20.01.2010 r. 23:38:57
hehe :buziak:
Konto usunięte
21.01.2010 r. 00:08:59
zależy co chcesz robić popływać w rafie koralowej (polecam) czy skoczyć dobre party z mamą (kto z kim lubi balować ) no oczywiście klimaty muzyczne w kręgu muzyki elektronicznej ale jeżeli słuchasz szajsu z eski* to nie wgryziesz się w klimat w większości wypadków
* w sumie nie słucham pasjami ale przelotem to co słyszę właśnie takowe jest
Konto usunięte
21.01.2010 r. 08:08:51
tz balowzac z mama tz niebatdz;p heh ale starsi bracia bd wiec z nimi luzik a ja slucham wszystkiego;p;p ale tak szczegolnie to rap technop trance;p i dnb
Konto usunięte
21.01.2010 r. 12:12:07
a druga sprawa jeżeli 21 lat nieukończony czy przynajmniej 18 nie da rady zabalować z rodziną lepiej do egiptu nie opłaca się tam quadów brać bo jazda tylko po wyznaczonym torze
robas
21.01.2010 r. 12:24:51
nigdy tam nie bylem ale podobno jest tam super
Konto usunięte
21.01.2010 r. 14:00:54
ogolnie chce odpoczac pozwiedzac poznac nowych ludzi i wg
Konto usunięte
21.01.2010 r. 16:08:46
Jak słonko chcesz,zeby Cie Deutsche zdeptali na Ibizie po zmroku to polecam ta wyprawe i fajne imprezy
Justa
21.01.2010 r. 20:01:31
Dokładnie...zależy czego oczekujesz od takiej wyprawy.
Tłumów, kolorowego hałasu...KOMERCJA.
Osobiście polecam (nie śmiejcie się) małe miasteczka dalekiej Ukrainy, aż po Krym...
hej moja mum ubzdurala sobie ze chce jechac gdzies gdzie jest ciepelo iom i zaproponowala dwa miejsca egipt i ibize co polecacie??
hmm a cio tam fajnego?
Aha dzieki
Egipt odradzam, zwłaszcza latem, chyba że pasjonuje Cię leżenie przy basenie w upale, dla rozrywki spacery po mieścinie w upale... A i wycieczki też w upale... Choć polecam pustynie nocą... Czasem w mrozie a tak poza tym to jest OK... Moja była mnie tam zdradziła (a ja myślałem że ja ogólnie aktywności potrzebuje)
uu to nie fajnie;/// to ja chyba pojade na ta ibize;D
Nie no właśnie fajnie... Lepiej że szydło z worka wyszło przed ślubem, dziećmi i zagłębianiem w szczegóły całej rodziny i wszystkich znajomych...
W każdym razie czasu z nią nie uważam za stracony i niczego nie żałuję i mam nadzieję że i ona ma podobnie
W każdym razie ja polecam Ibizę...
nio to tez fakt
nio i dzieki za rade
Proszę bardzo... Zrobiłem to całkowicie bezinteresownie i ze sporą przyjemnością...
nio ale buziaczka virtualnego dam za pomoc;*
A dziękuję serdecznie... Się odwdzięczam jeśli mogę :buziak: tak platonicznie i po przyjacielsku...
hehe :buziak:
zależy co chcesz robić popływać w rafie koralowej (polecam) czy skoczyć dobre party z mamą (kto z kim lubi balować ) no oczywiście klimaty muzyczne w kręgu muzyki elektronicznej ale jeżeli słuchasz szajsu z eski* to nie wgryziesz się w klimat w większości wypadków
* w sumie nie słucham pasjami ale przelotem to co słyszę właśnie takowe jest
tz balowzac z mama tz niebatdz;p heh ale starsi bracia bd wiec z nimi luzik a ja slucham wszystkiego;p;p ale tak szczegolnie to rap technop trance;p i dnb
a druga sprawa jeżeli 21 lat nieukończony czy przynajmniej 18 nie da rady zabalować z rodziną lepiej do egiptu nie opłaca się tam quadów brać bo jazda tylko po wyznaczonym torze
nigdy tam nie bylem ale podobno jest tam super
ogolnie chce odpoczac pozwiedzac poznac nowych ludzi i wg
Jak słonko chcesz,zeby Cie Deutsche zdeptali na Ibizie po zmroku to polecam ta wyprawe i fajne imprezy
Dokładnie...zależy czego oczekujesz od takiej wyprawy.
Tłumów, kolorowego hałasu...KOMERCJA.
Osobiście polecam (nie śmiejcie się) małe miasteczka dalekiej Ukrainy, aż po Krym...
Polecam zwiedzic napewno Kair w Egipcie
Polecam Egipt